• Ana Sayfa
  • Erkek
  • Soğuk Havalarda Üşümemenin yolu, Harley Davidson Botlarından Geçiyor

Soğuk Havalarda Üşümemenin yolu, Harley Davidson Botlarından Geçiyor

 Soğuk Havalarda Üşümemenin yolu, Harley Davidson Botlarından Geçiyor
Okunuyor Soğuk Havalarda Üşümemenin yolu, Harley Davidson Botlarından Geçiyor

Havaların soğuk olduğu kış aylarında, bot seçiminin önemi sıklıkla karşımıza çıkıyor. Ayaklarımızı bu soğuk havalardan korumak için ideal olan bir kar botunu ararken bazen yanlış tercihler yapabiliyoruz. Buzlu zeminlerde kayma yapmayan, yere sağlam basmanı sağlayan ve ayaklarını sıcak tutan bir bot arıyorsan; senin için en doğru adres Harley Davidson.

Uzun botların aksine, kısa botlar da aslında bacak boyu için ideal seçimler arasında yer alıyor. Yarım botlar da, her kıyafetle kolay kombinlenebiliyor ve seni stil sahibi yapıyor. Hem havalı görünmeni sağlıyor hem de kaliteyle buluşturuyor. Pencereli botlar da yine aynı etkiyi bırakıyor. Her daim giyebileceğin ve dikkat çekebileceğin Harley Davidson Bot modelleri, hem spor hem klasik giyime ayak uyduruyor. Eğer daha görünür olmak istiyorsan, hafif topuklu ve sivri uçlu yarım Harley Davidson Bot modellerini tercih edebilirsin. Sıcak havalarda klasik bir topuklu ayakkabıyla oluşturduğun kombini işte bu Harley Davidson Bot modelleri ile yapabilirsin.

Bazen salaş, bazen de şık olmak istersin ve artık sokakların bile bir tarzı, bir stili var. Sende bu modaya uymak ve rahatlığından asla ödün vermek istemiyorsan kombinini Harley Davidson Bot modelleri ile tamamlayabilirsin. Günlük dar kot pantolonlarınla birleştirebileceğin gibi, renkli canvaslarla da harika bir görüntü elde edebilirsin. Üzerine alacağın bir deri ceketle de, havalı bir tarza ulaşabilirsin. Ya da bahar mevsimlerinde tiril tiril bir elbisenin altına ince opak bir çorapla tercih edeceğin Harley Davidson Kadın Bot modeliyle mükemmel görüneceğine emin olabilirsin.

KALİTENİN VE RAHATLIĞIN ADRESİ, HARLEY DAVİDSON!

Kadınlar için renk uyumu kadar kullanılan parçaların aynı tarzda olması da önem arz ediyor. Klasik bir ceket ile altına spor ayakkabı giymek, şimdilerde moda olsa da taşıyabilen için doğru bir giyim tarzı bu aslında. “Tüylü kar botlarının üzerine, kumaş pantolon tercih etmemelisin” diye bir kural yok. Tamamen kendi tarzını ve stilini oluşturmanla alakalı bir durum bu. Ancak muhakkak proporsiyonunu dengelemelisin. “Nasıl yani?” diye soracak olursan, şöyle: Bol bir panço tercih ediyorsan altına muhakkak dar bir pantolon hatta tayt giymelisin. Tabi ki yine Harley Davidson Bot modelleri ile kombinini tamamlayabilirsin.

Yıllarca kullanılmasına rağmen ilk günkü gibi tazeliğini ve kalitesini koruyan Harley Davidson Bot modelleri hem kalitenin hem de rahatlığın adresi. Tasarımıyla da göz dolduran Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modelleri; kolay kullanım sunmasıyla tüketicilerin gözdesi oluyor. Tüm dünyanın tanıdığı ve memnun kaldığı Harley Davidson Bot modelleri kadın ve erkeklerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Modern çizgileriyle kullanıcısını dinamik hissettirmesinin yanında, farklı görünmek isteyenlere tarzıyla cevap veriyor. Kısacası Harley Davidson Bot modelleri, her yaşa ve her stile uyum sağlıyor.

Seni soğuk havadan korurken, aynı zamanda tarzını da gün yüzüne çıkarmana yardım ediyor. Harley Davidson Bot modellerindeki klasik çizgi sayesinde, hem tarzını tamamlayabileceğin bir imkâna sahip olacaksın, hem de 2019 modasına ayak uyduracaksın. Kış modasının en gözde parçalarından olan Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modelleri, tüm kullanıcılarından tam puan alıyor. Sende sahip olmak istemez misin?

DOĞRU BOT NASIL SEÇİLİR?

Kış aylarında en zorlanılan konulardan birisi de kışlık bot seçimi. Kar botu, outdoor, çizme ve daha bir sürü seçenek seni mağazaların vitrinlerinde karşılıyor. İşte tam da bu noktada Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modelleri dikkat çekiyor. Hem sağlamlığı, hem kaliteli dokusuyla kullanıcısını asla yarı yolda bırakmıyor. Bu sayede de herkesi memnun bırakıyor.

Kışlık bot seçimi yapılırken birkaç önemli husus vardır. Bunlardan birkaç derleme yaptık senin için… Hadi gel, birlikte göz atalım!

HAFİF OLMALI: Mesela bu konu oldukça önemli. Çünkü karlı havalarda yürürken karın oluşturduğu ağırlıkta eklendiğinden ayaklara yerden kalkmayacak kadar yük biniyor. Bu da sağlık açısından oldukça zararlı. Harley Davidson Bot modelleri bu anlamda oldukça hafif ve kullanışlı. Rahatlıkla tercih edebilirsin.

NUMARA SEÇİMİ: Kışlık bir bot ya da ayakkabı almak için bir arayışa girdiysen alacağın botu muhakkak 1 numara büyük almalısın. Çünkü kışın giyeceğin yün çorapların kalınlığını unutmamalısın.

SU GEÇİRMEZ YAPISI: Bu anlamda kesinlikle su geçirmez bir yapıda olmalı kışlık bot. Hatta su geçirmezlik garantisi olan markaları tercih edersen, botunu sıkıntı yaşamadan rahatlıkla yağmurda ve çamurda dahi kullanabilirsin. Harley Davidson Bot modellerini bu anlamda yine sorunsuzca tercih edebilirsin.

KUMAŞI VE DOKUSU: Herhangi bir ayakkabı ya da bot fark etmez, seçerken muhakkak kumaşının deri olmasına özen göstermelisin. Kullandıkça aradaki farkı daha net anlayacağın gibi sağlık anlamında da çok etkili olduğunu göreceksin. Deri ayakkabılar ve botlar hem daha rahat, hem de daha uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Bu da hem cebe hem de kullanıcıya extra bir avantaj sunuyor. Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modellerinin tamamın yüzde 100 deri olarak üretiliyor.

RAHATLIĞI: Hem kışın hem de yazın giymek için alınan ayakkabı ve botlar da, muhakkak rahat edebileceğin modelleri tercih etmelisin.  Aynı zamanda kolay hareket edebilme imkânı sağlayabilmesine de dikkat etmen gerekir. Özellikle büyük şehirlerde ikamet eden kişilerin uzun süre ayakta kaldığı varsayılırsa, bu husus oldukça önemli gibi görünüyor.

TABAN YAPISI: Rahat bir ayakkabıda öne çıkan özelliklerin başında taban yapısı geliyor. Mesela ince bir ayak yapısına sahipsen farklı model tercih etmelisin; kalın ya da düz taban ayak yapısına sahipsen farklı model tercih etmelisin. Önce sen kendini tanımakla bu işe başlayabilirsin. Ayak yapını teşhis ettikten sonra Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modellerinden sana uygun olanı sepetine ekleyebilirsin. Eğer düztaban isen ya da geniş ayakların varsa sivri burunlu botları ve ayakkabıları kullanmamalısın. Çok fazla topuklu botlar ve ayakkabılar da ayağının yapısını bozacağından sağlıksal problemlere yol açabilir. Tüm ayak tiplerine uyum sağlayan orta boy topuk senin için en ideali olacaktır.

NEFES ALAN DOKUSU: Bir diğer önemli konu ise, botların nefes alan dokuda olması ve nefes alan kumaştan üretilmesidir. Bütün gün ayağında duran kalın botlar; havasız ortamda kaldığında ayaklarda şişme, kuruma ve kötü koku gibi birçok soruna neden olabilir. Bu gibi olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsan Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modellerini tercih edebilirsin. Ayaklarını sabahtan akşama kadar sıcak tutarken, herhangi bir terletme de yapmadan günü tamamlama şansını Harley Davidson Bot modelleri kullanıcısına sunuyor.

SICAK TUTMASI: Modeline ve markasına göre değişiklik gösteren birkaç konudan birisi de botların sıcak tutmasıdır. Tamamen sıcak tutması önemli değil. Biraz önce de bahsettiğimiz gibi nefes alması da önemli. Ucuz ve kaliteli sanıp satın aldığın botların bazıları sıcak tutmak yerine daha da fazla üşütebilir. Bu nedenle dikkat etmen gereken vücut ısısını iyi dengeleyebilen bir bot bulabilmektir. Tam da bu noktada Harley Davidson Kadın Bot modelleri ile Harley Davidson Erkek Bot modelleri imdada yetişiyor. Aradığın tüm özelliklere sahip olmasının yanında, modaya da uyum sağlıyor olması nedeniyle adeta bütün seçenekleri tek bir bota indiriyor; o da Harley Davidson…

Sen de bir Harley Davidson Bot sahibi olmak istiyor ve rahat bir alışveriş yapmak istiyorsan doğru adrestesin. Üstelik hem indirimlerden faydalanacak hem de kolayca siparişini tamamlayabileceksin.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın