Erkeklerde Pantolon Altına Ayakkabı Seçimi

Kot veya jeans,keten,kadife,kanvas,kumaş pantolonun altına ayakkabı seçimi nasıl yapılır ? Bu pantolonların altına hangi ayakkabı giyilir ? sorularına cevap veriyoruz.
 Erkeklerde Pantolon Altına Ayakkabı Seçimi
Okunuyor Erkeklerde Pantolon Altına Ayakkabı Seçimi

Doğru ayakkabı seçimiyle özgün bir tarza sahip olabilmek mümkün. Ancak seçtiğiniz ayakkabı modelinin giydiğiniz pantolona uyumlu olması gerekiyor. Kombin oluştururken önem verilen detaylar pantolon ayakkabı kombini için uygulanabilir. İster spor ister klasik olsun, şık ve cool görünebilmenin yolu parçalar arasındaki uyumu yakalamaktan geçiyor. Gardırobunuz çok fazla seçenek sunmasa bile ortaya ilgi çekici bir kombin çıkarabilirsiniz. Peki, hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir? Nelere dikkat etmek gerekiyor? Yazımızın devamında bu sorulara yanıt arayalım.

Birbirinden güzel erkek pantolonlara uygun fiyatlarla ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz : https://www.markastok.com/erkek-pantolon-modelleri

Kot Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Kot pantolonlar uzun süredir erkeklerin en çok tercih ettiği pantolon çeşitleri arasında bulunuyor. Gerek giyim konforu gerekse kişiye sağladığı şık görünüm bakımından Jean modelleri vazgeçilmezler arasında. Gömlek, t-shirt, sweatshirt gibi parçalarla iyi bir kombin ortaya çıkarılmasını da kolaylaştırıyor. Pantolonun altına giyebileceğiniz ayakkabı çeşitliliği ise oldukça geniş.

Dar parça kot pantolonların altına converse veya sneaker ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Skinny kalıp özelliği gereği ayakkabıyı daha çok ön plana çıkarır. Mavi dar paça pantolonlarla beyaz converse ayakkabı modelleri birbirini tamamlayacaktır. Ayrıca sokak tarzını yakalamak için bağcıklı botları dar paça kotlarla bir araya getirebilirsiniz. Birçok sneaker ayakkabı modelinin kotlarla kusursuz birlikteliği yakalayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Standart kalıp Jean söz konusu olduğunda farklı kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Şık bir görünüme kavuşmak amacıyla Oxford ve Derby ayakkabılar kombinde yer alabilir. Önceliğinizi giyim konforuna veriyorsanız Slip-On modellerin ayaktaki rahatlığını hissedebilir, standart kalıp kotlarla cool bir stile sahip olabilirsiniz. Kotun mavisinden Slip-On ayakkabının bordosuna uzanan bir renk geçişi sağlayarak dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün olacaktır.

Hava koşulları ne olursa olsun kot pantolondan vazgeçemiyorum diyorsanız kot pantolonun altına güzel bir siyah veya kahverengi bot giyebilirsiniz. Erkek bot konusunda isim yapmış Greyder,Scooter,Hammer Jack,Timberland,Lumberjack gibi markaları tercih edebilirsiniz.

Yırtık Jean modası henüz geçmiş değil. Her yeni sezonda yırtık tasarımlara olan ilgi tekrar canlanıyor. Bu Jean ile istediğiniz kombini şekillendirebiliyorsunuz. Oversize, slim fit, v yaka t-shirt veya gömlek… Altına giyeceğiniz ayakkabıda yine geniş seçenekler bulunabiliyor.

Kot şort ayakkabı kombini yaparken fazla zorlanmayacaksınız. Çünkü kot şortların beyaz sneaker ayakkabılarla harika bir uyumu bulunuyor. Bembeyaz bir sneaker ile ortaya estetik bir kombin çıkarabilirsiniz. Slazenger, Vans, Hummel markalarında şık tasarımlar bulunuyor. Converse, Lacoste ve Kinetix ayakkabıları kombinde tercih ederek cool bir görünümü ortaya çıkarabilirsiniz. Renk seçiminizde cesur davranabilir, kırmızı ve lacivert tondaki ilgi çeken tasarımları değerlendirebilirsiniz.

Kumaş Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

İş yaşamında ağırlıklı olarak kumaş pantolonlar tercih ediliyor. İşyerinde çevrenize vereceğiniz mesajı kıyafetinizin taşıyacağı düşünüldüğünde, kıyafeti tamamlayan doğru bir ayakkabı seçimine ihtiyacınız olacak.

Kumaş pantolonların siyah ayakkabılarla mutlak uyumu yakaladığı düşünülebilir. Ancak her erkek siyah rengi tercih etmek zorunda değil. Kumaş pantolon ayakkabı uyumunda renk geçişini yakın tonlarda tutabilirsiniz. Lacivert ve gri kumaş altına kahve, taba tondaki bir deri ayakkabı oldukça yakışacaktır. Makosen, Monk Strap, Derby, Oxford gibi ayakkabı çeşitlerinin tasarımsal zenginliğini kombininizde kullanarak ortaya benzersiz bir stil çıkarabilirsiniz.

Kumaş pantolonları casual giyimde tercih edenlerin sayısında hızlı bir artış gözlemleniyor. Hali hazırda ayakkabı firmaları kumaş pantolonların tasarımını daha sportif hale getirmiş durumda. Bu durum kumaş ile sneaker ayakkabı kombini yapılabilmesini kolaylaştırıyor. Biraz iddialı bir seçim gibi gözükebilir; ancak doğru ayakkabı modelini bulduğunuzda iddialı olmanın fayda sağladığını göreceksiniz.

Keten Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Keten pantolon modellerinin erkeklere sağladığı önemli bir avantaj vardır. Keteni hem iş yaşamında hem de sosyal yaşamda giyebilme özgürlüğü bulunur. İş yerinde sırıtmayacak kadar resmi, sosyal yaşamda casual giyime uygun olacak kadar şıktır. Üstelik yaz ve kış sezonunda konforlu bir giyim sunar.

Keten pantolonların altına farklı ayakkabı modelleri tercih edilebilir. Ancak ketenin kumaş yapısına yakışacak, vücuttaki duruşunu destekleyecek ayakkabılar Sneaker modellerdir. Gündelik giyimdeki cool görünümü keten pantolon sneaker ayakkabı kombini ile sağlayabilirsiniz. Sportif bir imaj için Lacoste ve Slazenger sneaker, casual bir imaj için Vans ve Lumberjack sneaker seçiminde bulunmanız doğru karar olacaktır.

Lacivert keten pantolonların en iyi uyum yakaladığı ayakkabı rengi beyazdır. Beyaz sneaker ayakkabı seçerken çizgili, kareli tasarımları göz önünde bulundurabilirsiniz. Vans’ın yeni sezon ayakkabı modellerinde dama tasarımı dikkat çekiyor.

Kanvas Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Günümüzde kot pantolonların en büyük rakibi kanvaslar. Hafiflik ve işlevsellik özelliklerini barındıran kanvas pantolonlar, iş yerinde takım elbise giyme zorunluluğu bulunmayan erkekler için ideal bir seçenektir. Görünüş itibariyle klasik ve spor tarzı bir araya getirerek cool tarzın ortaya çıkmasında rol oynar. Uygun erkek gömlek, kemer ve ayakkabı seçimi yapıldığında istenilen şıklığa ulaşmak daha kolay olur. Üstelik renk geçişlerinde cesur davranmayı mümkün kılan sade bir tasarım bulunur.

Kanvas pantolon altına ayakkabı tercihinizde farklı varyasyonları ortaya çıkarabilirsiniz. Kombin oluşturmada yardımımıza koşan Sneaker tasarımlar kanvas pantolonlarla birlikte kullanılabilir. Tommy Hilfiger, U.S Polo ve Vans ayakkabıları rahatlıkla kombinde tercih edebilirsiniz. Boat Shoe, Loafer, Brouge gibi modellere şans vermemek olmaz. Casual giyimin gündelik özgürlüğünde kendi tarzınızı güçlü bir kombinle belirleyebilirsiniz.

Koyu mavi polo yaka t-shirt/sweatshirt, açık kahve kanvas pantolon, koyu kahve Timberland sneaker kombini belki de sizi doğru şekilde ifade edebilir. Kemer tercihinizde sade bir tasarıma yönelebilirsiniz. Ancak kemer renginin ayakkabı rengiyle aynı tonda olmasına özen gösterilmeli. Bu yüzden koyu kahve bir kemer seçerek, kombinde parçalar arası tamamlayıcılık misyonunu gerçekleştirebilirsiniz.

Kadife Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Kadife pantolonlar bir dönemin en fazla tercih edilen pantolon çeşitleri arasındaydı. 1980’li yılların moda trendleri arasında kadifenin etkisi kitleleri etkilemeyi başarmıştı. Günümüzde eskisi kadar ilgi görmese de mağazalardaki yerini korumayı başarıyor. Ünlü markaların kadife pantolonları bir nevi revize etmesiyle ortaya dikkat çeken tasarımlar çıkarılıyor. Kumaş yapısının soğuğa karşı koruyucu olması nedeniyle konfor avantajı sağlıyor.

Kadife pantolon ayakkabı tercihinizde botları ön plana çıkarabilirsiniz. Kadifenin bir kış pantolonu olması, altına giyilecek kışlık botun aslında pantolonu destekleyeceği gösterir. Eğer kahve tonda bir kadife pantolon giyiyorsanız, bottaki tercihiniz de kahve tonları olmalıdır. Erkek botta kaliteyi uygun fiyata satın almak için  erkek bot modelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz : https://www.markastok.com/erkek-bot-modelleri

Bu tür kombinlerde sert renk geçişleri pek uyumlu olmayacaktır. Dilerseniz Oxford ve Derby ayakkabıları kombinde değerlendirebilirsiniz. Son zamanlarda Monk Strap ayakkabıların kadife pantolonlarla iyi bir ikili olduğu görülüyor. İş yaşamınızda size şık bir imaj sağlayabileceği unutulmamalı.

Kadife pantolonu casual giyime uyarlama çabalarının devam ettiği söylenebilir. Cadde modası adı altında slim fit kadifeleri görebilmek mümkün. Genellikle sneaker ayakkabılar ile kombini sağlanıyor. Giyimde dinamik ve cool bir görünümü hedefliyorsanız söz konusu kombine bir şans tanıyabilirsiniz.

Kargo Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Erkek giyimde sokak tarzını en iyi kargo pantolonlar yansıtıyor. Aslında kargo tasarımının tarihçesi biraz farklı. 1930’lu yıllarda İngiliz askerlerinin savaşta daha rahat hareket edebilmeleri için özel olarak tasarlanmış. Üst kısımda bol bir tasarım bulunurken, paçalara doğru daralan bir tasarım bulunmakta. Ayrıca kargo pantolonun her iki tarafında geniş cepler vardır. Yapısı sayesinde her bedene uygun bir giyim rahatlığı sunar. Kumaş yapısında pamuk ve elastan tercih edilir. Bu sayede yaz ve kış sezonunda yüksek konfor sunar.

Kargo pantolon ayakkabı kombininde postal ve bot tasarımları daha fazla tercih ediliyor. Üst kısmın bol, paçanın dar oluşu postal-bot ayakkabıları öne çıkarıyor. Özellikle bağcıklı tasarımların bu kombindeki yeri daha şık olacak. Hâkî renk kargo pantolon altına Hammer Jack ve Lumberjack‘in ilgi çeken tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Yaz aylarında kargo pantolon giyerken altına nasıl bir ayakkabı giyeceğinize karar veremeyebilirsiniz. Ancak yaz için tasarlanan modellerde sneaker ve spor ayakkabıya uyumlu bir yapı bulunur. Lumberjack, U.S. Polo, Reebok gibi markaların ayakkabılarıyla ortaya etkileyici bir kombin çıkarabilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki sezonda outdoor ayakkabıların kargo pantolonlarda bir trend halini alabileceği akılda tutulmalı.

Eşofman Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Giyen kişiye sağladığı rahatlık sayesinde eşofman pantolon modelleri bir hayli rağbet görüyor. Paçaya doğru daralan tasarımlarına uygun ayakkabılar kolaylıkla bulunabiliyor. Bu pantolon modeli genellikle genç ve dinamik bir görünümü hedefleyenlerin tercihi. Sadece gençler değil orta yaş ve üzeri erkekler de eşofman pantolon kombinine fırsat tanımalı.

Eşofman pantolon altına ayakkabı bakarken spor ve sneaker tasarımlara yönelmek doğru olacaktır. Zaten bu pantolonların tasarlanma amacında sportif görünümü destekleme gayesi bulunuyor. Vans,Converse, Nike ayakkabı modellerinin yanı sıra Lacoste ve Lumberjack sneakerler kombine canlılık katacaktır. Lacivert veya gri renk eşofmanın altına beyaz tondaki ayakkabı seçiminizi yapabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın