Okul Yolu Heyecanı Yeniden Başladı

 Okul Yolu Heyecanı Yeniden Başladı
Okunuyor Okul Yolu Heyecanı Yeniden Başladı

Okul Yolu Heyecanı Başladı

Eylül ayının gelişiyle birlikte, yaz sonbahara yerini bırakırken minikleri de okul heyecanı sarmaya başladı. Okula yeni başlayan çocuklar için merak ve heyecan bir arada. Anne babalardaysa okul alışverişi telaşı kendini gösterdi. Çocukları için her zaman kaliteli ve konforlu olanı tercih eden anne babalar, bu sene de aynı arayış içerisinde.

Çocuklarının hem tertipli hem de şık görünmesini isteyen anne babalar çocukları için çanta, ayakkabı ve eşofman takımı, mont araştırmaya başladı bile! Okul kombinlerinde çocuklarsa her zaman sevdiği karakterlerin ve renklerin olmasını ister. Hem anne babaların içini rahatlatacak hem de minikleri mutlu edecek okula dönüş alışverişi için önerilerimize başlıyoruz!

Rengarenk Spor Ayakkabılar

Okul yolunda heyecanlı adımlar atan çocuklar için tasarlanmış, ortopedik özellikli Le Ville çocuk spor ayakkabılar ebeveynlerin ve çocukların çok seveceği tarzda. Süper kahramanlarla renklendirilmiş spor ayakkabılar, Kinetix’in konforlu şıklığıyla bir arada. Gelişim çağındaki miniklerin ayak sağlıklarını önemseyerek tasarımların geliştiren Slazenger rahatlık ve sağlığı ön planda tutuyor. Cırt cırt ve bağcık bağlamalı birçok modeli bulunan çocuk ayakkabıları, çocukların teneffüslerde koşup onarken rahat olmasını sağlayacak.

En Şirin Çantalar

Birbirinden farklı renk ve desenlerde tasarlanmış olan Le Ville okul çantaları, çocuğunuza okulu sevindirecek nitelikte. Kız ve erkek çocuklar için tasarlanmış, birbirinden şık okul çantası modelleriyle çocuklar okul çantalarını hazırlamayı çok sevecek. Çok gözlü ve askıları yumuşak modelleriyle kullanımı rahat olan Le Ville okul çantaları her çocuğun zevkine uygun.

Bu Eşofman Takımları Çok Sevimli

Beden eğitimi dersi belki de okul hayatımız boyunca en sevdiğimiz dersler arasındadır. Vücut gelişimini, ekip olma ruhunu, sporun insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu çocuklara aşılayan beden eğitimi dersinde, en konforlu eşofman takımlarını çocuğunuz için seçin. Le Ville’nin çocuk eşofman altı ve çocuk sweatshirt olarak ayrı ayrı da kombinlenebilen modelleriyle beden eğitimi dersleri çok eğlenceli!

Beden eğitimi derslerinin bir diğer olmazsa olmazı da spor ayakkabılar. Eşofman takımıyla uyumlu Le Ville, Kinetix ve Slazenger markalarında çocuk spor ayakkabılar seçerek çocuğunuza okulu sevdirebilirsiniz.

Bu Montlarla Kış Çok Eğlenceli!

Okul alışverişine başlayan anne babalar, çocukları için mont alışverişini de yapmaya özen gösterir. Okula giden minik çocuklarının üşümemesi için en kaliteli ve çocuğunun seveceği montu seçer. Eylül ayının son haftasından itibaren yavaş yavaş soğuyan havalar biz yetişkinleri üşütmese de çocukları üşütmeye başlar. Bunu düşünen ebeveynler kış giyimi alışverişini de okul alışverişiyle birlikte yapar. Çocuklar için tasarlanmış Le Ville montlar; kürklü, kapüşonlu, kapüşonsuz, su geçirmez modelleriyle anne babaların gönül rahatlığıyla tercih ettiği ürünler arasında.

Le Ville çocuk montu tasarımında çocukların da severek giyeceği modeller üretmeye özen gösteriyor. Çocuk giyiminde kalite ve rahatlık önceliği olan Le Ville mont alışverişinde de favori markalardan olma niteliğinde.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın