2018 Erkek Bahar Modası ile Sportif Stili Öne Çıkıyor

 2018 Erkek Bahar Modası ile Sportif Stili Öne Çıkıyor
Okunuyor 2018 Erkek Bahar Modası ile Sportif Stili Öne Çıkıyor

Erkek aksesuar modelleri

Erkek giyim trendleri her geçen gün biraz daha cesur çizgiler sergiliyor. Geçtiğimiz yıla nakışlı boru paça pantolonlar, boyalı kravatlar damgasını vurmuştu. Bu yıl ise ünlü modacıların tasarımlarında sportif çizgiler ön plana çıkıyor. Gökkuşağı’nın bütün renklerine yer verilen 2018 erkek yaz modası çizgilerinde, bol pantolonlar ve kamuflaj baskılar ise en çok göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

2018 Moda Haftası‘nda yer alan defilelerde, yetmişli yılları anımsatan çizgiler ve özellikle nostaljik renk paletleri de ön plana çıktı. Yani bu bahar erkek kıyafetlerinin odak noktasında kahverengi, bordo ve turunculara bol bol rastlamak mümkün olacak. Maskülen ve nostaljik detaylar ise bahar trendinin ana çizgilerine damgasını vuruyor.

Geniş Yakalı Gömlekler

 

Geçtiğimiz yıllardaki erkek kombinleri içinde dar pantolonlar ve dar gömlekler, slim fit kesimler ön plandaydı. 2018 yaz modasında yer alan geniş yakalı ve Küba yakalı gömlekler ise bol çizgilere doğru bir kaymanın sinyallerini veriyor.

Salaş Pantolonlar

 

Geçtiğimiz sezonlarda kullanılan dar paçalı pantolonlardan sıkılan erkekler, bu bahar gardıroplarında geniş paçalı pantolonlara yer açabilecekler. Bu sezon, rahat kullanımları ile ön plana çıkan geniş paçalı pantolonları sadece spor üstlerle değil, klasik gömleklerle kombinleyerek de kullanabilirsiniz. Moda otoriteleri, bu trendin önümüzdeki sezonlarda da listelerin başında yer alacağını öngörüyor.

 

Paçaları kısa, bol ve salaş erkek pantolonlarında kullanılan kumaşlarda ise rahatlık ve hafiflik ön plana çıkıyor. Sezona damgasını vuran geniş pantolon modası, kot pantolonlarda da yansımasını buluyor. Örneğin sevilen marka Levis, geniş paça pantolonlara yeni koleksiyonunda yer vererek dar paçadan sıkılan erkekleri sevindiriyor.

 

Kamuflaj Modası, Askeri Renkler

 

Kamuflaj modası ve askeri renkler 2018 baharının erkek modası çizgilerinde etkisini sürdürüyor. Kol ve etek uçlarında elastik bantlar olan bomber ceketlerde, pantolonlarda ve tişörtlerde kamuflaj desenlere ve militer renklere yer veriliyor. Yılın renginin yeşil olması ise bu trendi güçlendiren bir unsur olarak koleksiyonlarda beliriyor.

 

Çocuksu Neşeli Desenler

 

Bu bahar erkekler giysi seçerken içlerindeki çocuğu özgür bırakıyor. Çünkü tişörtlerde, şapkalarda, ceketlerde astronotlar, uzay gemileri, hayvan figürleri gibi eğlenceli ve çocuksu desenlere yer veriliyor. Özellikle günlük sokak giyiminizde bu desenleri tercih ederken beyzbol şapkası, çizgili kolej çorabı gibi aksesuarları da özgürce kullanabilirsiniz.

 

Çocukluk anılarının canlandırıldığı trendde tek renkli baskılar da bolca kullanılıyor. Koyu renkli grafik desenli, özellikle siyah beyaz baskılı tişörtlere gardırobunuzda yer açabilirsiniz. Markastok’da yer alan Mavi’nin canlı renklere sahip tişörtlerinden, Mustang’ın desenli tişörtlerinden ya da Hummel’ın sportif çizgilere sahip olan tişörtlerinden seçim yaparak siz de içinizdeki çocuğun sesine kulak verebilirsiniz.

 

Toz Mavi Gömlek Trendi

2018 Erkek Bahar Modası ile Sportif Stili Öne Çıkıyor 2018 Erkek Bahar Modası ile Sportif Stili Öne Çıkıyor

Açık mavi, lila nüanslı mavi ve toz mavi renklerden tasarlanan modern gömlekler de 2018 erkek bahar modası seçkilerinde kendine yer buluyor. Markastok’da yer alan Jack Jones ve Lufian marka gömleklerde bu modanın izlerini sürebilirsiniz. Casual giyim için mavi gömlekleri bordo ya da kırmızı chino pantolonlarla giyebilir, beyaz spor ayakkabılarla bahar kombininizi oluşturabilirsiniz.

 

Deri ve Süet Ceketler

 

Deri ve süet ceketler bu bahar yükselişe geçiyor. Özellikle Londra Moda Haftası‘nda dikkati çeken bu detay sayesinde erkekler, bahar serinliğini deri ve süetin şıklığıyla ısıtmaya devam ediyor.

 

Hafif Yıkanmış Denim

Açık mavi, 2018 erkek yaz modası koleksiyonlarında en sık yer verilen renkler arasında yer alıyor. Dolayısıyla hafif yıkamalı açık mavi kot pantolonlar ve kot ceketler de bahar vitrinlerinde yerini alıyor. Hatta bu bahar kot salopetleri de sokaklarda sık sık görebilirsiniz. Spor giyimin olmazsa olmazları arasındaki denim parçaları beyaz tişörtlerle veya çizgili ince trikolarla kombinleme klasiği ise şüphesiz liste başındaki yerini bu yıl da koruyor.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın