Babalar Günü Hediye Tavsiyeleri

 Babalar Günü Hediye Tavsiyeleri
Okunuyor Babalar Günü Hediye Tavsiyeleri

 

Babalar Günü Hediye Tavsiyeleri: Şık Kombinler

 

Hey yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Gününe kısa zaman kaldı. Bizi canı gibi sevip koruyan, her anımızda yanımızda olan değerli babalarımız için en güzel hediyeyi aramaya başladık.

 

Washington’da 1910 yılında ilk kez kutlanan Babalar Günü, zamanla gelenek haline gelmiş ve 1966 yılında Haziran ayının 3. Pazar günü resmi olarak Babalar Günü ilan edilmiştir.

Bu anlamlı günde babalarımızı mutlu etmeyi çok istiyoruz. Babalar Günü kampanyalarından faydalanarak babanız için en şık hediyeyi alabilirsiniz.

Hediye seçiminde sizi de heyecanlanıp karar veremeyenlerdenseniz yazımız tam da size göre!

 

Klasik Stilden Vazgeçmeyen Babalar İçin Hediye Önerileri

 

Babanız klasik giyimden hoşlanıyor, kombinlerinde ceketler olmazsa olmazlarından ise tüyoları vermeye başlıyoruz. Sezonun en trend ceket renkleri açık gül kurusu ve bej. Slim fit ya da regular fit kalıpları bulunan ceketlerde, babanızın vücut tipine göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır.

Buratti ceketlerin zengin renk ve model seçenekleri arasından babanız için en ideal olanı seçebilir, babanızı şık bir hediye ile mutlu edebilirsiniz.

 

Ceket hazırsa, şık bir gömlekle kombinlemek için de hazırız. Ceket rengiyle kontrast yaratacak ya da ton sür ton oluşturacak gömlekler tercih edebiliriz. Yine slim fit ve regular fit seçenekleri bulunan gömleklerden babanız için uygun kalıbı seçebilirsiniz.

Buratti, Sabri Özel ve Abbate markalarından babanız için en şık gömlekleri seçebilir, Babalar Günü’nde babanızı mutlu edebilirsiniz.

 

Sportif Tarzlarıyla Öne Çıkan Babalar için Şık ve Rahat Kombinler

 

Babanız casual şık ya da spor şık giyimi tercih ediyorsa hediye tercihi için doğru adrestesiniz! Babalar Günü’nde doğru hediye tercihi için babamızı tanımak çok önemli.

 

Spor giyimin anahtar parçası tshirtler babanızı mutlu edecek hediyeler arasında. Jack&Jones baskılı spor tişörtleri, Buratti polo yaka tişörtleri ya da Mavi polo yaka tişörtleri arasından babanızın en çok hoşuna gideceğini düşündüğünüz tişörtü seçebilirsiniz.

 

Spor şık babaya alınacak bir diğer hediye ise sweatshirtler. Zamansız ve her an ihtiyaç duyulan sweatshirtler, Levi’s ve Jack&Jones markalarından babanız için tercih edebileceğiniz en rahat ve şık hediye tercihlerinden.

 

Babaya Alınacak Ayakkabı Önerileri

 

Babalar Günü’nde de babama rahat bir ayakkabı almak istiyorum diyorsanız listemize başlıyoruz.

Hediye olarak ayakkabı tercih etmek istiyorsanız, babanızın ayak yapısına ve tercih ettiği ayakkabı modellerine dikkat etmek gerekiyor.

 

Converse ve Vans rengarenk ayakkabı seçenekleri ile genç babalar için alınabilecek harika hediyeler sunuyor.

 

Babanız yürüyüş yapmayı seviyorsa her ayak yapısına uyum sağlayan, birbirinden şık ve rahat Lumberjack ayakkabıları arasından hediyenizi seçebilirsiniz.

 

Tüm gün çalışan ve ayakta duran babalar için konforlu ve şık ayakkabı tercihi yapmak en doğrusu olacak. Uzun yıllardır rahatlığı onaylanmış, rahat tabanlı Tommy Hilfiger ayakkabıları arasından babanız için en konforlu hediyeyi alabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın