Maskülen Tarzını Ortaya Çıkarabileceğiniz Levi’s Jean Modelleri

 Maskülen Tarzını Ortaya Çıkarabileceğiniz Levi’s Jean Modelleri
Okunuyor Maskülen Tarzını Ortaya Çıkarabileceğiniz Levi’s Jean Modelleri

 

İkonik tasarımlarıyla her sezona damga vuran Levi’s, vintage tasarımları yeniden yorumladığı koleksiyonu ile sokak modasına maskülen bir dokunuş yapıyor.

 

Zaman kavramından bağımsız rafine tasarımlarıyla her sezon tüm dikkatleri üzerine toplayan Levis, tasarımlarında yer verdiği Fransız dikiş ve el yapımı detaylarla erkek modasına yön vermeye devam ediyor. Yumuşak renk tonlarını içeren zengin renk paleti, kusursuz renk hatta renklerinizi bulmanızda çok yardımcı oluyor. Vintage görünümlü Jean pantolon modellerinin yanı sıra modern tasarımlarına da renk veren marka sadelikle yoğrulan rafine görünümden vazgeçemiyor.

Dillerden Düşmeyen 501 Efsanesi

 

En bilenen Levis kot modeli olan 501, üretildiği 1873 yılından beri popülerliğini korumaya devam ediyor. İşçilerin çalışırken giyebilecekleri dayanıklı ve rahat bir Jean üretme arzusuyla tasarlanan model, maskülen görünümüyle dolaplarda baş köşeye oturuyor. İkonikleşmiş 501 modelinin farklı vücut tipleri ve zevkler için yorumlanmış çeşitli tasarımları bulunuyor. Bol kesimi ile dikkat çeken 501 Original Fit Performance Cool Jeans, altın avına çıkan ilk kullanıcılarının maskülen görünümlerine en çok göz kırpan model olarak görülüyor.

 

501 Original koleksiyonunda yer alan tüm Jean modelleri, sonsuz kombin alternatifleri sunması nedeniyle de çok seviliyor. İster tiril tiril keten gömlek isterseniz de bisiklet yaka bir T-shirt ile birlikte kullanabilir, her zaman zahmetsiz şıklığı yakalamanın keyfini sürebilirsiniz.

 

Klasik Kesimi ile Öne çıkan 517 Regular Bootcut

 

Dar üst bacak kısmı ile belin altına oturan 517, klasik Levi’s Jean şıklığını yaşamanızı sağlıyor. İlk olarak 1969 yılında görücüye çıkan model rahatlığı ve dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Vücuda oturan Boot Cut Stretch Jeans yorumu, sadeliği yardımıyla erkeksi görünümü ön plana çıkarıyor. Beyaz renk spor ayakkabılar ile tamamlandığında kusursuz görünen modeli daha maskülen bir görünüm sergilemek isteyen erkekler birkaç ton açık kot gömlek ya da kareli gömlek modelleri ile birlikte kullanabilirler.

 

Centilmen Ruhunuzu Açığa Çıkaracak 541 Atletic Fit

 

Bisikletçilerden ilham alınarak üretilen 541 Atletic Fit, spor yapmaktan hoşlanan erkekler için kusursuz tercihler arasında yer alıyor. Su geçirmez kumaşa, yansıtıcı detaylara ve yüksek bel kesimine sahip olan model, şehir içinde bisiklet kullanmaktan hoşlanan erkekler kadar atletik vücudunu güçlü bir tasarımla buluşturmak isteyen erkekleri de kalbinden vuruyor. Bisiklet sürme gibi aktiviteler esnasında yaşanabilecek olası kazalar için güçlendirilmiş kumaş kullanılan model, içerdiği elastanla da yüksek konfor sunuyor. Basen ve üst bacak kısmı bol kesim olan Jean pantolon, paçalara doğru daralan yapısıyla oldukça şık bir görüntü sergiliyor.

 

Bisiklete binme ve koşma gibi dış aktivitelerinden hoşlanan erkeklere işlevselliği yüksek şıklık sunan model, vücuda oturan T-shirt modelleri ile mükemmel görünüyor. Asker ceketleri, polo yaka T-shirt ve motosikletçi deri ceketleri birlikte kullanabileceğiniz diğer parçalar arasında yer alıyor.

 

1970’lerden Rock’n Roll Esintisi 505 C

 

Müzik, sinema ve karşıt kültürün zirveleri yaşadığı 70’li yılların Rock’n Roll kültürü ile yoğrulmuş Jeans modellerini yeniden yorumlayan 505 C, sert ve asi görünmeyi seven erkekleri kalbinden vuruyor. Bele oturan model, dar üst ve düz paça kesimi ile enerjik bir görünüm sergiliyor. Yırtılmış ve eskitilmiş görünüme sahip olan kot pantolon modeli, modaya karşı duruşun bir sembolü olarak da kabul ediliyor.

Dönemin popüler parçaları olan denim ceket ve kamyoncu ceketleri ile birlikte değerlendirebileceğiniz Orange Tab 505 C Slim Fit Jeans, punk esintili parçalarla da uyum gösteriyor. Dar kesim bisiklet yaka beyaz T-shirt, oduncu gömlekleri ve çizgi detaylı parçalarla birlikte kullanarak modern ve asi bir görünüme imza atabilirsiniz.

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın