2019-20 Sonbahar / Kış Modası

 2019-20 Sonbahar / Kış Modası
Okunuyor 2019-20 Sonbahar / Kış Modası

Ekim ayının gelişiyle birlikte Eylül ayındaki yazdan kalma günlere de veda ettik. Soğuk havalar iyiden iyiye kendini hissettirirken 2019-20 Sonbahar/Kış modasını incelemek istedik.

Kat kat giyindiğin, kışla anılan koyu renkleri unut. Bu sezon yazı bile kıskandıracak türden. Gündüz kullanılan payetlerden, neon renklere, kabarık elbiselerden, tüylere, derilere ihtişamlı bir kış bizi bekliyor!

Daha çok neon!

Geçtiğimiz kış sezonunda, bizi şaşırtarak hayatımızdaki varlığını devam ettiren yazdan kalma neonlar, bu kışın vazgeçilmezleri arasında.

Mercan, turuncu, yeşil, fuşya bize yazı hatırlatsa da; montlar, sweatshirtler hatta pantolonlarda neon renklerle karşılaşacağız. Peki, bu renkleri nasıl kombinlerim dediğinizi duyar gibiyim.

Kombinlenmesi zor neonlar, doğal renklerle kombinlendiğinde şık bir görüntü elde edeceksiniz. Kışın en çok tercih edileni siyah ve pudra tonları neon kombinlerin vazgeçilmezi olurken, beyaz ile yapacağınız neon kombinleriyle çarpıcı bir şıklık elde edeceksiniz.

2019-2020 Sonbahar/Kış sezonunda sadece neonlar ön planda değil. Ekoseler, 70’li yıllardan çıkıp tekrar hayatımıza giriyor.

Vazgeçilmez trend Ekose

Sonbahar/Kış sezonlarının vazgeçilmezleri ekoseler. 2019-2020 Sonbahar/Kış sezonununda da hiçbir yere gitmediği gibi, bu sezon kendini yenileyerek yine vazgeçilmezler arasında. Ekose nasıl kombinlenir diyorsanız.. Ekose pantolonu triko kazakla, farklı bir yaklaşımla dikkat çekici bir kombin yapmak istiyorsanız ekoseyi deri bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Bu sezon en trend kombinler arasına ekoseyi ekoseyle kombinlemeyi söylemeden de geçemeyeceğiz.

Başrolde Pullar, Payetler ve Simler

Bu sezonun şaşırtan bir diğer hamlesiyse casual parçaların şık ve ışıltı saçan payetlerle kombinlenmesi. Gece ışıltısı olarak anılan pullar, payetler ve simler beklenmedik bir şekilde başrolü kaptı ve gündüzden geceye varlığını arttırıyor.

Gündüz ve gece arasındaki keskin çizgi, simlerin ışıltısıyla ortadan kayboluyor. Moda otoritelerinin her dönem vazgeçemediği parıltılı payetler romantik havasından sıyrılıyor. Yumuşak satenlerden, sert denimlere payetler oyun alanını genişletiyor.

Rekabetin Dozunu Arttıran Tüyler

Feminen havasıyla sevilen tüyler; sezonda detay ve aksesuar olmaktan çıkıp, kendinden emin adımlarla başrol olmaya ilerliyor. Dikkat çekici yapısıyla tüyler, elbiseler ve bluzlarda kendini gösteriyor.

Kaban ve montlarda da varlığını arttıran tüyler, bu sezonun çarpıcı neon renkleriyle daha da dikkat çekici oluyor.

Deri pantolonlarla ciddi düşünüyoruz

Kış sezonunun asi ve feminen parçası deri pantolonlar. Bu sezon deri pantolonların birçok formuyla karşılaşıyoruz.

Yüksek bel, çan ve kısa paça formundaki deri pantolonlarla stil dozu yüksek kombinler yapabilirsiniz. Kombinlenmesi zor gibi görünse de yünlü kumaşlarla çok rahat kullanılabilir.

Grunge akımı

Işıltılar, renkler, ekoseler ve tüylerden bahsettik. Peki, kışın asıl sahibi nerede?

Koyu renkleri, buruşuk ve sert kumaşlarıyla herkesin favorisi kış stili Grunge. Birçok kişi tarafından adı bilinmese de kış sezonunda en çok tercih edilen stil. Grunge akımı 2019-2020 Sonbahar/Kış Sezonunda podyumların hakimi oldu.

Yüksek tabanlı botlar, deforme ve buruşuk formlar, zifir tonları sezonun trendleri arasında.

Yapılan Yorumlar
  • Avatar for Eda Ergenç Eda Ergenç dedi ki:

    Önerilerinize bayıldık! Bu seneki trendler muhteşem! Kaliteli içeriğiniz ve anlatım tarzınız sayesinde daha bilinçli alışveriş yapacağımız kesin! Emeğinize sağlık.

Bir Yorum Yapın