Sokağın Stili: Jack & Jones SS’22

 Sokağın Stili: Jack & Jones SS’22
Okunuyor Sokağın Stili: Jack & Jones SS’22

Günlük giyim ve denim deyince özellikle gençlerin ilk aklına gelen markalardan biri şüphesiz ki Jack & Jones. Kendine has stilleri, kumaş kalitesi, rahatlığı ve modelleri ile Jack & Jones, her sene olduğu 2022 ilkbahar / yaz sezonunda da çok konuşulacak ve çok tercih edilecek.

Erkek giyimde sezonun kriterlerini belirleyen Jack & Jones’ un en büyük bilinirliği ise sahip olduğu sokak stili. Casual giyim de dediğimiz günlük giyimini sokak stili adıyla hayata geçiren Jack & Jones markastok.com’ da yenilenen sezonu ile sizleri bekliyor!

Bu Sezon Rahatlık Ön Planda!

Her yıl ürünler ve tarzlar değişiyor, gelişiyor. 2022 yılında sokak stillerinde genel tarz rahatlık konseptiydi. Şarkıcılar, sporcular, ünlüler hatta herkes günlük giyimde bu sene rahat ve salaş giyimi seçti diyebiliriz. Özellikle dar paça eşofmanların ve beyaz çorapların kombinlendiği bu yılda Jack & Jones’ta koleksiyonunda dar paça eşofmanlara ve jogger pantolonlara yer verdi.

Her ne kadar bahar gelmiş olsa da havalar henüz ısınmadı ve Jack & Jones yeni sezon ürünlerinde sweatshirtleri rafa kaldırmadı. Serin bahar günlerinde veya hafif rüzgarlı yaz akşamlarında tarzınıza en uygun Jack & Jones sweatshirtler pamuklu yapılarıyla sizleri bekliyor!

T-shirt dediğinizde de J&J gerek tasarımları gerek kumaş rahatlığı ile yine ön plana çıkıyor. Basic ürünler konusunda oldukça başarılı tasarımlar markada mevcut. Günlük dışarı çıkarken rahatlıkla kombin yapabilir ve t-shirtlerinizle dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinde sıfır kol t-shirtlerde rahatlığın olmazsa olmazlarından biri. İster plajda ister günlük giyimde bambaşka bir tarzı olan sıfır kollar yazın en rahat ve hoş parçalardan biri.

Elbette J&J Underwear’dan bahsetmeden olmaz. Özellikle farklı tasarımları ve rahat kumaşı ile ünlü Jack & Jones boxerlar bu sezonda birbirinden farklı şekil ve modellerde sahiplerini bekliyor.

Jack & Jones ve NFL Birleşmesi

Ulusal çapta oldukça takipçisi olan ve özellikle Amerika’nın vazgeçilmezi Ulusal Amerikan Futbolu Ligi (National Football League) bu sene Jack & Jones ile resmi bir anlaşmaya imza attı. NFL baskılı ürünleri yeni sezonunda yayınlayan J&J; sweatshirt, t-shirt ve eşofman altı bulunduracak.

Geçmiş Sezon Fırsatlarını Kaçırma!

Jack & Jones her sene yeni sezon fırsatları ve modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yeni sezondaki trendleri almak her zaman daha iyi olsa da geçmiş sezon ürünlerini ya da bir önceki senenin aynı sezon ürünlerini indirimli ve daha uygun fiyatlara almak mümkün.

Jack & Jones kalitesinden şaşmak istemeyenler için harika bir fırsat olan geçmiş sezon ürünler, ayrıca bir sonraki kış sezonuna kaliteli ve indirimli bir alışveriş yapmanıza da imkan sağlıyor. Sezon sonları birbirinden çeşitli renklerde, modellerde ve tarzlarda sweatshirler, montlar ve hırkalara sahip olmanın en güzel yöntemlerinden biri.
Jack & Jones’un tüm yeni sezon ilkbahar / yaz ve eski sezon modellerine Markastok’tan ulaşabilir, kaliteli ve güvenli alışverişin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamadaki indirimlerden yararlanarak yazın sokak stili uzmanı J&J ürünlerine daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın