Kurtarıcı Kot Pantolon Kombin Önerileri

 Kurtarıcı Kot Pantolon Kombin Önerileri
Okunuyor Kurtarıcı Kot Pantolon Kombin Önerileri
Kurtarıcı Kot Pantolon Kombin Önerileri

Sonbahar geldi, ne giyeceğim şimdi derdine düşenler için, sizi asla yarı yolda bırakmayacak çözüm; Jeanler. Her mevsim kullanabileceğiz kot pantolonlarınızı, başarılı kombinlerle hem gündüz hem de gece için kullanabilirsiniz. Gündüzden geceye uyarlanacak kıyafet modellerinin az sayıda olduğunu biliyoruz ve bu yazımızda, hafta içi gündüz toplantılarından akşam arkadaşlarınızla buluşmaya taşıyabileceğiniz kombin önerilerini ayrıca hafta sonu ailenizle yapacağınız gezintiler için de alt-üst kıyafet önerilerini bulacaksınız.

Yazın vazgeçilmezi Jean pantolonları sonbahar hatta kışın bile nasıl kullanacağınıza dair alternatifleri sizlere sunacağız. Dolabınızın vazgeçilmezi olacak parçaları bulmak ve tüm hafta ne giyeceğim sorusunu aklınızdan çıkartmak için aşağıdaki yazıyı mutlaka okuyun.

Toplantılarda Giyilecek Kombin Önerileri

Müşterilerle olan önemli anlaşmalar, şirket yemekleri, yöneticilere yapılan sunumlar. Hepsi için ayrı ayrı kombinler bulmak ve şık görünmek gerekiyor. Bu tarz bir durumda kot pantolonlarımızı kafamızdan elemeden önce nasıl değerlendirebileceğimize bakmalıyız. Jean pantolonların en yakın dostu beyaz renkli üstlerdir. Beyaz bir gömlek ile dar paça Jean pantolonunuzu istediğiniz renk topuklu ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz. İnce topuklu ayakkabılar ya da stiletto olanlar ilk tercihiniz olsun. Eğer dolgu topuklu modellerle daha rahat ederim diyorsanız, bol paça ya da boru paça Jean tercih etmenizde fayda var. Elimde beyaz gömlek yok beyaz tişört var diyorsanız da, üzerine orta boy ceket ile kombininizi tamamlamanızı tavsiye ediyoruz. Aslında gömleğinizi her renkten seçebilirsiniz. Ancak buradaki önemli nokta kullanacağınız takılardır. Canlı renkler ve çok renkli gömlekler takı seçiminizi zorlaştıracaktır. Kolay yoldan şık ve bakımlı görünmek istiyorsanız, pastel tonlardaki gömlekleri tercih etmenizi öneririz.  Dolabınızın olmazsa olmazı basic tişörtlerinizi de soft renklerde seçmenizi öneriyoruz. Böylelikle şık görünmeniz gereken iş yemeklerinde ya da toplantılarda, kolayca kombinleyebileceğiniz alternatif tarzlar elde edebilirsiniz. Haftanın her günü farklı kıyafet giymenin zorluğunu, kullanacağınız basic parçalarla kolaylaştırabilirsiniz. Böylelikle, dolabınızdaki kıyafetlerin renklerini birbirleriyle uydurmaya çalışmak yerine sade ve şık görünerek zamandan da tasarruf edeceksiniz.

Gündüz Kombinini Geceye Nasıl Taşırım?

Çalışan kadınların en büyük sorunlarından biri de gün içindeki akışa göre giyecek kıyafet bulmaktır. Gün 24 saat ve bunun yarısından çoğunu dışarıda geçirilecekse, farklı ortamlarda bulunmak kaçınılmaz oluyor. Sabah çıkarken giydiğiniz ofis kombinini, en yakın arkadaşınızla ya da sevgilinizle geçireceğiniz hoş bir akşamın tarzına uydurmak kolay olmuyor. Bu noktada ortama göre takı seçimi yapmak devreye giriyor. Sadece gold ya da rose gold takılarla havalı bir görünüm elde edebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz Jean-beyaz kardeşliğini, akşam arkadaş buluşmalarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sabah ki makyajınızın üzerinden hafifçe geçerek akşama hazır olabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra önceden yapılmış bazı hazırlıklar da hayat kurtaran dokunuşlar olacaktır. Mesela ofisteki dolabınızda bulunduracağınız denim ceket sizi akşama kolayca hazırlayabilir. Jean pantolon ve Jean ceket uyumu için en önemli nokta renk tonlarıdır. Tabi ki her Jean pantolonunuza uygun bir Jean ceket sahibi olmayabilirsiniz, bu çok normal. Bu tarz bir durumda kurtarıcı renginiz beyaz olacaktır. Beyaz denim ceketler, her renk ve her model Jean pantolonlarla uyum sağladığı gibi sonbahar gecelerinde de kurtarıcınız olacaktır.

Kot Pantolon ile Hangi Bot Giyilir?

İlkbahar ve sonbahar ayları, ne giyeceğim sorusunun en çok sorulduğu dönemlerdir. Mevsim geçişlerinde giyilecek kombin önerilerini bulabileceğiniz bu yazımızda, dolabınızdaki Jeanleri mevsimlere nasıl uyarlayacağınıza dair tavsiyelerde bulunacağız. Son dönemde popüler olan kısa botlar ile hem şık hem spor görünüm yaratmanın yollarından bahsedeceğiz. Kısa botları jeanlerle kombinlerken dikkat etmeniz gereken nokta, paça boyudur. Kısa botların, boyu kısa gösterme gibi olumsuz bir tarafı vardır ki bunu görüntüyü hiçbirimiz istemeyiz. Bu tarz bir durumda kot pantolonunuzun paçasını iki defa yukarı katlamanız, görüntünüzü tamamen değiştirecek ve sizi havalı gösterecektir. Dar paça veya boru paça kot pantolonlar ile kısa botlarınızı rahatlıkla kombinleyebileceksiniz. Üzerinizde, orta boy ya da uzun ceketler ile veya yine bu boylarda kabanlar ile kullanıldığında spor bir şıklık oluşturmuş olacaksınız. Eğer ofis ortamında kullanmak için düşünüyorsanız sadece dar paça Jean pantolonunuzu ve kısa botunuzu, teniniz görünmeyecek şekilde giymenizi tavsiye ederiz. Böylelikle hem rahat hem de ciddi bir görünüm elde edebileceksiniz. En önemli detaylardan biri ceket kullanımıdır. Eğer görünümünüz gözünüze fazla spor geldiyse kumaş ceketler ile daha resmi bir tarz elde edebilirsiniz. İç astarı farklı renk olan ceketleri, kollarını kıvırarak kullanabilir ve üzerinize farklı bir hava katmasını sağlayabilirsiniz.

Mom Jean ile Bot Kombin Önerileri

Yaz ve bahar döneminde çokça giyilen spor ayakkabılar ile Mom Jeanler ile kolaylıkla kombinlenebiliyor. Giydiğiniz tişört veya bluzların eteği uzun olanları Mom Jeanlerin içine atarak kullanabilirsiniz. Özellikle çok renkli tişörtlerinizi bu şekilde giyerek salaş şıklık diye tabir edilen görünüme kavuşmuş olacaksınız. Farklı tokalara sahip kemerler ile de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Halka tokalı ya da zincirli kemerlerinizi Mom Jeanler ile birlikte giymenizi tavsiye ediyoruz. Son dönemde popüler olan crop toplar ile mom Jean uyumu ise adeta göklere çıkan bir grafik oluşturuyor. Her renk ve modelden olan kısa üstlerinizi bu rahat kot pantolonlar ile birlikte giyebilirsiniz. Spor ayakkabı ile hafta sonu gezintilerinizde size havalı görünüm kazandıracak bu tarz için dolabınızda mutlaka yer açın. Ayrıca Vintage Look sahibi olmak isteyenler için renkli şal ve fularları kemer olarak kullanma trendi geri döndü. Tek renk olarak tercih edebileceğiniz kısa üstler ile renkli şallarınızı kullanabilirsiniz.

Havaların daha soğuk olduğu ve ağır botların piyasaya çıktığı dönemde ise Mom Jeanler kurtarıcınız olacaktır. Mom Jeanler ile botları nasıl kombinleyebileceğiniz sorusu aklınıza geldiyse okumaya devam edin lütfen. Bir önceki önerimizde olduğu gibi burada da önemli nokta paça boyu ve iki kat katlamak size aradığınız çözümü sunacaktır. Ancak biraz daha farklı bir görünüm elde etmek ve kendinizi öne çıkarmak istiyorsanız, paçalarınızı botun içinde kalacak şekilde kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Son derece cool görüneceğiniz bu stili bere ve güneş gözlüklerinizle de tamamlayabilirsiniz.  Paçaları botun içinde tutabilmenin püf noktasını da verelim, çoraplar. Kot pantolonunuz paçalarını çorabınıza sıkıştırarak gün boyu bu havalı görünümünüzü koruyabilirsiniz. Dışarıdan fark edilmesini istemiyorsanız siyah çorapları tercih edebilirsiniz. Size eşofman rahatlığı sunan Mom Jean modellerini web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Mevsim geçişlerinde hem kendinizi rahat hissetmek hem de şıklığınızdan taviz vermemek için, size sunduğumuz kot pantolon stil önerilerini deneyebilirsiniz. Sitemizde tarzınıza uygun birçok kot pantolon modelini bulabilir, onlara uygun kadın ceket, bot ve aksesuar çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Günlük ofis kombinleriniz için yumuşak tonlardaki bluz ve gömleklere bakabilir, toplantılara ve şirket yemeklerine uygun topuklu ayakkabı modelleri ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Birçok renk ve beden alternatifi bulunan sitemizde, online alışverişin konfor ve güvenliğinden faydalanabilirsiniz. Hemen sipariş vererek hızlı kargo sistemimizi kullanabilir, size özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Web sitemizdeki ürünlere her zaman her yerden kolaylıkla erişebilmeniz için tasarlanmış olan mobil uygulamamızı indirerek güncel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Haydi durmayın, online alışveriş keyfine anında başlayın.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın