Anneler Günü Hediye Önerileri: Son Moda Trendler

 Anneler Günü Hediye Önerileri: Son Moda Trendler
Okunuyor Anneler Günü Hediye Önerileri: Son Moda Trendler

 

Anneler Günü Hediye Önerileri: Son Moda Trendler

Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl 10 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Yılın en çok beklenen özel zamanlarından olan Anneler Günü, bizi karşılıksız sevgisiyle saran ve koruyan annemize minnettarlığımızı göstereceğimiz gün. Bu günde annemize seveceği hediyeler alıp onu şımartmak istiyoruz. Peki, hediye tercihimiz nasıl olmalı? İşte başlıyoruz.

Anneye Alınacak Ayakkabı, Terlik ve Sandalet Önerileri

Enerjik, spor yapmayı seven ve çalışan anneler için ayakkabı tercihi en önemli noktalardan. Biz de bu noktadan hareket ederek anneniz için en doğru hediyeyi arıyoruz. Hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen spor ayakkabılar hem spor kombinlerle hem de casual kombinlerle şık ve rahat görünmemizi sağlıyor. Annenize Kinetix spor ayakkabılar hediye ederek konforlu zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Zamansız kombinlerin zamansız tamamlayıcısı Vans ayakkabılarla annenize şık bir sürpriz yapabilirsiniz.
Klasik stili benimsemiş anneler için, Via Dante şıklığını keşfedin. Zarif detayları ve canlı renkleri koleksiyonunda bir araya getirmiş olan Via Dante , klasik çantaları ve her stile uygun topuklu ayakkabılarıyla iddialı hediyeler sunuyor.

Yaklaşan yazın iyiden iyiye kendini hissettirdiği günlerde, yaz kombinlerinin aranan parçası Tommy Hilfiger sandaletler ve terlikler tercih edebileceğiniz hediyeler arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Zamanının çoğunu evde geçiren anneler için, Twigy panduf ve terliklerle yumuşacık adımlar hediye edin. Birbirinden farklı birçok model ve renge sahip olan Twigy panduflarla annenizi mutlu edebilirsiniz.

Lumberjack’in şık ve güçlü bakış açısıyla tasarladığı terlik koleksiyonu, annenize alacağınız konforlu hediyeler arasında.

Yaz Geliyor, Annelere Özel Yazlık Öneriler

İçimizi ısıtan yaz yaklaşırken, annenizin içini ısıtacak şık giyim hediyesi önerilerimize başlıyoruz.

Zamansız şıklığın adresi jean pantolonlar, zamanımızın en çok tercih edilen parçalarından. Hiçbir zaman popülerliğini yitirmeyen denim pantolonlar, Mavi mom jean ile annenize retro şıklıkta bir hediye verebilirsiniz.

Klasik şıklık seven anneler için Via Dante’nin şık koleksiyonundan sigaret pantolonlar ve kalem etekler seçerek stil dozu yüksek hediyeler keşfedebilirsiniz.

Şifonlar, ince satenler parlak kumaşlar bu sezon parlaklığıyla iddialı görünen bluzlar annenize hediye edebileceğiniz zarif hediyelerden. Ekol, Via Dante, Ayhan ve Seçil’in koleksiyonlarından annenizin severek giyebileceği şık bir bluz seçebilirsiniz.

Spor şıklık seven anneler için Hummel ve Lela’nın iddialı spor koleksiyonlarından eşofman takımı, tayt, sweatshirt ve tişörtler seçerek annenizi enerjisiyle tamamlayacak kombinler hediye edebilirsiniz.

Baharın desenlerini renklerine katan Only, Vero Moda, Lela ve Via Dante ve Mavi markalarında elbise koleksiyonlarını keşfederek anneniz için en ideal hediyeyi bulabilirsiniz.

Davet sezonu yaklaşıyor ve davette giyilecek elbiseler günlerce araştırılır. Bu yaz annen için davette giyeceği elbiseyi seçerek şık bir sürpriz yapabilirsin. Payetli, simli, ipekli kumaştan birçok modelin bulunduğu Ekol, Ayhan ve Saygın’ın abiye koleksiyonuyla anneniz davetlerde göz dolduracak.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın