14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesiyle Fark Yarat!

 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesiyle Fark Yarat!
Okunuyor 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesiyle Fark Yarat!

 

Hediyeleri ile 14 Şubat 2020’de Fark Yaratmak İsteyen Sevgililer Buraya!

Sevgililerin kendini en özel hissettiği gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Birçok çift bu özel gün için planlarını yaptı. Sizin 14 Şubat Sevgililer Günü planınız hazır değilse yazımıza göz atmanızda fayda var.

Yılın en özel günlerinden olan 14 Şubat Sevgililer Günü, 2020 yılında Cuma gününe denk gelmektedir. Bu romantik günde sevgilinize küçük sürprizler yapabilir, alacağınız şık hediyelerle onu mutlu edebilirsiniz. Hediye seçimi konusunda başarılı değilseniz ve tavsiyeye ihtiyacınız varsa, başlıyoruz.

14 Şubatta Kadınlara Alınabilecek En Güzel Hediyeler

Erkekler için kadınlara hediye seçmek zordur. Kadın sevgiliye hediye seçerken, günler öncesinden telaş başlar.

Öncelikle sevgilinizin nelerden hoşlandığını düşünmekte fayda var. Onun kullanabileceği ve kullanırken keyif alacağı hediye tercihi yapılmalıdır. Casual şıklığı seven kadınlar için, rahatlık ve şıklık ön plandadır. Vero Moda marka triko ya da krep elbise, Only kazak şık hediyeler arasında olacaktır.

Sevgiliniz klasik giyiniyor ya da iş hayatında ofis şıklığını tercih ediyorsa, Via Dante sizin için doğru adres. Sevgilinize alacağınız şık bir Via Dante marka; çanta, şifon bluz, blazer ceket onu mutlu edecek hediyeler arasında olacaktır.

Sevgiliniz spor giyinmeyi seviyor ya da sporla ilgileniyorsa; spor giyim trendlerinden Lumberjack kadın spor ayakkabı, Lela sweat, Mavi mont doğru hediye tercihlerinden olacaktır.

Sevgililer Gününde Erkeğe Alınacak Hediyeler

Sevgililer Günü’nde erkek sevgiliye hediye seçerken; hobileri, yaptığı aktiviteler, iş hayatı size alacağınız hediye konusunda fikir verecektir.

Sevgiliniz outdoor sporları seviyor, sık sık doğa yürüyüşlerine çıkıyorsa, Lumberjack outdoor bot, Buratti şişme mont ve sweat sevgilinizi mutlu edecektir.

Casual şıklık birçok kişinin tercihidir. Sevgiliniz de casual şıklık tercih ediyorsa, Jack Jones tişört, Lufian tişört, Lufian pantolon, Levis Jean sevgilinize alacağınız trend hediyeler arasında olacaktır.

Sevgiliniz klasik şıklıktan hoşlanıyor ve iş hayatında da klasik giyiniyorsa, Buratti, Lufian, Avva, Altınyıldız markalarından seçeceğiniz gömlek, pantolon, ceket sevgiliniz için hem şık hem de kullanışlı hediyeler arasında olacaktır.

Herkese Hitap Eden Markalardan Hediyeler

Sevgilinize hediye alacaksınız fakat kararsızsınız. Ona kendini özel hissettirecek ve rahatlıkla kullanabileceği hediye arıyorsunuz. Denim, triko ya da sevimli bir panduf sevgilinizi mutlu edecek hediyeler arasında olabilir.

Günümüzde denimler renk renk ve her zevke hitap etmekte. Sevgilinize Mavi, Levis, Jack Jones gibi herkese hitap eden markalardan hediyeler seçerek onu mutlu edebilirsiniz.

Sezonun trendi Cat, Timberland, U.S. Polo Assn marka kışlık botlar da tercih edebileceğiniz hediyeler arasında. Her an sizi hatırlatacak hediye almak istiyorsanız, Lela ve Buratti’den sevgilinizi etkileyecek parfümler seçerek onu mutlu edebilirsiniz.

Onu sıcacık tutacak Buratti, Lela, Hummel, Breezy markalarında şık sweatshirtler tercih edebilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın