Kadın Ayakkabı Önerileri: Pişman Olmayacaksınız!

 Kadın Ayakkabı Önerileri: Pişman Olmayacaksınız!
Okunuyor Kadın Ayakkabı Önerileri: Pişman Olmayacaksınız!

 

Kadın Ayakkabı Önerileri: Aldığınıza Pişman Olmayacaksınız!

Soğuk havalar iyiden iyiye kendini hissettiriyor. Fakat biz kadınlar olarak hava koşulları nasıl olursa olsun, şıklığımızdan ödün vermemeyi tercih ediyoruz. Kış sezonunun trendlerini kovalıyor, en şık olabilmek için sıcak soğuk demeden kombinlerimizi yapıyoruz.

Peki, kombinlerin tamamlayıcısı olan ayakkabıları kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Modası Geçmeyen Rahat Kadın Ayakkabıları

Yaz kış demeden kullandığımız spor ayakkabılar, günlük hayatta oldukça rahat etmemizi sağlıyor. Bu kadar sevdiğimiz spor ayakkabılar, rahatlığı ve kolay kombinlenebiliyor olmasıyla yıllar geçse de trend zirvesinde hep üst sırada.

Modası geçmeyen, ikonikleşmiş, zamansız tasarım kadın ayakkabılarını kombinlerimizde kullanmayı seviyoruz. Kaykay ayakkabısı olarak kendini gösteren Converse ve Vans,  spor ayakkabı markaları arasında ön sırada yerini alıyor. Bu spor ayakkabılar, sezonun trendi ne olursa olsun uyum sağlıyorlar.  Converse ve Vans spor ayakkabılar; jeanler, elbiseler, etekler, pantolonlar ile rahat ve şık bir görünüm kazandırıyor. Birçok renkte olan kadın spor ayakkabıları, stilinize kolaylıkla yansıtabilirsiniz.

 

Tarzınızı Kadın Çizme Modelleri ile Yansıtın

Süet, deri, diz üstü ya da diz altı, topuklu – topuksuz tüm kadın çizme modelleri kış aylarının vazgeçilmez parçası. Feminen ve şık çizmeleri, dar paçalı Jean pantolonların içine sokarak kullanmak sezonun en trend görünümlerinden.

Sezonun bir diğer trend görünümü ise triko elbiselerin altına giyilmiş körüklü çizmeler. Süet ve deri uzun çizmeleri triko ve dar parçalarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. İnce ya da kalın yüksek topuklu çizmeler özgüveninizin de yüksek olmasına yardımcı olacaktır.

Bu sezon oldukça fazla rastladığımız çorap çizmelerse stil dozu yüksek parçalar arasında. Çorap çizmeleri; uzun blazer ceketler ve blazer ceketin uzunluğunu geçmeyen elbise, etek ve şortlarla kombinleyebilirsiniz. Çorap çizmelerle spor şıklıkta görünüme ulaşmak istiyorsanız, çizmenizin rengine uygun tayt ve triko tunikleri de kullanmanızı önerebiliriz.

Diz altı ya da diz üstü çizmelerin kendinize yakışmadığını düşünüyorsanız, bootie olarak bilinen kısa çizmeler tam size göre. Bootieler bir süredir hayatımızda ve birçok kadının tercih ettiği kış parçaları arasında. Bootielerin de çizmeler gibi nubuk, süet, deri formları bulunmakta. Bootieleri de yine triko ve deriler ile bir araya getirerek şık görünüm elde edebilirsiniz.

 

Kaliteli Kadın Bot Modelleri ile Kışın Rahat Edin

Asi, sokak stili görüntüsüyle kış sezonlarının olmazsa olmaz parçalarından olan botlar. Rahat ve cool görüntüsüyle orijinal Cat bot ve Timberland kadın bot modelleri sıcak bir kış geçirmenize yardımcı oluyor. Botların altlarındaki tırtıklı yapı sayesinde, kış aylarındaki yağışlardan etkilenmeden rahat hareket edebilirsiniz.

Kombinlenmesi oldukça kolay olan kışlık botları, şişme montlar ve jean pantolonlarla bir araya getirerek hem güçlü bir görünüm elde edebilir hem de rahatlığınızdan vazgeçmeyebilirsiniz. Birçok renk ve formda olan botları günlük hayatta isterseniz soft renkler kullanarak ön plana çıkarabilir isterseniz asi bir görünüm elde etmek için deri parçalarla birleştirebilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın