U.S. Polo Assn ile Yaşam Tarzınızı Değiştirmeye Hazır Mısın ?

 U.S. Polo Assn ile Yaşam Tarzınızı Değiştirmeye Hazır Mısın ?
Okunuyor U.S. Polo Assn ile Yaşam Tarzınızı Değiştirmeye Hazır Mısın ?

U.S. Polo Assn. markası, Amerika Birleşik Devletleri’nin polo sporu yönetim kurulu olan Birleşik Devletler Polo Birliği’nin resmi markasıdır. Birleşik Devletler Polo Birliği’nin küresel çapta kayıtlı tüm logoları ve ticari markaları, USPA Properties Inc. tarafından yönetilir. U.S. Polo Assn. markası 1981 yılında kurulmuştur. U.S. Polo Assn. markası, dünya çapında ünlü hazır giyim markasıdır. Erkek giyim, kadın giyim ve çocuk giyimde öncü olan markanın aksesuar ve çanta gibi ürünleri de mevcuttur. 100’den fazla ülkede 500 mağazası bulunan U.S. Polo Assn, geniş ürün gamı ve kalitesiyle adından söz ettirmektedir.

U.S. Polo Assn. Gömlek Koleksiyonu

Erkek gömlek modellerinde çığır açan polo gömlekler bugün dünyaca milyonlarca insan tarafından tercih edilmektedir. Erkek gömlek markaları arasında polo gömlekler ile öne çıkan U.S. Polo Assn markasının gömlekleri, oldukça kalitelidir. Öyle ki bir marka ürettiği kendi tarzındaki gömleklere kendi ismini vermiştir. Markayla ürün özdeşleşmesi, U.S. Polo Assn’ın büyük bir başarısıdır.

Gömlek seçimi söz konusu olduğunda, dünya senin oyun alanındır. Bir erkek olarak on sekiz yaşına geldiğinizde, gardırobunuzdaki gömleklerin sayısı yavaş yavaş artar. Düz gömlekler, baskılı gömlekler, ekoseli gömlekler hepsini satın alırsınız. Ama onları kombinlemeye gelince, biraz kafanız karışabilir.

Çoğu zaman, kombinleri deneyerek şık olmayı düşünürsünüz. Bu nedenle, en iyi ihtimalle bir araya getirilen, en kötü ihtimalle tahmin edilebilir ve sıkıcı görünen, kesinlikle alışılmadık bir görünüm elde edersiniz. Fakat sizin istediğiniz bu değil! U.S. Polo Association, USPA’nın resmi markasıdır. 135 ülkede var olan  U.S. Polo Assn markası, yüzlerce gömlekten oluşan muhteşem bir koleksiyona sahiptir. Bütün tasarımlar ve grafik baskılar, slim fit, regular fit gibi farklı kesim, renk ve model alternatifleriyle burada her şeyi bulabilirsiniz. Bu gömlekleri düz renk chino pantolonlar, ince çizgili pantolonlarla, fitilli kadife pantolonlarla, yün bol pantolonlarla ve hatta şortlarla bile kombinleyebilirsiniz.

Cesur baskılı gömlekleri, markanın en ünlü parçaları arasında yer alır. En çok merak uyandırıcı baskılarda gömlekler, güzel mavi tişörtleri, etnik baskılar ya da çiçek baskıları ile birçok farklı renkte gömleği burada bulabilirsiniz. İdeal olarak, bu mavi desenli gömlekleri bej chino pantolonlar veya slim fit zeytin yeşili pantolonları ve koyu kahverengi klasik ayakkabı veya loaferlar ile eşleştirebilirsiniz.

U.S. Polo Assn. markasının kadın gömlek modelleri koleksiyonunda ise pastel renkler, kareli gömlekler, desenli gömlekler, ekoseli gömlekler ve polo gömlekler öne çıkıyor. Gömlek kadınların asil ve zarif duruşunun altını kalın harflerle çiziyor.

Açık pembe, limon sarısı veya nane yeşili gibi tonlarda tasarlanan gömlekler ile rengarenk ruh halinizi dışarı yansıtabilirsiniz. Bu güzellikleri, açık mavi renkte jean pantolon veya skinny pantolonlar ile eşleştirebilirsiniz.

Ekoseli gömlekleri ve kareli gömlekleri koyu mavi denim pantolonlar ve converse gibi günlük ayakkabılarla giyebilirsiniz. Ayrıca etekler ve topuklu ayakkabılarla da şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Polo gömlekleri ise blazer ceketler, kalem etekler ve stiletto ayakkabılar ile birleştirerek ofis stili oluşturabilirsiniz. Havuç pantolonlar ve bilek boy pantolonlarla polo gömlekleri birleştirdiğinizde gündüzden geceye uzanan bir şıklık elde edebilirsiniz.

U.S. Polo Assn Kazak Koleksiyonu

Soğuk mevsimlerde ve mevsim geçişlerinizde kombinlerinizi en şık şekilde tamamlayacak olan erkek kazak modelleri, şık ve maskülen moda anlayışınızı yansıtır. Erkek triko kazak modelleri, erkek spor kazak modelleri ve daha fazlası sonbahar ve kış mevsiminde günü kurtaran detaylar arasında bulunuyor. Bu kazaklar hem sizi sıcak tutuyor hem de havalı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Farklı kesimler, farklı kalıplar ve farklı renklerde üretilen U.S. Polo Assn. kazaklar, değişik yaka seçeneklerini de sizlere sunuyor. Günlük stilinize hareket kazandıran ve modern bir görünüm sağlayan kaliteli kazaklar, özgün bir stil oluşturmanıza yardımcı oluyor. Bisiklet yakalı, v yakalı, boru yakalı ve balıkçı yakalı kazaklar farklı ortamlarda farklı kombinler yapmanıza olanak veriyor.

Kazak bayan koleksiyonunda ise en şık parçalar sizleri bekliyor. Salaş kazak modelleri, kışlık kazaklar, ince kazaklar, triko kazaklar, uzun ve oversize kazaklar, ince hırkalar, uzun hırkalar ve kapüşonlu hırkalar gibi onlarca farklı model stilinizi konuşturmanıza olanak veriyor. Kadın kazak modelleri ve kadın hırka modelleri ile ofis stili oluşturabilir, sokak modasında öne çıkabilir, spor şıklığa imza atabilir ya da gece gezmelerinde göz alıcı görünebilirsiniz. Balıkçı yaka kazaklar, şal yaka kazaklar, örgü görünümlü kazaklar, v yaka kazaklar ve bisiklet yakalı kazakları jean pantolonlar, uzun etekler, mini etekler ve cigarette pantolonlarla kullanabilirsiniz.

U.S. Polo Assn. Mont Koleksiyonu

Kış mevsiminde şık tasarımları ve göz alıcı modelleriyle dikkat çeken erkek mont kabanlar, U.S. Polo Assn. garantisiyle ayağınıza kadar geliyor! Farklı modelleri, farklı kesimleri ve farklı renkleriyle her stile ve zevke hitap eden kışlık mont erkek koleksiyonu sizlere sunuluyor. Mevsim geçişlerinde de hayat kurtarıcı olan mevsimlik mont erkeklerin hayatını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanıyor. Oldukça orjinal ve maskülen dizaynlara sahip olan koleksiyonda detaylarla hareketlendirilmiş montlar yer alıyor. U.S. Polo Assn. erkek mont modelleri, soğuk havalarda sıcak tuttuğu için hem fonksiyonel hem de estetik özellikler taşıyor. Vizyon, naylon, kapüşonlu, kapüşonsuz ve deri montlar farklı stiller ve kombinler oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Mont kadın koleksiyonunda ise sezonun en trendy renklerinden tasarlanan işlevsel, pratik ve havalı parçalar yer alıyor. Kadın mont modelleri, farklı modelleri, farklı stilleri ve renk seçenekleri ile harika kombinler yaratmanıza olanak sağlıyor.

U.S. Polo Assn. Ayakkabı ve Bot Koleksiyonu

Ayakkabı markaları arasında yüksek standartları ile öne çıkan U.S. Polo Assn. markasının kaliteli ve maskülen ayakkabı erkek koleksiyonunda spor ayakkabılar, günlük yaşam ayakkabıları, loafer ve mokasen ayakkabılar ile klasik ayakkabı modelleri yer alıyor. U.S. Polo Assn. erkek ayakkabı Giant, Hank ve Eland modellerini eşofman altı, baskılı sweatshirt ve spor montlarla kombinleyerek spor şıklığı yakalayabilirsiniz. U.S. Polo Assn. Penelope, Thunder ve Quite modellerini denim pantolonlar, gömlek ya da kazaklar ve deri montlar ile eşleştirerek çekici ve cazibeli bir görünüme kavuşabilirsiniz. U.S. Polo Assn. Deep sneakers modelini ve Agon loafer modelini kumaş pantolon, gömlek ve blazer ceketlerle ensemble yaparak ofis şıklığı oluşturabilirsiniz. US Polo Assn. Folk modelini, İtalyan takım elbiselerle birleştirerek klasik bir stil oluşturabilir, partiler, davetler ve özel gecelere katılabilirsiniz. Kış mevsiminde ise erkek bot modelleri ile dikkat çekici kombinler oluşturabilirsiniz. Triko kazaklar ve düşük bel jean pantolonları U.S. Polo Assn. Tapel bot modeliyle bütünleştirebilirsiniz. Basic beyaz bir tişört, siyah jean pantolon, kahverengi yakası kürk detaylı deri montunuzla U.S. Polo Assn. Rinse modelini kombinleyerek asi ve seksi bir havaya bürünebilirsiniz.

U.S. Polo Assn. ayakkabı bayan koleksiyonunda spor ayakkabılar, casual ayakkabı modelleri, ayakkabı topuklu modeller gibi farklı çeşitler yer alıyor. Metalik yansımalı ve son yılların trendy ayakkabılarından birisi olan sneakerslar hemen her parçayla efsane bir görüntü sergiliyor. En sıradan parçaları bile şık ve feminen hale getiren metalik ışımalı sneakers modelleri ile stilinize ekstra şıklık detayı ekleyebilirsiniz. Mokasen ve bez ayakkabıları ise yaz aylarında uçuş uçuş elbiseler, jean etekler ve şortlarla kombinleyebilirsiniz. Düz renk sneakers modellerini smart casual bir stil yaratarak ofiste kullanabilirsiniz. Renkli spor ayakkabıları ise günlük hayatta jean pantolonlar, taytlar, tişört ve oversize tuniklerle giyebilirsiniz. U.S. Polo Assn. bot modelleri bayan koleksiyonunda ise ayaklarınızı sıcak tutacak, kış mevsiminde de şık ve havalı görünmenizi sağlayacak parçalar bulunuyor. Kışlık bot bayanların farklı zevklerine ve stillerine hitap ediyor.

U.S. Polo Assn. Çanta Koleksiyonu

U.S. Polo Assn. bayan çanta markaları arasında özgün ve kreatif tasarımları ile hemen göze çarpıyor. Bayan deri çanta modelleri, sırt çanta modelleri, omuz ve kol çantaları gibi onlarca farklı çeşit çantalar hem fonksiyonel hem estetik yapılarıyla kadınlardan tam not almayı başarıyor. Mürdüm rengi, duman rengi, altın rengi, beyaz, kahverengi, ten rengi, nar kırmızısı, kurşun rengi, taba rengi, haki yeşili, denim mavisi, pudra rengi, füme rengi, bej rengi, bordo, lacivert, fuşya, buz mavisi, mor, bronz rengi ve siyah gibi onlarca farklı tonda tasarlanan çantaları hemen satın almak için Markastok internet sitesine gelin!

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın