Erkek Giyim Modasında Renkleri Kullanmanın İpuçları

 Erkek Giyim Modasında Renkleri Kullanmanın İpuçları
Okunuyor Erkek Giyim Modasında Renkleri Kullanmanın İpuçları

 

Erkek giyim ve modasına dünyasına yön veren ve modaya hakim olan renkler denince aklınıza siyah, beyaz, gri, lacivert ve kahverengi gibi nötr renkler geliyorsa bir daha düşünün. Çünkü son birkaç senedir erkek gardıropları da kadınlarınki gibi oldukça renkli ve çeşitli tasarımlarla zenginleşiyor. Tasarımcılar ile moda dünyasının ikon erkek isimleri renkli kombinleriyle trendleri belirliyor. Renkleri kadın modasının ellerinden alıp erkeklerin kullanımına sunuyor. İşte size renkleri günlük hayatınıza, kombinlerinize taşıyacağınız ve trendleri uygulayabileceğiniz harika fikirler!

Renkleri Kıyafetinizde Nasıl Kullanabilirsiniz?

 

Renkleri kıyafetlerinizde kullanmak istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız ufak adımlar atabilirsiniz. Bunun için de parlak renkleri nötr renklerle birlikte kullanabilirsiniz. Kıyafetinizin baştan aşağı göz alıcı olmasının önüne geçmek için tüm kıyafetinizi nötr renklerden tercih ederken gömlek, yelek, ceket ya da pantolon seçimlerinizden sadece birini parlak renklerden yaparak dengeyi yakalayabilirsiniz. Örneğin, siyah pantolon, gri blazer ile kırmızı gömlek kombinleyebilirsiniz. Mavi ve Cazador gibi erkek giyimde önemli yere sahip markalar renkli gömlek ve ceketlerde daha çok seçeneğe ulaşmak için göz atabileceğiniz isimler arasında yer alıyor.

 

Renkli Pantolonlarınızı Kombinlemek İçin Harika Fikirler!

 

Renkli pantolonlar hem ünlü markaların podyumlarında hem de stil gurularının günlük hayatında sık sık karşımıza çıkıyor. Renkli pantolonlara uzaktan bakmış ve giyip giymemek konusunda kararsız kalmışsanız hazır yaz ayları kapıdayken denemeye başlayabilirsiniz. Elbette yıllarca denim pantolonların krallığından çıkıp çok parlak renkler giymek sizi korkutsa da işe bordo, koyu yeşil gibi renklerle başlayarak yavaş yavaş daha parlak renkleri hayatınıza sokabilirsiniz. Örnek olarak bordo ya da vitesi biraz yükseltmek isterseniz parlak kırmızı pantolonunuzu gri ceket ya da lacivert bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Erkek giyim kombinleri yaparken yaz aylarında sıkça tercih edilen açık yeşil bir pantolon giyecekseniz, beyaz bir gömlek ile dengeleyebilirsiniz. Mor pantolonunuz için siyah beyaz çizgili bir t-shirt seçebilirsiniz. Renkli pantolonlar için Avva ve Armani Collezioni markalarının modellerine göz atabilirsiniz.

 

Pembe Giymek Erkeklerin de Hakkı!

 

Pembe denince durup düşünen erkekler son birkaç sezondur oyun dışında. Günümüzde hangi renk olursa olsun, artık renkler tek bir cinsiyetin hakimiyetinde değil. Elbette pembe de hem kadın hem de erkek giyim tarzları için geçerli olan bu değişimden payını alan renklerin arasında. Pembenin farklı tonlarında gömlekler, ceketler ve süveterler erkeklerin gardıroplarında yerini alıyor. Pembe giyerken dikkat etmeniz gereken şeylerin başında cilt tonunuz ile pembe kıyafetinizin tonunun arasındaki uyum geliyor. Koyu pembeler, koyu tenlerde daha iyi sonuçlar verirken açık pembeler de açık tenlerde daha şık duruyor. Ancak elbette bu kurala bağlı kalmayarak, gardırobunuza katacağınız pembe parçayı deneme yanılma yöntemiyle de seçebilirsiniz. Seçtiğiniz pembe tshirt ya da süveteri siyah bir pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca açık pembe gömleğinizi lacivert bir takımla birlikte giyebilir, pembe şort ya da pantolonunuzu beyaz bir gömlek ya da polo tshirt ile bir arada kullanarak güvenli sularda yüzebilirsiniz. Sabri Özel’e ait pembe gömlekler ile pembe renge sahip gömleklere yakından bakabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın