2017 Erkek Bahar Modasında Jack Jones Rüzgarı!

 2017 Erkek Bahar Modasında Jack Jones Rüzgarı!
Okunuyor 2017 Erkek Bahar Modasında Jack Jones Rüzgarı!

 

Konfor kalite ve şıklığı bir arada sunarak 1989’dan bu yana önde gelen erkek giyim markalarından biri olan Jack Jones, yeni sezon ürünleriyle de modanın ritmini tutuyor. 2017 bahar sezonunda da özgün tasarımları ve rahat yapılara sahip modelleriyle dolaplarınızda yer edinirken modaya da yön veriyor. Boxer’dan gözlüğe kadar uzanan geniş ürün yelpazesine sahip marka; erkek giyim trend parçalarını stilinizle buluşturabilirsiniz.

Spor Şıklığın 2017 Baharındaki Adresi Jack Jones Oluyor

 

Özgün koleksiyonları, farklı tasarımlarıyla öne çıkarak her sezona etki eden Jack Jones ürünleri, 2017 baharında da erkek trendlerini oluşturuyor. 2017 bahar-yaz sezonunda spor parçalar öne çıkarılırken şıklık da ihmal edilmiyor. Spor rahatlığını ve farklı tarzları birleştirerek spor-şık tasarımlar öne süren marka modelleri ile trendi yakalamak kolaylaşıyor.

 

Spor kesime sahip kısa paçalı bol ve salaş pantolonlar, yeni sezonun gözde modelleri arasında yerini koruyor. Canlı renk ve desenler taşıyan pantolon modelleri, hafif kumaşları ile konforlu kullanım sağlıyor. Vücudunuzun kıvrımlarına tam olarak oturarak size konforu yaşatacak tişört kalıpları ise rahatlığının yanı sıra şık ve stil tasarımları ile sunuluyor. Sportif yapısına şıklığı da katan ürünler ile rahatınızdan ödün vermeden tarzınızı yansıtabilirsiniz.

 

Baharın Tazeliği Tarzınızla Birleşiyor

 

Jack Jones 2017 bahar-yaz kreasyonunun dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de kullanılan renk ve desen tercihleri oluyor. Gökkuşağı renklerini anımsatan pastel ve canlı renkler markanın yeni sezon ürünlerinde sıkça görülüyor. Gerek üst gerek alt giyimde en çok kullanılan renk ise “haki rengi” olarak öne çıkıyor. Haki renginin durgun fakat iddialı görüntüsü pantolon, tişört, şapka gibi her türlü üründe kullanılıyor.

 

Markanın 2017 bahar-yaz sezonu koleksiyonun bir diğer gözdesi de; tropikal çiçek desenleri oluyor. Modeller, mitolojik öğelere gönderme yaparak özgün bir tablo çizerken canlı renkleriyle de tüm gözleri üzerinde topluyor.

 

Bunun yanı sıra “militer” renklerin kullanıldığı askerî tarz modeller de markanın geniş ürün yelpazesini arasında yer alıyor. Kamuflaj desenli pantolon, sweatshirt, ceket gibi parçalar da sezonun gözdelerini oluşturuyor. Optik, askeri, tropikal desenler de taşıyan modellerlerin canlı, hareketli duruşlarıyla baharın tazeliğini tarzınıza taşıyabilirsiniz.

 

Takım Ruhunu Kombinlerinizde Hissedin

 

Stilinizi oluştururken birbirini tamamlayan parçalar tercih etmek, kombinlerinize farklı bir hava katıyor. Hepsi aynı kalite ve gösterişteki parçaları bir araya getirerek takım ruhunu kombinlerinizde hissedebilirsiniz.

 

Jack Jones mont, pantolon, kemer, tişört, boxer, gözlük, şort, gömlek, kazak&hırka, sweatshirt, ayakkabı modelleriyle dilediğiniz tarzda farklı kombinlere imza atmanız mümkün oluyor. Tasarım ve detaylarıyla birbirlerine gönderme yapan ürünleri aynı kombinde kullanarak stilinize dikkat çekici, özenli bir bütünlük katabilirsiniz. Gözlük, kemer, gibi aksesuarlarla da kombinlerinizi tamamlayarak stilinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Jack Jones ürünlerinin tümüne erişerek takım ruhunu yansıtan kombinlere ulaşmak için Markastok’u ziyaret edebilirsiniz.

 

Renklerin Diliyle Bu Sezon Stiliniz Konuşuyor

jack jones kombin

Haki tonlarındaki militer renklerin, canlı-pastel gökkuşağı renklerinin öne çıktığı Jack Jones 2017 bahar-yaz sezonu koleksiyonu, kombinlerinize taze bir hava katıyor. Kombinlerinizi düzenlerken birbirini tamamlayacak uyumlu renklerin yanı sıra, kontrast renkler tercih ederek de tarzınızı öne çıkarabilirsiniz. Markanın bahar ayına damga vuracak pastel tonlarındaki ürünlerini daha nötr renklerdeki modellerle tamamlamak uygun gözüküyor.

Bu bahara stilinizle imza atmak için haki tonlarındaki modelleri, siyah veya krem gibi düz renklerle kombinleyerek renk geçişini dengeleyebilirsiniz. Tropikal çiçekli, optik ve benzere desenlere sahip modelleri ise kot pantolonları ile tamamlayacağınız gibi desensiz hafif kumaşlı Jack Jones pantolonlarıyla da tamamlayabilirsiniz. Renk geçişinde ters köşe yaparak değişik tondaki renkleri birleştirmek içinse kemer, şapka gibi aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın