• Ana Sayfa
  • Yaşam
  • Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

 Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri
Okunuyor Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

 

Yılın en önemli günlerinden biri olan Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu güzel günde sevdiklerimizle vakit geçirerek sevgimizi göstermek çok önemli bir mesele. Sevgililer Gününde sevginizi göstermek için birçok şey yapılabilir. Hediyeleşme, romantik bir akşam, hazırlanmış hoş bir yemek ya da size özel bir şey gününüz için yeterli olabilir. Kimisi bu güzel aktivitelerden romantik bir akşam için heyecanlanır, kimisi hediyeleşme aşaması için. Fakat biliyoruz ki bir yerlerde bizim gibi moda ve kombin tutkunları var. Onlar daha şimdiden Sevgililer Günü’nde ne giyeceğini düşünmeye ve yapacağı kombinin heyecanına düştüler.

Bu yüzden bizim gibi kombin hastalarına ya da sadece ne giyeceğini bilemeyen çiftlere harika bir tavsiyemiz var: Bu senenin modası çifte kombin!

Çifte kombin dendiğinde birçok kişinin aklında aynı şeyin giyildiği ya da mizansenle giyilmiş (tencere – kapak) kıyafetleri geliyor. Elbette bunlara saygımız sonsuz ve bizce de sonuçta yüzümüzü güldüren şeyler. Ancak çifte kombin olarak bahsettiğimiz şey, birbirinize olan uyumunuzu kombinlerinizle de ifade ettiğiniz bir sanat. Özellikle Sevgililer Günü’nde bakanları bir daha baktıracak ve “Ne kadar da uyumlu bir çift!” dedirtecek kıyafetler giymeyi kim istemez? İşte Markstok Blog ekibi olarak bu seneki çift kombininizde ihtiyacınız olan her şeyi bu yazıda derledik!

 

14 Şubat Ruhunu Renklerle Yakalayın

 

Şunu unutmayalım ki renk uyumu bir kombin için altın kuraldır. Eğer bu kombini partnerinizle yapıyorsanız, birbirinizi tek bir vücut gibi düşünmeli ve ona göre adım atmalısınız. Bu yüzden ilk adım partnerinizle yakalayacağınız renk uyumu. Uyumlu renkler her zaman dikkat çeker ve etkileyicidirler.

Peki renk uyumu yakalarken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle cırtlak renkler tercih etmek çok doğru olmayabilir. Örneğin fosforlu renkler kullanmak, 14 Şubat’ın estetik ve romantik  giyim tarzına uygun olmaz. Daha koyu ve duru renkler çift olarak işinizi görecektir. Örneğin kırmızı ve siyah gibi kombinler fazlasıyla dikkat çekici olur.

Ya da partnerinizle zıt renklerden bir eş kombini çıkartabilirsiniz. Burada yine abartı renklerden ziyade siyah beyaz gibi güçlü kombinleri kullanabilirsiniz. Bu tarz klasik renkleri tercih etmek her zaman sorunsuz bir kombin sağlayacaktır.

Bu gibi renk önerileri her zaman işe yarar. Ancak, özellikle 14 Şubat ruhunu yansıtan iki renk var ki, bu renklerle doğru bir kombin çıkartırsanız gecenin favori çifti sizsiniz demektir.

Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

Aşkın Rengi Kırmızı, Sevginin Rengi Pembe

Yılbaşı ile bütünleşmiş kırmızı ve pembe, doğru kombinler ve uyum ile harika bir çift kombinine dönüşebilir. Pembe anlam olarak sevginizi ve kırmızı da aşkı temsil etmektedir. Bu iki uyumlu renk özellikle kadın kombinlerinde çok iddialı ve çekici durmaktadır. Kadınların yaptığı pembe ve kırmızı kombinleriyle erkeklerin klasik beyaz gömlek ve siyah pantolon kombinleri fazlasıyla estetik bir eşleşmedir.

Eğer bu iki renk arasındaki uyumu çok iyi yakalayamayacağınızı düşünüyorsanız pembe ve kırmızıyı hediyelerinizi alırken de kullanabilirsiniz. Erkekler için sweatshirtler ve yazın giyilebilecek pembe-kırmızı polo yakalar oldukça ideal hediyelerdir.

Kadınlarda pembe ve kırmızı hediye seçenekleri daha geniştir. Güzel bluzlar, gömlekler ve montlar burada tercihiniz olabilir.

 

Randevu Öncesinde Partnerinizle Kombin Yapın

Randevu öncesinde kombininizi ayarlamak olası sürprizlere karşı sizi koruyacak en kritik adımdır. Burada çift olarak düşüneceğiniz için birlikte karar vermeniz de çok kritiktir. Kadınlar elbise vb. bir kombin oluşturacaksa erkekler de buna yakışır bir takım ya da gömlek seçebilir.

Birlikte yapılan kombinlerde gidilecek mekan ve aktivite de çok önemlidir. Kimileri çok romantik bir seçim yapmamış olabilir. Daha spor bir birliktelikten hoşlanan çiftler için birbiriyle uyumlu sweatshirtler çok güzel bir seçenektir. Örneğin, iki aynı renk fakat farklı model sweatshirtler çiftlerde oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkartır. Ya da kot ceket gibi kombinler casual bir stil yakalamanızı sağlar.  Eğer daha romantik bir ortamda kutlama planınız varsa daha klasik seçimler idealdir.

Bu tarz durumlarda asıl önemli olan; birinizin eşofmanlı, diğerinizin de elbiseli bir kombinle buluşmamasıdır. Bu yüzden buluşma ve aktivite öncesinde mutlaka ne tarzda bir kombin yapacağınızı kararlaştırın ve anlaşın deriz.

 

14 Şubat Sevgili İle Kombin Önerileri

Tüm bu söylediklerimizin sonucuna gelirsek, 14 Şubat Sevgililer Günü kombininizi yaparken önceliği renk uyumuna, yapacağınız aktiviteye, nasıl kutlamak istediğinize ve birlikte aldığınız ortak karara göre oluşturabilirsiniz. Genellikle romantik bir şekilde kutlanan sevgililer günü, özel ve değerli bir gündür. Bu yüzden kombininizi seçerken daha dikkatli olmalısınız. Tarz uyumunuzu yakalayabilmeniz için iki tarafında aynı ciddiyette giyinmesi şarttır. Sizin ve partnerinizin tarzlarına, planladığınız sürprizin içeriğine ve seçtiğiniz mekana bağlı olarak çift kombininizin tarzı da değişecektir. Bunun için aşağıda hem sportif hem de şık kombin önerilerine yer verdik.

 

Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

Sevgililer Günü Randevunuzda Şıklığı Yakalayın: Çiftlere Kombin Önerileri

Şık Kombin Önerisi

14 Şubat kış mevsiminde yaşanan bir özel gün. Kombinleriniz veya tercihleriniz tam uymayabilir. Bu tarz durumlarda dış giyim kombininizi birbirine uydurmakta harika bir yöntemdir. Örneğin çift olarak farklı renklerde ancak aynı tarzda kaşe kabanlar, unisex montlar, benzer deri ceketler kullanarak gözleri üzerinize çekebilirsiniz.  Bir üst kısımda yer alan bu paragraf şık kombin önerisi için uygundur.

Erkeklerde şık ve güzel bir kombin yaratmak için beyaz ya da siyah gömlek her zaman iyi bir karardır. Kadınlar içinse zarif bir elbise tercih etmek oldukça klas olacaktır. Bu tarz şık kombinler ince olacağından renk uyumunu dış giyimle, örneğin bir kaşe kaban ile sağlayabilirsiniz. Partnerinizle şık birer kaşe kaban ile hem kendi kombinlerinizi şık gösterebilir, hem de çift olarak birbirinizle uyum sağlayabilirsiniz. Şık kışlık kaşe kabanların yanında uyumlu renklerde şık bir çift atkısı tatlı duracaktır.

Sportif Çift Kombinleri

Sevgililer günü deyince akla her ne kadar parlak renkler, abiyeler ve takımlar gelse de konforuna düşkün ve özgün olmayı seven çiftler de elbette var. Alışılmışın dışına çıkarak özel günlerinizde konforunuzdan ve şıklığınızdan taviz vermeden harika sweatshirt kombinleri yapabilirsiniz. Partnerinizin ve sizin sevdiğiniz renkte bir sweatshirt çift kombini sizi oldukça uyumlu ve samimi gösterecektir.

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın