Stil Arayanlar Vero Moda Sizi Çağırıyor!

 Stil Arayanlar Vero Moda Sizi Çağırıyor!
Okunuyor Stil Arayanlar Vero Moda Sizi Çağırıyor!

1975 yılında Bestseller bünyesinde kurulan Vero Moda markası, genç giyim sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Troels Holch Povlsen ve Merete Bech Povlsen’un yıllar önce kurduğu bu firma, özellikle kadın giyim sektöründe isim yapan markalar arasında yer alıyor. Kıyafet tasarımlarındaki zarafet kullanıcının göz kamaştırmasını, daha şık görünmesini ve daha görünür olmasını sağlıyor.

Renk skalasındaki çeşitlilik ve farklı modellere sahip olmasıyla tüketicileri cezbeden Vero Moda markası stil sahibi kişilere hitap ediyor. Modaya ve tarzınıza uygun parçaların birçoğunu bulabileceğiniz firmanın tasarımlarında tüm günü rahatlıkla geçirebileceğiniz modeller bulunuyor. Özellikle günlük hayata ve iş yaşamına hitap eden Vero Moda elbise modelleri vazgeçilmez oluyor. Markanın tüm ürünleri oldukça kaliteli ve uzun yıllar kullanabilme imkânı sağlıyor. Kısacası moda ve giyim sektörüne yön veren Vero Moda Türkiye, incelemeniz için sizi bekliyor.

Kış aylarında mont deyip geçmeyen kadınlar özellikle dış giyim seçimlerinde oldukça zorlanıyor. Hem bedenine hem tarzına hem de soğuğa karşı koruyucu özelliği olan bir mont bulabilme imkanı kadınları zorluyor ve bazı kriterlerinden vazgeçmek zorunda kalıyor. İşte tam da bu noktada tüm seçenekleri ve istekleri bir arada bulunduran Vero Moda markası size harika Vero Moda mont modelleri sunuyor. Ancak yine de bu modeller arasından doğru seçimi yapabilmek size kalıyor. Hangi vücut tipine hangi modeller uygun yazı derlememizi sizler için hazırladık. Hazırsanız nasıl bir mont almanız gerektiği ile ilgili birkaç püf noktası ve ipucu vereceğiz.

Armut Vücutlu Kadınlara Vero Moda Mont Önerileri;

Türk tipi diye bildiğimiz ve klasik Akdeniz vücut tipi olan armut şekline benzer vücutlar için mont modellerinde doğru seçenekler ne olmalı? Bu şekle sahip kadınların basenleri daha ön planda görünür. Geniş basenleri ve ince bir beli, standarda yakın göğüsleri bulunur. Burada göze çarpan ince bel olmalı değil mi? Haklısınız, öyle olmalı. Belinizi ortaya çıkarmak için ne yapılması gerekiyorsa yapın. Mesela kemerli bir Vero Moda mont modelini tercih edebilirsiniz. Orta boy ya da uzun boy montlar da sizin için ideal olacaktır, tabi ki boyunuz çok kısa değil ise. Düz kesim sizin için ideal olanlar arasında yer alıyor. Mümkünse tek renk ve desensiz modelleri tercih etmenizi öneririz. Kayık yaka Vero Moda mont modelleri sizin için biçilmiş kaftan. Diğer mont modelleri ile de atkıyla yardımı ile vücudunuzu daha dengeli gösterme şansınız var. Kısa mont modelleri kalçayı ve baseni daha çok ortaya çıkaracağı için çok sık giyilmemeli. Sizin amacınız belinizi ortaya çıkarmak olmalı. Yine çok aşırı kalın ve kaba mont modellerinden uzak durmanızda fayda var. Vücudunuz genel hatlarıyla düzgün ve fit ise üzerinize oturan Vero Moda mont modellerinden birini seçebilir ve oldukça güzel görünebilirsiniz.

Üst Bedeni Geniş Kadınlara Mont Önerileri;

En rahat tercih yapabilen kadınların başında küçük göğüslü kadınların geldiği düşünülürse büyük göğüslü kadınlar için seçimler biraz daralıyor. Ama yine de mont seçiminde aşırı özgür olmasalar da Vero Moda elbise modellerinde birçok uygun seçenek bulunuyor. Gelelim dış giyim seçeneklerine. Vücudunun üst bölgesi geniş olan kadınlar zarif ve üst bedeni ince gösterecek hilelere ihtiyacı vardır. V yaka Vero Moda mont modelleri sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Özellikle dökümlü ve oversize kesim modelleri mükemmele yakın bir görüntü oluşturmanıza neden olacaktır. Militer mont modelleri yani düğmeli kabanlar yine seçeneklerinizin arasında bulunabilir. Ancak en çok size fermuarlı Vero Moda mont modellerini tavsiye ediyoruz. Geniş yakalı Vero Moda mont modelleri de yine üst bedeninizi olduğundan daha zayıf ve ince gösterebilmek için bir püf noktası sayılabilir. Ancak sizin için en önemli anekdot, bileklerinizi açıkta bırakan modeller olmalı. Bu montlar için belki soğuk havalarda pek mümkün olmasa da Vero Moda elbise modellerinde kullanabileceğiniz bir bilgi olarak aklınızda bulunsun. Ya da montlarda da bu bilgiyi değerlendirmek istiyorum derseniz, uzun eldivenlerle da oldukça zarif görünebilirsiniz. Deneyin!

Elma Tipi Vücutlu Kadınlara Mont Önerileri;

Bel  bölgesi diğer hatlarına göre daha kalın olan kadınlara yönelik isimlendirilen bir vücut tipidir, elma şekli. Genelde bu kişilerin beli kalçasına göre daha az kıvrımlıdır ve bu kişilerin ön plana çıkarması gereken bölgesi kesinlikle bacaklarıdır. Yani eğer sizin de göğüs bölgeniz, basenleriniz ve bel kıvrımınız birbirine yakın ve düz bir şekilde iniyor ise kesinlikle bacakları ön plana çıkaracak Vero Moda mont modellerini ve Vero Moda elbise modellerini tercih etmelisiniz. Peki, bunun için nasıl giyinmeniz gerekiyor? Aslında çok basit! Hatlarınızı tamamen belirginleştirmeyecek alternatifler üzerinde durmalısınız. Yani kabarık ve bol modeller değil daha vücudunuza uygun seçenekler üzerinde durmalısınız.  Kısa olan Vero Moda mont modelleri içinden seçebilirsiniz. Bu sayede bacaklarınızı daha kolay vurgulamış olacaksınız. Unutmamanız gereken bir diğer anekdot ise her zaman üst bedeninizi koyu renk alt kısmınızı koyu renk tercih etmeniz gerekiyor. Kıyafetlerinizde de bunu yapabilirsiniz, dış giyim modellerinde de bunu aklınızda bulundurabilirsiniz. Satın aldığınınız bir Vero Moda elbise modelinin iki parça gibi görünen üst kısmı açık renk, etek kısmı koyu renk olanlar sizin için güzel bir seçenek olacak gibi görünüyor. Tek renk ve sade olan tüm kıyafetler size göre denilebilir. Ancak desenli ve renkli modelleri seviyor ve bu tarz giyinmekten hoşlanıyorsanız dikine çizgili Vero Moda elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Kemer ise size daha feminen bir görüntü katacak ve sizi daha çekici göstermek için alternatif bir yol olacaktır.

Kum Saati Vücutlu Kadınlara Mont Önerileri;

Her türlü giyim seçiminde en çok alternatife sahip ve şanslı olan kesim kum saati vücut tipine sahip kadınlardır denilebilir. Çünkü göğüs ve kalça bölgesi geniş, beli ince olduğu için her türlü modeli rahatlıkla taşıyabilirler. Ancak daha şık ve daha feminen görünmek için yapmaları gereken şey, kıvrımlarını ortaya çıkarmak olmalı. bunun için de kemerli bir Vero Moda mont modelini tercih edebilirler. Bir Marilyn Monroe’den neyiniz eksik ki? Siz de uzun bir montu omuzunuza alıp sokakta yürüyebilirsiniz. Ya da kalın bir Vero Moda mont modeline sarılıp bacaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Ama daha sade görünmek istiyorum diyorsanız bunun için de kıvrımlarınızı çok ortaya çıkarmayan göğüs altından daralmaya başlayan düğmeli Vero Moda mont ve Vero Moda elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Tam tersi daha seksi görünmeyi amaçlıyorsanız, yakası hareketli modeller sizin için mükemmel sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Her türlü deseni ve rengi kaldırabilirsiniz. Ancak bütün vücut tiplerinin dikkat etmesi gereken nokta çok iri desenli her türlü kıyafet ve dış giyim ürünü sizi olduğundan daha iri gösterir. Bunun için bu tarz kıyafetlerinize bir kemer takabilirsiniz.

Markastok’tan satın alacağınız tüm ürünleri; 15 gün içinde iade garantisiyle ve aynı gün kargo imkânıyla satın alabilirsiniz. Üstelik tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo ve iade farksız taksit imkânı sunuyoruz! Vade farksız taksitli ödeme yapabileceğiniz gibi güvenli alışverişin de keyfini çıkarmayı unutmayın.

Sizde en yeni Vero Moda modelleri arasından bir veya birkaçına sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Üstelik indirimli fiyatlarımız oldukça cezbedici. Hadi hemen, bir tıkla beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyin ve siparişinizi tamamlayın. Kampanyalarımızı takip etmek isterseniz bize sosyal medya mecralarından da ulaşabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın