2018 Erkek Modasında Öne Çıkan Trendler

 2018 Erkek Modasında Öne Çıkan Trendler
Okunuyor 2018 Erkek Modasında Öne Çıkan Trendler

 

2018 erkek modasına cesur, özgür ve yenilikçi tasarımlar damgasını vuruyor. Klasikleşmiş modelleri modern çizgilerle bütünleştiren kıyafetler erkek moda dünyasına da yeni bir yön veriyor. Elektik, casual ve bohem tarzların ön plana çıktığı trendler modern çağın stilini yansıtıyor.

Bohem ve Özgür Ruhunu Stiline Yansıt

 

Bol ve dökümlü pantolonlar, salaş uzun tişörtler, fularlar 2018 erkek modası ile sokak stilini yansıyor. Özgür ve rahat olmayı seven erkek giyim tarzını yansıtan bohem tarz kıyafetler her ortamda şık ve cool bir görünüme kavuşturuyor. Daha çok pastel tonların kullanıldığı koleksiyonlarda krem, vizon, gri ve pudralar öne çıkıyor. Keten kumaşların daha çok kullanıldığı bohem tarz erkek kıyafetler; Armani Collezioni, Hugo Boss, Alberto Guardiani gibi modaya yön veren markaların koleksiyonlarında da yer alıyor. Salaş ve bol kesim kıyafetleri geometrik desenler ve pastel renklerle kullanan markalar; günümüz erkeğinin stilini yeniden yaratıyorlar. Deri sandaletler, tek bant terliklerle bütünleştirilen kıyafetler; çapraz askılı ve postacı tarzı çantalarla beraber kullanılıyor.

 

Askeri Tarz ve Hakinin Gücü

 

Askeri tarz kıyafetler bu sezona da öne çıkıyor. Ceketlerden pantolonlara, tişörtlerden ayakkabılara, eşofmanlardan aksesuarlara kadar her giyim ürününde kullanılıyor. Haki rengin hakim olduğu koleksiyonlar kamuflaj desenlerle ve işlemelerle modernize ediliyor. Jack Jones dar kesim Jean ve tişörtler üzerine giyebileceğiniz Mavi Jeans haki parka hem modern hem rahat hem de tarz bir görünüm yaratıyor. Düz renk, açık renk ve sade tişörtlerinizi yine düz renk dar kesim pantolonlarla kullanabilir, haki renk Hummel bir spor ayakkabıyla trend bir görünüm oluşturabilirsiniz. Mavi Jeans‘in denim koleksiyonundaki gömlek ve pantolonları yine haki renkte tişörtler ve ceketlerle kombine edebilir ve altına giyeceğiniz Lumberjack spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

 

Klasik Çizgiler gösterişli Detaylarla Buluşuyor

 

Erkek giyim tarzları arasında modası geçmeyen bir stil olan klasik tarz giyim; çiçek desenler, parlak kumaşlar, taş detaylarla erkek modası yeni bir yön kazanıyor. Pierre Cardin, Emporio Armani, Kenzo, Dolce Gabbana gibi tanınmış markaların hazırladıkları koleksiyonlarda ihtişamlı takımlar göze çarpıyor. İş hayatında, davetlerde ve özel günlerde daha çok kullandığınız klasik takımlar dar kesimleriyle de modern bir görünüm yaratıyor. Düz renk takımların içerisine giyeceğiniz desenli gömleklerle ya da kravat üzerine takabileceğiniz bir broşla alışılmış çizgilerin dışına çıkabilirsiniz. Daha sıra dışı tercihler için sade pantolon ve gömleklerin üzerine giyeceğiniz parlak kumaşlı ya da işlemeli ceketlerle modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın