Erkekler Nasıl Mont Seçmeli ?

 Erkekler Nasıl Mont Seçmeli ?
Okunuyor Erkekler Nasıl Mont Seçmeli ?

Son günlerde giyim konusu; tüm kadınlar kadar erkekler için de önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Moda ise sanki herkesin uyması gereken kurallarmış gibi algılanır oldu. Hatta eğer bir tarzın yoksa stil sahibi olamazmışsın gibi yorumlanıyor şimdilerde. Bunu yıkmak tabi ki de senin elinde. Vücuduna yakışan ve tenine uygun renkleri bulduğun zaman, bütün bu sorunları ortadan kaldırabilirsin. Çünkü moda aslına bakılacak olursa bir kara delik. Hatta her sene kıyafet dolabını yenilemeni mecbur bırakan bir kara delik. Farklı olmak her zaman modaya uymaktan geçmez bunu muhakkak aklının bir tarafına yaz.

Özellikle son dönemlerde erkek modası bir hayli değişti. Giyilen pantolonların paçaları daraldı ve kısaldı. Hatta neredeyse tayta eşdeğer pantolonlar ortaya çıktı. Montlar ise her zamanki ahengini koruyor. Yine her sezonun en çok tercih edilen montları, Jack Jones mont modelleri oldu. Şişme montlarının yanı sıra uzun parkalarıyla da dikkat çeken Jack Jones tüm erkeklerin vazgeçilmezi niteliğini taşıyor.

 

Kaşe Ve Kaşmir Kabanlar Hem Rahat Hem Konforlu

Daha konforlu bir tarzı olan Jack and Jones mont modelleri, diz hizasına kadar olan boyları ve rahatlıklarıyla erkeklerin soğuk günlerde tercih ettikleri modellerinden oluyor. İş hayatından özel hayata, hafta içinden hafta sonuna, yolculuklardan gezilere kadar her ortamda giyilebilen bu montlar, erkeklerin değişilmez dış giyim seçeneği olma özelliği taşıyor. Birçok değişik kumaş türlerini barındıran Jack Jones mont modelleri arasından seçim yapmak istiyorsan fiziksel özelliklerine göre seçim yapasilirsin. Jack Jones Türkiye ‘nin sana önerisi; eğer boyun uzun değilse kısa ve geniş olmayan Jack and Jones mont modellerini tercih etmelisin. İçinde fazla renk barındırmayan ve nispeten az detaylı seçenekler de yine uzun boylu olmayanların tercihleri arasındadır. Boyu uzun olanlar için yelpaze biraz daha geniş. Farklı renkler içeren, kısa olmayan ve desenli Jack and Jones mont modelleri ise boyu kısa olmayan erkeklere daha çok yakışıyor. Güzel atkılarla kombin yapabilme şansını veren koyu renk kaşe Jack and Jones mont modellerinde iki düğmeli ve bel kısmında kemer olan modeller tercih edildiğinde vücuttaki kas yapısını daha belirgin hale getiriyor. Diğer yandan bu Jack and Jones mont modelleri deri eldiven ve kasket türü şapkalarla çok güzel bir uyum sağlıyor. Eğer rahatına düşkünsen ve hava atmayı seviyorsan iç ve yaka kısmı kürkle kaplı spor Jack Jones mont modellerini tercih edebilirsin.

modellerindeki önemli detaylardan bazıları ise, montun bedenine uygun olması, kol boyunun ve omuz genişliğinin ideal ölçülerde olmasıdır. Tarz sahibi görüntünü daha da Eğer farklı ve gösterişli bir stilin varsa kaşmir Jack and Jones mont modellerini tercih edebilirsin. Rahat ve kaliteli duruşuyla tercih edeceğin Jack and Jones mont arttırmak için açık gümüş renkli bir Jack and Jones mont modelini, koyu renk bir kazak ve dar bir pantolon ile giyebilir ve bunları deri bir eldiven ve kasket ile kombinleyebilirsin. “Hayır, benim tarzım çok farklı olmalı” diyorsan da çizgili, kareli, gri ve kırçıllı Jack Jones mont modelleri seni bekliyor. Genellikle iş hayatındaki gençlerin tarzına daha uygun olan bu desenli Jack and Jones mont modelleri, mavi renk jean pantolonlarla ya da casual kıyafetlerle daha da uyumlu olacaktır. Kıyafetlerinin beraberinde giydiğin çorap, kaşkol ya da kravatın da montunla aynı renge sahip olmasına ve desenlerinin uyumsuz olmamasına dikkat ederek çok daha güzel bir tarz yaratabilirsin.

Kabarık Jack & Jones Montlar, Sportif Bir Görüntü Oluşturuyor

Rahatına düşkün erkeklerin soğuk günlerde vazgeçmek istemedikleri mont türü kabarık montlardır. Şehir hayatındaki erkeklerin rahat ve modern bir tarz için tercih ettikleri kabarık Jack and Jones mont modelleri, boyları basen üzerine kadar olan ve içerisinde kaz tüyü ya da elyaf tarzı malzemeler bulunan montlardır. Kabarıklığı fazla olan modeller genellikle hafta sonları tercih ediliyor. Bu tarz montlar da en güzel jean, eşofman ya da şalvar tarzı pantolonlar ile uyum sağlıyor. Kabarıklığı daha az olan Jack and Jones montlar ise iş hayatında, sosyal hayatta ya da yine hafta sonları tercih edilebiliyor. Son dönemlerde renk seçenekleri oldukça artan kabarık montlarda stil sahibi bir görünüm için genellikle canlı veya metalik renkler tercih ediliyor. Tabi ki, daha resmi ortamlarda ise koyu renk Jack Jones mont modellerinin kullanımı öne çıkıyor.

Dar ve fit yapıdaki şişme montlar günlük kullanımda ve iş hayatında tercih edilirken, rahat ve kısmen geniş şişme Jack and Jones mont modelleri ise genellikle spor yaparken ve spor aksesuarlarla kombin yapılıp tercih ediliyor. Boyu uzun erkekler, uzun olmayan montların fermuarlı ve geniş cebe sahip Jack and Jones mont modellerini kullanıyor. Kısa boylular ise karmaşık detaylara sahip olmayan, sade ve düz olanları tercih ediyor. Bu durum da onlara daha hoş bir görüntü sağlıyor. Kapüşonlu olanlar; asker botları, skinny jean’ler ve renk renk kazaklarla gezilerde, yolculuklarda, günlük yaşamda oldukça şık gözüküyor. Kabarık olmayan şişme montlarsa kalın olmayan kazaklar, kısa kumaş pantolonlar ve açık renkli sneaker’lar ile cool ve güzel bir hal alıyor. Koyu renk güneş gözlüğü ve kumaş ya da deri evrak çantasını da unutma, Jack and Jones mont modelleri ile kombinini tamamla!

 

Rahatlık Sağlayan Erkek Jack & Jones Sweatshirt Modelleri

Rahatlık denilince sizin de aklınıza sweatshirt’ler gelmedi mi? Spor öncesinde, spor sonrasında, hafta sonu yürüyüşlerinde ya da canınız ne zaman rahatlık isterse imdadınıza Jack Jones Sweatshirt modelleri yetişiyor, üstelik tarzınızdan da ödün vermene gerek kalmadan! Spor giyimin öncüsü sweatshirt’ler artık çok fazla çeşitliliğe sahip. Ayrıca bol oldukları için içine başka bir şeyler giymek de mümkün oluyor. Stilini tamamlayabileceğin Jack and Jones Sweatshirt modelleri rahatlığı ve bolluğuyla tüm gün eşofmanla dolaşmışçasına salaşlık da katabilir, sportif bir şıklığa da kavuşturabilir. Bu tamamen senin elinde. Eğer bir kot pantolonla Jack Jones Sweatshirt modellini tercih edersen tüm günü her ortamda geçirebilirsin. Kadınlar altına taytla giyebilirken, bol bir eşofmanla da sportif görünüme ulaşabilir.

Kadınlar Jack Jones and Sweatshirt modellerinin içine daha feminen görünmek için dantelli tişörtlerle kombin yapabilir. Bu sayede sportif bir şıklığa kavuşurken farklı ve cool bir görüntüye de ulaşabilirsin. Daha sıradan ve dikkat çekmeyecek bir görüntü istiyorsan kapüşonlu Jack Jones Sweatshirt modellini tercih edebilirsin. Bu sana daha sıcak bir izlenim yansıtacaktır. Özellikle son dönemde 2019 modasında kadınlar için göbeği açıkta bırakan Jack Jones and Sweatshirt modelleri revaçta. Yüksek bel bir pantolonla ya da tayt ile hoş görünebilirsin. Üstelik bun kombini eteklerle de bütünleştirebilirsin.

Bir Montta Olması Gereken 10 Özellik

Şimdi sayacağımız özellikler kışlık bir montta olmazsa olmaz unsurların başında geliyor. Çoğunuz belki hepsine dikkat etmiyoruz ama muhakkak bu unsurluları kışlık bir mont alırken göz önünde bulundurmalısınız.

  1. Su Geçirmez Oluşu,
  2. Rüzgâr Direncinin Olması,
  3. Nefes Alabilir Özelliği,
  4. Kumaş Dayanıklılığı,
  5. Dikişler,
  6. Konforlu Olması,
  7. Esneme Panellerinin Olması,
  8. Astarı ve Koruyucuları,
  9. Kapüşonu,
  10. Son olarak cepleri

Sizde tüm Jack and Jones mont modelleri bir arada bulabilmek ve hızlı alışveriş yapmak istiyorsanız Markastok sayfasından ayrılmayın. Hem indirimlerden faydalanacak hem de kaliteyi satın alacaksınız… Özel kampanyalardan ilk olarak haberdar olmak istiyorsanız bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın