Erkek Gardroplarında Bulunması Gereken 6 Aksesuar

 Erkek Gardroplarında Bulunması Gereken 6 Aksesuar
Okunuyor Erkek Gardroplarında Bulunması Gereken 6 Aksesuar

 

Erkeklerin birçoğu için moda çok önemli gözükmezken, modaya önem veren erkeklerin sayısı da günden güne yükselmekte. Bununla beraber modaya önem veren erkeklerin dolaplarında bulunması gereken bazı aksesuarlar mevcut. Temel aksesuarlara sahip olmak, şık bir gardırop için güçlü bir temel oluşturur. Bu da, ortaya çıkacak her türlü duruma hazırlanmanıza yardımcı olurken takım elbise gibi bazı durumlardan zorunluluk olan kıyafetleri kombinlemenizde kolaylık sağlayacaktır. Eğer siz de modaya önem gösteren bir erkekseniz bu yazı tam size göre.

 

Erkeklerin Vazgeçilmezi: Kravatlar

Çeşitli renklerde ve ölçülerde birden çok kravata sahip olun, böylece Böyle kıyafet seçerek elinizin altında birçok seçenek olur bu da şıklıkla buluşmak için iyi bir başlangıç. Burada kesinlikle tavsiye edebileceğimiz iki ana renk var. Siyah ve beyaz her renk kombinasyonu ile uyumlu olacağı için kesinlikle dolabınızda olmalı. Eğer mendil kullanmayı seviyorsanız aynı renklerde mendil de temin etmenizi öneriyoruz. Mendil ve kravatınız gömleğiniz ile uyumlu renklerde olmalıdır. Biraz aşırıya kaçmak istiyorsanız aralarındaki renk tonlarını biraz yükseltebilirsiniz.

Takım Elbiseler için Ayakkabı Modelleri

Takım elbise ayakkabısı öneriden daha çok bir zorunluluk haline gelmiştir. Güzel bir çift ayakkabı sizin çoğu takım elbiseniz ile uyumlu olacaktır. Tabi bu ayakkabıları sadece takım elbiseler için ayırmanız gerekmez. İhtiyaç olduğunda diğer kıyafetleriniz ile de kombinleyebilirsiniz.  Eğer arkadaşlarınız için bir gece gidiyorsanız siyah takım elbise için aldığınız ayakkabıları dar kot pantolon ile eşleştirmeniz mümkün. Eğer ayakkabıların üzerinde desen varsa bu desenler sivri şekilli desenler olması özen gösterin. Şık tokalı bir ayakkabı her zaman daha güzel gösterecektir.. Eğer nereye bakacağınızdan çok emin değilseniz Armani Collezioni tam ayakkabı stilinde uzmanlaştığı için iyi bir başlangıç noktası olarak öneriyoruz.

Bomber Ceketler ile Modaya Uyum Sağlayın

Birçok erkek için favori bir favori bir kıyafet haline gelen bomber ceketler gece buluşmalarında ve sokak modasında trend haline gelmiştir.. Hangi tarz olursa olsun – ister deri, ister düz renk, ister atletik ister yünlü olsun – bu ceketler çok şık bir görünüm elde etmenize olanak verir. Her erkeğin dolabında bulunması gerekir.

Koyu gölgeli bomber ceketler son dönemlerde trend olmuş olsa da moda sürekli değişmekte ve sizde ayak uydurmak durumundasınız. Bu nedenle, siyah, gri ve lacivert bu kategoride her zaman popüler bir seçim olurken, kırmızı ve mavi gibi renkler sizin ışık gibi parlamanızı sağlayacaktır.

Slim-fit Gömlekler

Beyaz bir slim-fit gömlek, herhangi bir kıyafetle iyi uyuştuğu için tercih ediliyor ve sonuna kadar çok çaba harcamadan şık bir görünüm elde edilmesine olanak tanıyor. Ancak bu gömleğin yüksek kaliteli bir markadan olması gerektiğini unutmayın, çünkü gardırobunuzda en fazla kullanacağınız kıyafetlerden biri olacaktır. Bu nedenle, malzeme kalitesi kötü olan markaları tercih etmeniz gömleğin hemen eskimesine ve renklerinin solmasına sebep olur. Gömleğinizin polyester olmamasına dikkat edin, bunun yerine% 100 pamuk gömlek almak için çaba gösterin. Eğer gerçekten şık bir görünüme sahip olup kalabalığın arasından sıyrılmak istiyorsanız, slim-fit gömleğinizi, turuncu, kırmızı ve hatta pembeyi de içeren eşsiz renklerle düşünün.

Erkeklerin Vazgeçilmez Aksesuarları

Bu en bariz olanıdır, ancak dikkatli olmazsanız kolayca gözden kaçabilir. Modadaki en büyük yapılmaması gereken şeylerden biri de, kemersiz pantolon giymek (özellikle gömlek giyilirse), daha da önemlisi ayakkabınızın rengi ile uyuşmayan bir kemer takmaktır. Siyah kemerler en yaygın aksesuardır çünkü hem resmi hem de gündelik olaylara uygundur.

Saatler zamansız bir parçadır ve tarzını belli ederken kıyafetinizi tamamlamanıza da olanak verir. Bu aksesuar için en önemli nokta, saatin kendisi değil bir bütün olarak vurgulanmasıdır. Bununla birlikte, altından kaçının ve gümüşü veya siyah deri kayışları olan bir saatler almaya özen gösterin.

 

Takım Elbise Modelleri

Genellikle tek bir takım elbise her yere giyilmez. Aslında, her sezon başında farklı bir takım elbise satın almak iyi bir fikirdir. Mevsimlik olmalılar – bu nedenle her mevsimde farklı bir malzeme ile bir takımın olması gerekir. Yaz için keten düşünün. Kış için daha kalın kumaşlı bir takım elbise düşünebilirsiniz.

Manuel Ritz ve Hugo Boss gibi ikon haline gelmiş moda sahnesinin ön plana çıkmasıyla birlikte cep kareleri gerçek bir geri dönüş yaptı. Takım elbiseler sadece etkinlikler için değil arkadaş buluşmaları ve toplantılarda da kullanılabilir. Burada ana kural şudur. Eğer partneriniz düz bir elbise giymişse takım elbise desenli olsun. Bu kural sizi daha gözde bir kişi yapacaktır.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın