Jean & Kot Pantolon Bakımı ve Alışverişi Nasıl Yapılmalı?

 Jean & Kot Pantolon Bakımı ve Alışverişi Nasıl Yapılmalı?
Okunuyor Jean & Kot Pantolon Bakımı ve Alışverişi Nasıl Yapılmalı?

 

Belki de son yüzyılın en çok kullanılan giyim ürünü kot pantolonlar. Klasik kombinlerimizin bile baş tacı haline gelen, zamansız şıklığı ideal görünümle birleştiren kot pantolonları, hayatımızın hemen her alanında kullanıyoruz.

Günlük hayatta hareket alanımızı konfor alanına dönüştüren kot pantolonları, basic bir tişört ile kombinleyerek işe, okula, yürüyüşe her yere gidebiliyoruz.

Hayatımızda bu kadar geniş yer kaplayan kot pantolonları tercih ederken nelere dikkat ediyoruz?

Hızlı yaşıyor ve bir güne birçok aktivite sığdırıyoruz. Şık görünmeyi tercih ediyor ve konforumuzdan da taviz vermemeyi istiyoruz. Bu noktada kot pantolonlar imdadımıza yetişiyor.

Pamuk ve elastan birleşiminden oluşan denim kumaşlar, modanın belirlediği ölçülere göre şekillendirilerek kot (jean) pantolon haline getiriliyor.

Tüm gün üzerimizden çıkarmadığımız kot pantolonlarımızı tercih ederken nelere dikkat etmeliyiz işte başlıyoruz!

Pantolon Alışverişinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Pantolon alışverişinde vücudumuzu tanımak çok önemli. Vücut tipinize göre bir jean ile şık görünmemek imkansız. Bel ölçüsüne göre şekillenen pantolon ölçüleri, standart kalıplar ile sunuluyor.

Vücudunuza tam oturan kot pantolonlar ile bir test sürüşüne çıkın. Gün içerisinde yapacağınız hareketleri bu test sürüşünde yapın ve aynada kendinize 360 dereceyle bakın. Levi’s ‘in ikonik hale gelmiş, zamana meydan okuyan tavrıyla Levi’s 501 iddialı jean kombinlerinin vazgeçilmez parçalarından.

İdeal görünümün yakalandığı jean serilerine sağdık kalmayı tercih edin. Sürekli bir arayış içinde olmak yanlış tercihler yapmanıza sebep olabilir. Vücudunuza en uygun ve rahat pantolonu keşfettiğinizde ona sadık kalın.

Kadınlar için sezonun en trend görünümünü sağlayan Mavi mom jeanler, birçok vücut tipine uyum sağlıyor. Renk ve model çeşitliliği ile dikkat çeken Mavi jean pantolonlar, günlük hayatta konforlu zaman geçirmenizi sağlar. Son yıllarda popüleritesini arttıran beyaz jean pantolonlar, kombinlenmesi kolay ve sezonun şık parçaları arasındaki yerini koruyor.

Erkek giyiminde yeni soluk Buratti jean pantolonlar, yüksek kumaş kalitesi ve renk çeşitliliği ile erkek giyiminde rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Aldığınız pantolon hangi marka olursa olsun, esnekliği en çok dikkat edeceğiniz husus olmalı.

Kotlar Kaç Derece Yıkanır?

Kendimiz için ideal jean pantolonu bulduk. Peki, jean pantolonun bakımı nasıl yapılır?

Jean pantolonlar için ideal sıcaklık 40 santigrat derecedir. Çamaşır makinasında az deterjan kullanarak yıkanmalıdır. Jean pantolonlar özellikle yeni alındığında renk vereceğinden beyazlar ve açık renkli çamaşırlarla birlikte yıkanmamalıdır.

Jean pantolonların etiketindeki yıkama talimatlarına uyularak, pantolonun daha uzun ömürlü olması sağlanabilir. Ters çevirerek yıkamak pantolonun renginin daha geç solmasını sağlayabilir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın