Maskülen Tarzda Renkli Stiller Yaratın

 Maskülen Tarzda Renkli Stiller Yaratın
Okunuyor Maskülen Tarzda Renkli Stiller Yaratın

 

Baharın kendini iyiden iyiye göstermeye başladığı bu günlerde, dünyaca ünlü moda defileleri gözleri kamaştırırken onlardan aldığımız tüyolarla 2018 yılının erkek giyim trendlerine yakından bakıp stil ve kombinleriniz için bir rehber oluşturduk. Bu yılın yükselen tasarımlarıyla sizler de modaya kolayca ayak uydurabilir, şıklığı yakalayabilirsiniz.

Canlı ve Parlak Renklerle Tanışın!

 

2018 erkek modası kombinlerini cüretkar ve canlı renklerin oluşturuyor. Çoğu erkek çok renkli kıyafet kullanımından kaçınıyor olsa da dengeli ve yerinde yapılacak küçük dokunuşlar, modanın kalbine giden yolda emin adımlarla yürümenize yardımcı oluyor. Markastok güvencesiyle rahatlıkla ulaşabileceğiniz en kaliteli erkek giyim markaları, size bu konuda oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Erkek üst giyimde gösterişli renk kullanımını sevmeyenler için gerek desenli gerek düz fakat canlı renklere sahip pantolon, kot, bermuda gibi seçenekler bulunurken, erkek alt giyimde daha klasik ve sade bir tercih yapmak isteyenler için birbirinden hoş ve parlak tonlarda gömlekler ve tişörtler beğeninize sunuluyor. Üstelik bu kıyafetlerle maskülen tarzınızı da korumak elinizde.

 

Hem Spor Hem Ciddi: Smart Casual Stili!

Hem rahat ve üstüne düşülmemiş parçalar kullanmak istiyor hem de ciddiyeti elden bırakmaya razı olmuyorsanız 2018 erkek giyim trendleri arasında yer alan smart casual kombinler yaratabilirsiniz. Alt giyimde tercih edeceğiniz rahat bermuda şortunuzun üzerine ince ve açık renkte bir tişörtle kombinleyeceğiniz blazerınızı giyerek erkek stili konusunda şıklığın tahtına oturabilirsiniz. Göz alıcı bir renge sahip alt ya da üst giysi seçerek bu tarzı daha dikkat çekici ve modern bir hale getirebilirsiniz.

Tropik Desenler ve Asimetrik Çizgilerin Gücü Adına!

2018 erkek giyim trendleri arasında asimetrik çizgiler ve tropik desenler de öne çıkıyor. Özellikle bol kesim rahat gömleklerde göreceğiniz; turuncu, pembe, kırmızı gibi renklere sahip tropik desenler bu sezon şort ve pantolon tasarımlarında da kendini gösteriyor. Farklı kesimlere ve kumaşlara sahip kıyafetlere uyarlanabilen yine çeşitli renkler ile bezenmiş asimetrik çizgiler ise pek çok erkeğin favorisi olacak gibi görünüyor.

Bol Kesim Keten Pantolonlarla Hem Rahat Hem de Şık!

Bu sezon, zamansız ve kullanışlı bol kesim pantolonlar da vitrinlerdeki yerini alıyor.Erkekler için keten pantolonlar her yıl yaz dönemi için tercih sebebi olsa da yaş olarak daha olgun ve stil sahibi erkeklere hitap ettiği düşünülüyor. Bu ön yargıları, 2018 erkek modasının olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan, canlı ve göz alıcı renklerle birleşen keten pantolonlarla kırabilir, üzerine giyeceğiniz şık gömlek ve ceketlerle modern ve stil sahibi bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Devasa Çantalar!

Erkek giyim söz konusu olunca unutulan ve kombinlerin eksik kalmasına sebep olan çantalar, 2018’de vazgeçilmez hale geliyor. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de geniş ve büyük boy çantalar ve yine canlı renkler ilgi çekiyor. Yaptığınız kombinin çok sade olduğunu düşünüyor ve biraz sıkıcı olabileceğinden endişe ediyorsanız büyük bir çantayla dikkatleri aksesuarınıza çekebilirsiniz.

Ayakkabılarda Maskülen Beyazlık!

Ayakkabılar, kombini tamamlayan en önemli aksesuarlar arasında yer alıyor. Her sezon farklı modellerle satışa sunulan ayakkabılarda bu sene trend eski koyu renklere bembeyaz sneakerlar. Erkek kombinlerine hem maskülen hem de sofistike bir görünüm veren beyaz ayakkabı trendi, sneakerlarla da sınırlı değil. Kumaş ayakkabıdan sandalete, her çeşit ayakkabının beyaz rengi bu sene vitrinlerde sıkça karşımıza çıkıyor olacak. Bembeyaz giyinmekten hoşlanmıyor ve kıyafette açık renk sevmiyorsanız beyaz rengi ayakkabınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Modern ve maskülen kombinler yaratmak için yeni sezonda renkli, iddialı parçalar kullanarak daha şık ve stil sahibi bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın