Evde Spor Yapmak: Spor Kombin Fikirleri

 Evde Spor Yapmak: Spor Kombin Fikirleri
Okunuyor Evde Spor Yapmak: Spor Kombin Fikirleri

Onlarca makale okuduk, video izledik ve evde formda kalmanın yollarını aradık. Günler sonra da en sevdiğimiz pantolonumuzu giyebilmek için savaş boyalarımızı sürdük ve matlarımızı hazırladık!

Evde kaldığımız günlerde hareket alanımız çok kısıtlı ve bir o kadar da evde sevdiğimiz aktiviteleri yaparken abur cuburlar yemeyi seviyoruz. Bu durum yavaş yavaş kilo almamıza neden oluyor. Peki, bu günlerde nasıl formda kalırız sorusunun cevaplarını vermeye başlıyoruz!

İlk Kural: Planlı Olmak:

Evde formda kalmanın sırrı planlı olmak diyebiliriz. Planlı çalışma saatleri, planlı spor ve planlı yemek. Evde kaldığımız dönemi tatildeymişçesine geçirmemeli, çalışıyorsak iş saatlerinde çalışmalı ve gece gündüz dengesini korumalıyız. Metabolizmamızı gece uykusuz kalarak şaşırtmamalı ve yavaşlamasına neden olmamalıyız.

Uzmanların verdiği, spor yapmak için en ideal saatin sabah saatleri olduğu bilgisini göz önünde bulundurarak işe gitmek için geçirdiğimiz süreyi spor yapmak için kullanabiliriz. Kahvaltıdan önce yapacağımız egzersizler hem sindirim sistemimizi hızlandıracak, hem de hareketsizlikten kaynaklanan kas ve eklem ağrılarını önleyecektir.

Bağışıklık sistemimizi güçlendirecek yiyecekleri tüketmekte ve günlük hayatta yediğimiz porsiyonları azaltmakta da fayda var.

Spor Programı Hazır, Peki Spor Ayakkabın?

Evde formda kalmak için planlarımızı yaptık. Spor en önemli madde ve spor yaparken giydiğimiz giysiler geçirdiğimiz zamanın daha keyifli olmasını sağlıyor. Aktiviteye uygun spor ayakkabı tercihi yapmak, kendinizi zinde hissetmenizi de sağlayacak faktörlerden.

Evde spor yaparken, kendinizi spor salonunda hissetmenizi sağlayacak ilk etken spor ayakkabılar.

Sevdiğiniz tarzda ve rahat spor ayakkabılar, spor yaparken motivasyonunuzu arttıracak ve kalori yakarken sınırlarınızı zorlamanızı sağlayacak. Kinetix spor ayakkabıların yumuşak tabanı ile sert zeminlere meydan okurken, Lumberjack spor ayakkabılar ile koşu bandındaki her adım sizi hedefinize daha hızlı yaklaştıracaktır.

Spor kombinlerinizin iddialı tamamlayıcısı Tommy Hilfiger ayakkabılar, siz zeminin tozunu attırırken ayak sağlığınızı da korumanıza yardımcı olacaktır.

Rahat Sporun İlk Şartı Spor Giyim Ürünleri

Spor kıyafeti seçerken hangi sporu yaptığınız ve nerede spor yaptığınız da önemli etkenler arasında. Her geçen gün yüksek teknolojiyle üretilen spor giyim ürünleri, spor saatlerini çok daha keyifli hale getiriyor.

Rahat, esnek ve sağlıklı. Spor yaparken tercih ettiğiniz giysiler spor yaptığınız süreyi de etkiyor. Spor giyimde söz sahibi Hummel eşofman altları ile Jack&Jones’un renkli ve karakteristik tişörtleriyle tamamlayarak keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Evde antrenman ve evde egzersiz aktiviteleri sırasındaki yüksek özgüven, enerjinizi de arttıracaktır. Buratti sweatshirtler ve eşofman altları siz formunuzu korurken tarzınızı da yansıtmanızı sağlayacaktır.

Dinamik kombinlerin iddialı tamamlayıcısı Levi’s taytlar, gücünüzü sınırlamamanız ve daha esnek olmanızı sağlayan en büyük yardımcılarınızdır.

Nefes alabilen kumaşlardan seçeceğiniz t-shirtler ise, spor yaparken terli kalmamanızı sağlarken spora kolaylıkla odaklanmanızı da sağlayacaktır.

Evde fitness yaparken yaz aylarında sıkça tercih edilen şortlar vücut ısınızın da dengede kalmasını sağlar. Bu daha uzun süreli spor yapabilmeniz için en önemli etkendir. Jack Jones tişört modellerinin yanı sıra spor için üretilmiş şortlarını tercih ederek, hem rahatlığınızı hem de kendinize has stilinizi koruyabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın