Kampüse Dönüş İçin Tavsiyeler

 Kampüse Dönüş İçin Tavsiyeler
Okunuyor Kampüse Dönüş İçin Tavsiyeler

Kampüse Dönüş

Sonbaharın gelişi birçok yeni başlangıcın habercisi niteliğinde. Lise eğitimini tamamlayıp, üniversite eğitimi için geri sayım yapan öğrenciler heyecanlı bir bekleyiş içerisinde.  Uzun yıllar süren okul formalı eğitim hayatının ardından, casual şıklığın ön planda olduğu kampüs hayatı başlıyor.

Üniversiteye yeni başlıyor ya da kampüs kombinlerinize yön vermek istiyorsanız, yazımız tam da size göre. Stilinizi güçlendirmek için hazırsanız, başlıyoruz!

Kampüsün En Şıkları: Denimler

Üniversite öğrencilerinin en çok tercih ettiği casual şıklığın anahtar parçası olarak nitelendireceğimiz denim pantolon (jean pantolon), denim ceket ve gömlekler. Özgür, hareket alanı geniş ve en önemlisi şık kot pantolonları kombinlenmesi en kolay giysilerde liste başı yapabiliriz. Her mevsime uygun, tişört, sweatshirt, gömlek, kazak her üst beden giyim ürünüyle kombinlenebilen kot pantolonlar adeta kurtarıcı niteliğinde.

Levi’s’ın ikonikleşmiş ve her sezon farklı bir formuyla karşılaştığımız 501 koleksiyonu kot pantolon tercihi yaparken göz atılması gereken seriler arasında. Kadın ve erkek anatomisine uygun hazırlanmış kalıplarla oluşturulan koleksiyonlarda, sezonun trendlerine öncülük eden Levi’s 501 kot pantolonlar ikonik ve zamansız bir şıklık yakalayın.

Mavi Jeans olarak başlayan, ideal kalıpları ve iddialı tasarımlarıyla ilgi odağı haline gelen Mavi kot pantolon koleksiyonlarıyla da oldukça güçlü. Kadınlar için hazırlanmış koleksiyonlarında mom jeans, her zevke ve bedene uygun ürünler sunan Mavi kot pantolonlar gardırobunuzun olmazsa olmazları arasında yerini alacak.  Erkekler için üretilmiş Mavi kot pantolonlar erkek stiline en uygun şıklığı sunuyor. Rahat kalıpları, birçok renk ve modeliyle her tarza uygun.

Kadın ve erkekler için tasarlanmış şık denim ceketler, sonbahar aylarında tercih edilecek en şık dış giyim ürünlerinden. Kot pantolonlarla kombinlenen kot ceketler, özgür ve özgüveni yüksek görünüm sağlıyor. Genç ve dinamik bir stile sahip olmak istiyorsanız denim on denim kombinler tam da size göre.

Rahat ve Zamansız Sweatshirtler

Dersleri erken saatlerde başlayan öğrenciler için sweatshirtler en konforlu tercihlerden. Sonbahar döneminin en trend kadın sweatshirtleri soft renklerde. Casual ve spor kombinlerin aranan parçası sweatshirler kampüs stilinde iddialı bir görünüm sağlayacaktır. Levi’s kadın sweatshirtlerde logo baskılı modeller koleksiyonun trend parçalarından. Mavi’nin sınırsız hayal gücüyle tasarlanmış sweatshirtleri stilinize güçlü bir etki katacak. Eteklerle de kolaylıkla kombinlenen sweathirtler ile kampüsün en güçlü kombinlerine sahip olabilirsiniz.

Erkeklerin oldukça sık tercih ettiği sweatshirtler, kampüs kombinlerinin de en popüler parçalarından. Levi’s’in bisiklet yaka ve kapüşonlu erkek sweat modelleri kot pantolonlarla rahatlıkla kombinlenebiliyor. Özgürlüğüne düşkün stillerin tercih ettiği Mavi erkek sweatshirtler, kombinlerde bir adım öne çıkıyor.

Kampüsün olmazsa olmazı tabii ki sneakerlar! Kot pantolon, sweat, etek, elbise tüm kombinlerinizi rahatlıkla sneakerlarla tamamlayabilirsiniz. Yazlık ve kışlık modelleri olan sneakerları, stilinize uygun renk ve modeller seçerek kombinlerinizi güçlendirin.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın