Mavi Jean ile Hangi Renk Ayakkabılar Giyilir

 Mavi Jean ile Hangi Renk Ayakkabılar Giyilir
Okunuyor Mavi Jean ile Hangi Renk Ayakkabılar Giyilir

 Mavi Jean ile Hangi Renk Ayakkabılar Giyilir

Yeri gelmişken söyleyelim, herkes iyi bir Jean pantolonu sever. 1871’de ilk kez bulunan Jean’lar şuan her erkeğin gardırobunda bulunması gereken en önemli kıyafettir. İster bütün gün ofiste çalışıyor olun, ister öğlen yemeğinde güzel bir gün geçiriyor olun şıklığınızı korumak için Jean tercih edebilirsiniz. Ama ne yazık ki sadece Jean ile dışarıya çıkamazsınız. Bunu tamamlamak için bir çift güzel ayakkabıya da ihtiyacınız var. Peki, hangi renk ayakkabı ile Mavi Jean’ı kombin yapabilirsiniz?

İlk bakışta seçtiğiniz ayakkabının tarzı en önemli faktör olarak görülebilir ama seçtiğiniz renkte genel kıyafet üzerinde hatırı sayılır bir etkiye sahip olacaktır. İster kış için sağlam su geçirmeyen bir ayakkabı, ister arkadaşlarınız ile dışarıya çıkmak için bir ayakkabı tercih edin, her halükarda şık olmasını istiyor olmalısınız.  Ayakkabılarını her zaman bir profesyonel gibi seçmenizi sağlamak için, Jean’lar için hangi renk ayakkabı seçmeniz gerektiğini anlatan bu kılavuzu sizlere sunuyoruz.

Mavi Jean ile Mavi Ayakkabılar

Mavi Jean’lar için renk uyumu mu arıyorsunuz? Mavi Jean ile mavi ayakkabı kullanmak harika bir başlangıç olabilir. Kendine güvenen, modaya dönük bir görünüm için, ayakkabı renginizi seçerken koyu mavi renkleri tercih edebilirsiniz. Bir ayakkabının detayları üzerindeki açık mavi renkteki kareler, giydiğimiz kıyafete bireysellik katabilirken, tüm ayakkabının açık mavi olması durumunda bu durum aşırı olabilir.

Temel olarak, lacivert, kobalt rengi, mavi sularda ve bebek mavisi içinde ya da daha küçük detaylara sahip ayakkabıları seçmenizi tavsiye ederiz. Tarzınızı yansıtmak için, en yeni trend olmuş spor ürünleri seçmekten çekinmeyin. Son olarak renk uyumunuzu tamamlamak için ceketinizi, hırkanızı yada gömleğinizi seçin. Tahmin edeceğiniz gibi bu renkte mavi.

Mavi Jean ile Siyah Ayakkabılar

Kot pantolonlar evrensel olarak bütün gardıropların gündelik esası olarak kabul edilirken bazı siyah ayakkabıların eklenmesi onların karmaşıklığını anında ortadan kaldırabilir. Kıyafetinize şık ve modern bir güncelleme yapmak için mavi kotlarınızı cilalanmış siyah ayakkabılarla eşleştirmeyi deneyin. İster çizme ister mokasen ya da spor ayakkabı seçebilirsiniz bu tarz tamamen sizinle alakalı. Buradaki en önemli kural şudur: ister suni deri ister hakiki deri olsun parıldayan bir ayakkabı seçmelisiniz. Bu renk ikilisi ile herhangi bir kıyafeti hem günlük olarak giyebilirken, aynı zamanda toplantılara ve önemli görüşmelerinize katılabilirsiniz.

Mavi Jean ile Koyu Kahverengi Ayakkabı

En sevdiğiniz mavi kot pantolonunuzun şıklığını artırmak için sağlam ve modern bir yol sunmak istiyoruz; koyu kahverengi ayakkabılar her zaman bir artı kazandırır. Kış için mükemmel olan bu ayakkabı rengi ceket veya palto ile kombine edildiğinde çok şık bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Daha maceracı görünmek için yürüyüş ayakkabı olarak Lacoste tercih edin. Öte yandan, şık gündelik kıyafetinizi tamamlamak için mükemmel bir ayakkabı arıyorsanız, iki seçeneğiniz vardır. Lüks bir görünüm için, Alberto Guardiani tercih edin, eğer rahat bir görünüm istiyorsanız da Lumberjack ayakkabı tercih edebilirsiniz.

Mavi Jean ile Bej Ayakkabı Trendi

Mavi kot pantolon ile kahverengi ayakkabı kış ayları için şahane bir ikili iken, yaz ve ilkbahar aylarında tercih edeceğiniz renk bej olmalıdır. Bej rengin sebebi sadece hava durumu ile alakalı değildir, Bej renk kıyafetlerinize bambaşka bir imaj katarken siz de farklı bir renk uyumu ile şıklığınızı perçinleyerek çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Gündüz gezmeleri veya şehir dışı gezileri için en uygun olan, bej renk süet bir ayakkabıdır. Ayakkabının stilini giydiğiniz üst ile uyumlu seçmeyi unutmayın.

Mavi Jean ile Spor Ayakkabı Modası

Eskiden sadece spor yapan insanların giydiği spor ayakkabılar artık herkes tarafından kullanılmakta olup sokak stilinde kendine önemli bir yer buldu. Bununla beraber her erkeğin gardırobunda kendine yer bulan spor ayakkabılar rahat olmasının yanı sıra mavi Jean’lar ile çok uyumlu ayakkabılardır. Başta Nike, Converse ve Adidas gibi klasik spor markalarından Prada ve Lacoste‘un lüks spor ayakkabılarına kadar her yerde tasarımcılar ileriye dönük spor ayakkabılar sunuyorlar. Sonuç olarak spor ayakkabılar bir çift mavi Jean ile harika bir uyum içinde giyilebilir. Piyasadaki pek çok harika seçenekle birlikte, şimdi parlak renkler ve yenilikçi şekillerle deneme zamanı. Böylece, bir dahaki sefere dışarı bütün dikkatleri üzerine toplayabilirsin.

Raw Denim (Sade Pantolon) ile Giyilebilecek Ayakkabılar

Temel moda prensiplerinin tersine bir anlayışa sahip olan Raw Denim gardıroplara girmeden önce yıkanmamış ve sıkılmamış bir pantolondur. Sonuç olarak doğal yollardan yıpranacak ve eskiyecek olan bu pantolonlar, sert ve koyu bir görünüme kavuşacak. Kotların ömürleri boyunca maruz kaldığı bu doğal değişim süreci, eşsiz, doğal yoldan solma ile sonuçlanacaktır. Bu sebeple raw denim’i doğal ve sade renkler ile özdeşleştirmek daha iyi bir seçenek olacaktır. Önereceğimiz temel renkler ise koyu kahverengi, açık mavi ve koyu siyah olacaktır. Bu kotlar resmi ortamlar için uygun olmasa da, ofisinizde Cuma günü için harika bir seçenek.

Mavi Jean’lar ile Giyilebilecek Ayakkabılar için:

  • Mavi ayakkabıların ve mavi kotların içinize sinmemesi durumunda, şıklığınızı pekiştirmek için koyu mavi bir ayakkabı tercih edin.
  • Mavi kotlarla siyah ayakkabılar giymek isteyen erkekler için, ayakkabılarınızın cilasına özen göstererek şık kalın.
  • Soğuk kış aylarında sağlam ve modern bir görünüm için mavi kotunuzu koyu kahverengi ayakkabılarla eşleştirebilirsiniz.
  • Yaz ve ilkbahar aylarında bej ayakkabılar ile hafif ve modern bir görüntü elde edebilirsiniz.
  • Mavi kot pantolonunuzu modaya uygun bir şekilde kullanmak için spor ayakkabı tercihinizi dikkatli şekilde yapın.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın