Sevgililer Günü Aktivite ve Hediye Önerileri

 Sevgililer Günü Aktivite ve Hediye Önerileri
Okunuyor Sevgililer Günü Aktivite ve Hediye Önerileri

Yılın en değerli günlerinden olan Sevgililer Günü yaklaşıyor. Her sene 14 Şubatta kutlanan bu özel gün özellikle çiftler için büyük bir öneme sahip. Yaşlısından gencine herkesin kutladığı bu özel gün artık tıpkı yılbaşı gibi bir hediyeleşme ritüeline de dönüşmüş durumda. Eşinize, sevgilinize hediye seçmekte oldukça zor bir mesele. Yalnızca hediye almak değil nasıl kutlayacağınızı belirlemekte bir hayli zor. Neyse ki Markastok Blog ekibi olarak harika hediye ve aktivite önerileri ile buradayız!

Sevgililer gününün nasıl ortaya çıktığını merak edenler için sitemizdeki diğer blog yazısını da inceleyebilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü Yaklaştı.

Sevgililer Günü Ne Zamana Denk Geliyor?

14 Şubat Sevgililer Günü 2022 yılında Şubat ayının ikinci haftasında, Pazartesi gününe denk geliyor.

Sevgililer Gününde Neler Yapılır?

Sevgililer Günü; sevdiğiniz insana sevginizi gösterme şeklinizi belirler olmuş durumda. Hal böyleyken nasıl kutlayacağınızı bulmakta biraz sizin özgün fikirlerinize kalıyor. Her ilişkinin mizacı, iletişimi ve yakınlığı farklı olduğundan tek bir aktivite söylemek mümkün değil. Fakat durum ve şart ne olursa olsun en temel önerimiz Sevgililer Günü’nü baş başa geçirin! Özellikle kadınlar bu konuda genellikle daha hassastır. Yılbaşı gibi aktivitelerde kalabalık olma ve eğlence daha keyifli gelse de Sevgililer Gününde yalnızca çift olarak kalmanız oldukça mühim.

Yemeğe Çıkın

Yoğun iş hayatı, monotonluk ve koşturma içerisinde belki de pek aktivite yapamıyor olabilirsiniz. İşte böyle durumlarda eşinizle/sevgilinizle baş başa romantik bir yemeğe çıkmak mükemmel bir seçim olacaktır. Eğer bu aktiviteyi seçecekseniz uyaralım. Şubat gelmeden rezervasyonu yaptırsanız iyi olur. Baş başa yemek yiyeceğiniz yerler genelde 10-15 gün öncesinden rezervasyonlarını kapatırlar.

Eski Anıları Yâd Edin

Her çiftin mutlaka ilk buluştukları, ilk gittikleri, hediyeleştikleri yerler ve şeyler vardır. Bu tarz eski yerleri yâd etmek, tekrar ilk gün gittiğiniz kafeye, parka ya da yıllar önceki bir manzaraya tekrar bakmak sevdiğiniz kişiyle bağlarınızı daha da güçlendirebilir.

Sürpriz Hazırlayın

Yemek, aktivite ya da hediyenin dışında eşinize/sevgilinize tamamen size özel bir sürpriz hazırlamak oldukça etkileyici olacaktır. Özel bir çiçek, ikinize özel bir ambiyans ya da el emeği bir obje işinizi görebilir.

Onun Size Hediye Aldığı Kıyafetleri/Aksesuarları Tercih Edin

Böylesine özel bir günde her ne yaparsanız yapın eğer size daha önceden aldığı bir elbise, gömlek ya da pantolon varsa mutlaka onları giymeye özen gösterin. Bunların yanında size aldığı bir yüzük, kolye ya da bilekliği takmanız siz hiçbir şey söylemeseniz de dikkatini çekecek ve etkileyecektir. Ayrıca bugünün tamamen ikinize özel bir gün olduğunu beden dilinizle de pekiştirmiş olursunuz.

 

Hediye Alın

Şüphesiz ki 14 Şubat artık hediyeleşmeden olmaz. Hatta başka ülkelerde sadece sevgiliye değil yılbaşı gibi dostlarınıza da hediyelerin alındığı bir aktivite olmaya başladı bile 14 Şubat. Türkiye’de bu olmasa da eşinize/sevgilinize hediye almadan olmaz. İşte sevgililer gününde alınabilecek en güzel hediyeler sizler için yazımızda!

 

Erkek Sevgili/Eşe Alınacak Hediyeler

Eşinize/sevgilinize hediye alırken en önemli faktör elbette özel hissedeceği bir hediye seçmek. Tarzına, dolabına, ihtiyacına göre hediyeler seçmeniz oldukça önemli.

Erkekler için vazgeçilmez hediyelerden biri şüphesiz ki saatlerdir. Birbirinden farklı spor, klasik, mekanik, deri, dijital saatler onun için harika bir hediye seçimi olur. Birbirinden çeşitli saatler için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Şubat kış mevsiminin en çetin zamanlarında kutlanan bir gün. Durum böyle olunca eşiniz/sevgiliniz için güzel sıcak tutacak bir mont seçmek oldukça faydalı olur. Hem uzun seneler giyebilir hem de oldukça tarz gözükebilir. Markastok mont ve kaban çeşitleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgililer gününün özel bir gün oluşu ve diğer özel günlerde de kullanabileceği klasik bir hediye seçmek isterseniz erkek gömlek modellerini de incelemenizi tavsiye ederiz. Erkek gömlek modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

 

Kadın Sevgili/Eşe Alınacak Hediyeler

Kadınlara hediye seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli konu şüphesiz tarzına uyup uymaması. Şanslısınız ki Markastok’ta yüzlerce marka ve ürün sayesinde ne aradığınızı bilmeseniz bile Kadın Kategori sayfasında gezerek fikir edinebilirsiniz.

Kadınların tarzları birbirinden oldukça farklı olsa da genel anlamda biraz betimlemek hediye seçerken işinizi kolaylaştırır. Mesela kadınlar ayakkabıya genellikle hayır diyemez. Fakat ayakkabı modelleri çok fazladır. Eğer eşiniz/sevgiliniz daha spor giyinen salaş biriyse Spor ve Günlük  kategorisinden, daha klasik ve prezentabl giyinen biri ise Topuklu Ayakkabı  seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Giyim konusunda tam karar veremiyor ya da eşinizin/sevgilinizin dolabı yeterince dolu ise parfüm  seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Onu yansıtacak çiçeksi, baharatlı ya da şekerli kokuyu seçerek tarzına görünmeyen bir tarz katabilirsiniz.

Nice Mutlu Sevgililer Günü Sizlerle Olsun

Seçeceğiniz hediye ne olursa olsun sevdiklerinizle özel bir gün geçirmenin verdiği mutluluk ve keyif başka hiçbir şeyde yoktur. Markastok Blog ekibi olarak sevdiklerinizle huzurlu, mutlu ve sağlıklı seneler diliyoruz. Nice Sevgililer Günleri görmeniz dileğiyle…

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın