Detaylarla Tarzınızı Hareketlendirin: Başarılı Aksesuar Kullanım Önerileri

 Detaylarla Tarzınızı Hareketlendirin: Başarılı Aksesuar Kullanım Önerileri
Okunuyor Detaylarla Tarzınızı Hareketlendirin: Başarılı Aksesuar Kullanım Önerileri

erkek aksesuar modelleri

Aksesuarların sadece kadınlara ait olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz demektir! Çünkü en az kadınlar kadar erkekler de aksesuar kullanımına büyük önem veriyor. Erkekler için tarzlarını yansıtabilmenin en etkili yolu hiç şüphesiz ki aksesuarlar.

 

Havalı bir gömlek, ütülenmiş bir pantolon ve son moda ayakkabılar… Bir erkeğin giyimini bundan ibaret sanıyor olabilirsiniz. Ancak durum hiç de öyle değil. Kombinlerinizi tamamlamanın ve farkınızı ortaya koymanın tam zamanı! Erkeklerin kombinlerini tamamlayan erkek aksesuar çeşitlerinin tamamını öğrenmek için okumaya devam ediniz.

Erkeklerin Bileklerindeki Şıklık: Saatler!

 

Erkekler için saat elbette çok önemli. Fakat sadece takmak için mi takıyorsunuz yoksa gerçekten kıyafetlerinizle saatiniz aranızda bir uyum mu yakalamaya çalışıyorsunuz? İşte asıl önemli olan nokta bu. Tercih edeceğiniz saatin sıradan olmaması ve kullanılan ortamla uyum içerisinde olması gerekiyor. Erkek aksesuar seçenekleri arasında ilk sırayı alan erkek saatleri, adeta kombinlerinizdeki eksik parçayı tamamlıyor. Kolunuza taktığınız saat, size sadece zamanı hatırlatmıyor.

 

Gelişen teknoloji ve çeşitlenen moda ile birlikte erkek saatlerinde de her sezon daha farklı ayrıntılara yer veriliyor. Farklı trendlerin yakından takipçisi olan erkekler, kendi kişisel tarzına en uygun olan saati seçerek kombinlerine ayrı bir hava katıyor. Klasik, spor, fonksiyonel ve çok daha fazlası…

 

Saat, işlevinin çok daha ötesinde aynı zamanda kişinin karakterini ve tarzını da yansıtıyor. Bu nedenle giyim konusunda fark yaratmak isteyen erkeklerin öncelikli tercihlerinden bir tanesi saatler oluyor.

Saatinizin yanına takacağınız şık bir bileklik, tarzınızı yansıtmanın kolay ama etkili yollarından bir tanesi. Deri modeller, gümüşler veya değişik taşlardan yapılan bileklikler, erkeklere göz alıcı bir şıklığın kapısını aralıyor. Erkek bileklik çeşitleri arasından kelepçeli tasarımları, kuru kafa sembollü modelleri veya doğal taşlardan hazırlanan bileklikleri tercih edebilirsiniz. Saatiniz ile kombinleyebileceğiniz bileklikler ile stilinizi kolaylıkla yansıtabilirsiniz.

 

Tarzınızı Güneş Gözlükleriyle Şekillendirin!

 

Güneş gözlüğü modası hiç geçmeyen aksesuarlar arasında yer alıyor. Önemli işlevinin yanı sıra adeta tarzınızı şekillendiren bir aksesuar oluşuyla da erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Kimi zaman gözünüzde, kimi zaman yakanızda duran gözlükler, nasıl taşırsanız taşıyın cool bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor.

 

Güneşin kendini göstermesiyle birlikte erkekler de güneş gözlüklerini çıkarmaya başlıyor. O yaza damgasını vuracak olan modeller önceden tespit ediliyor ve yüz tipine en uygun model seçilerek kombin tamamlanıyor. Güneş gözlükleri, imajınızı yansıtma konusunda en büyük yardımcılarınızdan bir tanesi oluyor. Gözlüğünüzün rengi, üretildiği materyal ve boyutları adeta sizi siz yapan ince ayrıntılar haline geliyor.

 

Şıklığınızı Tamamlayan Minik Detaylar: Kol Düğmeleri!

Erkeklerin şıklığını tamamlayan aksesuarlar arasında yer alan kol düğmeleri, küçük ama etkili bir rol oynuyorlar. Kol düğmeleri, basit bir gömleğe dahi muazzam bir hava katıyor. Kol düğmeleri kişiye özel olarak da tasarlanabiliyor. Erkekler, kol düğmelerine kendinin, eşinin veya çocuklarının baş harflerini işleyebildiği gibi aynı zamanda çeşitli sayıları veya amblemleri de özel olarak tasarlattırabiliyorlar.

 

Stilinizin İnce Ayrıntıları Şapkalarda Gizli!

 

En asil ve şık aksesuarların başında gelen şapkalar, erkekler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Kombininize yapacağınız son dokunuşu şapka ile yapmanız mümkün.

 

Spor, enerjik ve renkli kombinlerin vazgeçilmezi olan beyzbol şapkaları, ılık bir yaz akşamında Jean şortunuzla kombinlediğiniz hasır şapkalar ya da fötr, bowler ve fedora modelleri farklı tarzlar için şık seçenekler oluşturuyor. Her tarza ve zevke uyum sağlayabilen şapka modellerinden kendinize en uygun olanı seçerek stilinizi yansıtabilirsiniz.

 

Tarzınızı Yansıtan Minik Detaylar: Cep Mendilleri!

 

Cep mendilleri, moda düşkünlerinin olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alıyor. Bazıları cep mendilinin kravat ile aynı renk olması gerektiğini savunurken bir diğer kesim ise her ikisinin de zıt renkler olabileceğini düşünüyor. Her ne olursa olsun takım elbisenizin yakasına iliştireceğiniz bir mendil, sizi gireceğiniz ortamda farklı kılacaktır.

 

Küçük dokunuşlar ile daha şık olmak için aksesuarların gücünden yararlanmayı unutmayın. Markastok’ta yer alan şık aksesuar modellerini inceleyerek kendinize en uygun ürünleri bulabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın