Tişört Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 Tişört Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Okunuyor Tişört Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tişörtler, günlük hayatta en çok tercih ettiğimiz ve severek kullandığımız kıyafetlerin başında yer alıyor. Her yaş ve tarz için çeşitli modelleri bulunan bu giysiler, sahip olduğu farklı tasarımlarıyla size birçok alternatif sunar. Her mevsim geniş bir kullanım alanı bulunan tişört modelleri, özellikle yaz aylarının vazgeçilmez kıyafetlerinden. Buratti, Hummel ve Lela gibi markaların ürettiği günlük hayatta kurtarıcı parçalarından olan bu giysilerin modellerine ve kumaşlarına göre çeşitli farklılıkların bulunması, satın alınırken dikkat edilmesi gereken birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

Tişört satın alınırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli noktalardan biri kumaşının mevsime uygun olup olmaması. Genellikle yaz aylarında tercih edilen ve rahatlığıyla ön plana çıkan pamuklu ürünler, terletmeyen ve ütü gerektirmeyen yapısı ile sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra, soğuk mevsimlerde de rahatlıkla kullanılabilen pamuklu ürünler, sıcak tutması ve rahatlığı sayesinde geniş bir kullanım alanı bulur. Bu nedenle seçim yaparken mutlaka ürünün üretildiği malzemeye dikkat etmek gerekir ayrıca polyester ve pamuk karışımı olarak üretilen modellerde de kumaşın uzun ömürlü olması oldukça önemli bir etkendir. Polyester kumaşlar yırtılma ve yıpranmalara karşı uzun yıllar kullanılabilmesi nedeniyle oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşır.

Tişört Satın Alırken Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler

Tişörtler günlük hayatta sıkça kullandığımız, her dönem kombinlerin vazgeçilmezi olan ürünlerdir. Spor kombinler kadar hırka içine, gömlek içine kullanılarak da şıklığı yakalayabileceğiniz bu giysiler herkes tarafından oldukça sevilmekte. Modasının asla geçmediği ve çoğu zaman bizler için kurtarıcı olan bu kıyafetleri seçerken dikkat etmeniz gerekenleri aşağıda sizler için sıraladık.

  • Bedeninize uygun giyinmek sizi daima daha şık ve özenli gösterecektir, eğer kiloluysanız bedeniniz için dar olan ürünlerden uzak durmalısınız.
  • Bedeniniz için en sağlıklı malzemelerden üretilen giysileri tercih etmelisiniz. Bu nedenle pamuk oranı daha yüksek olan ürünleri kullanmalısınız ayrıca likra ve polyester oranı düşük olan kıyafetler, sizin için daha sağlıklıdır.
  • V yakaya sahip olan tişörtler, boynunuzu daha uzun gösterir ve olduğunuzdan çok daha ince bir şekilde görünmenize yardımcı olur.
  • Giysilerin sahip olduğu renkler, ışığı emdiği için koyu renkli giysileri kış aylarında, açık renkli giysileri ise genellikle yaz aylarında tercih etmeniz gerektiğini unutmayın.
  • Bisiklet yaka modeller, derinlik katmadığı için sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir. Alışverişlerinizde bisiklet yaka modelleri tercih ederken bu faktörü göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.
  • Kayık yaka tipinde tasarlanmış ürünler omuzlarınızı daha geniş gösterecektir. Bu nedenle omuzlarınız darsa bu tipte tasarlanmış giysileri tercih etmek sizin için doğru olacaktır.
  • Seçeceğiniz tişörtün boyu şıklığı yakalamanız için oldukça önemli bir faktördür. Tişörtün kalça hizasından aşağıda ve bel bölgesinden yukarıda olmamasına özen göstermelisiniz.
  • Kol boyu ise bu alışverişte dikkat etmeniz gerekenler arasında yer alan önemli bir kriter. Ürünün kol boyunun dirseğinizin üstünde ve üst kol bölgenizi örtecek şekilde tasarlanmış olması gerekmektedir. Ayrıca kol bölgesi çok dar ya da çok bol olmamalıdır, bu kriterler göz önüne alınarak üretilmiş olan ürünleri tercih etmeniz, şıklığı yakalamanızda size büyük destek sağlayacaktır.

En Sevilen Yazlık Modeller

Yaz aylarında daima moda olan ve özellikle günlük kullanımda büyük bir paya sahip olan tişörtler, her tarza uygun modelleri sayesinde cinsiyet ve yaş fark etmeden herkes tarafından severek kombinlenir.  Akla gelebilecek her türlü renkte üretilen bu modeller, yaz aylarında açık renklerle öne çıkar. Sıcak havalarda giyildiğinde terletmeyen açık renk modeller, çeşitli tasarımları ile kullanıcılarına sunulur. Özellikle kadınlar tarafından yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri olan sıfır kollu tişört modelleri, rahat tasarımları ve zarif modelleri ile her tarza kolaylıkla uyum sağlar. Erkeklerin de rahatlıkla tercih edebileceği bu modeller, özellikle yazlık bölgeler ve tatil beldelerinde sıklıkla rastlanan tasarımlar arasındadır. Piyasada crop top olarak adlandırılan kısa sıfır kollu modeller de kadınların yaz kombinlerinin demirbaşı sayılabilir. İster klasik ister spor tarzda kullanılabilen bu modeller, akşam saatlerinde ceket veya ince hırkalarla sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra, gömlek altına da tercih edilen sıfır kollu tişörtler kombinlerin tamamlayıcı parçalarından biridir.

Erkek Tişört Modelleri ve Özellikleri

Her tarza uygunluğu ve çeşitli özellikleri ile günlük olarak sıklıkla kullanılan erkek tişört modelleri, günlük hayatta modası asla geçmeyen kurtarıcı parçalardan biridir. Jack & Jones ve Hummel  gibi markaların V yaka tişört modelleri, spor şıklığı tamamlamada en çok tercih edilen tasarımlar arasındadır. Açık yakası ve dar kalıbıyla özellikle spor yaparken tercih edilen bu ürünler, pamuklu tasarımları ve geniş renk seçenekleri ile spor kombinlerin önemli parçalarından biridir. Bunun yanı sıra, bisiklet yaka tişört modelleri de yaz aylarının bunaltıcı sıcakları arasında oldukça yaygın kullanılır. Oversize olarak tasarlanan ve kullanımda rahatlığıyla ön plana çıkan bu modeller, özellikle genç kullanıcılar arasında oldukça moda! Sporda ve evde kullanım açısından geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden oversize tişörtler, kollarının uzun olması ve bol kesimleriyle ünlüdür. Piyasada her türlü renkte üretilen bu modeller, aynı zamanda baskılı ve yazılı tasarımlarıyla da dikkatleri üzerinize çekecektir!

Yaz Aylarının Kurtarıcı Parçası Kadın Tişört Modelleri

Siyah elbise, beyaz gömlek, klasik topuklu ayakkabı ve siyah çanta gibi çoğu kadın için kurtarıcı sayılan parçalar bulunmaktadır. Bu parçalar, çoğu kadının gardırobunda oldukça işlevsel bir biçimde yer alıyor. Bu kurtarıcı parçaların arasında olmazsa olmaz sayılan kadın tişört modelleri yer alıyor. Yapacağınız kombine göre kimi zaman spor kimi zaman şık kombinlerin vazgeçilmezi olan bu giysiler, pratik kullanımlarıyla kadınlar tarafından oldukça sevilmekte. Mavi ve Levi’s gibi markaların ürettiği; renk, desen, kalıp ve model çeşitliliği açısından oldukça çeşitlilik sunan bu ürünler yalnızca bahar ve yaz aylarında değil kışın da oldukça severek kullanılıyor. Gömlek ya da hırka içinde kullanıldığında oldukça şık bir görünüm yakalamanızı sağlayan bu ürünleri kışın da sıkça kullanmanız mümkün.

Klasik Kombinlerin Vazgeçilmezi Polo Yakalar

Polo yakalar, kadın ve erkeklerin iş hayatında en sık kullandığı tişörtler arasında yer alıyor. Hem spor hem de şık bir görünüm sunan bu modelleri jean ya da daha klasik pantolonlarla kombinleyerek kullanabilirsiniz. Örneğin; beyaz polo yaka tişörtünüzün altına siyah bir pantolon giyerek şık bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bu kombini beyaz spor ayakkabılarla tamamlamanız şıklığınızı artıracak bir diğer faktör olarak öne çıkıyor. Modası asla geçmeyen polo yakalarınızı eteklerle de kombinleyebilirsiniz. Jean etek üzerinde oldukça hoş duran bu ürünleri düz taban ya da dolgu topuk ayakkabılarla tamamladığınızda klasik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Daha Uzun Boyunlar İçin V Yaka Tişörtler

Spor şıklığın vazgeçilmezi olan V yaka tişörtler, en şık kombinlerden en salaşına kadar çok sayıda stilde karşımıza çıkıyor. Bu ürünler kolay kombinlenebilmesinin yanı sıra ince ve uzun görünmeniz konusunda da oldukça katkı sağlıyor. Bu ürünlerin sizi olduğunuzdan daha ince ve uzun göstermesinin sebebi ise boynunuzun daha uzun olduğu algısını yaratması. Sahip olduğu bu niteliklerle çok sevilen V yaka modeller, neredeyse her gardırobun vazgeçilmezi. Kışın kalın hırkalarla, bahar aylarında blazer ceketlerle, yazın ise sade olarak kullanabileceğiniz bu giysiyi aksesuarlarla baştan tasarlayabilirsiniz. V yaka modellere en çok yakışan aksesuarlar arasında gold renkli kalın kolyeler yer alıyor. Jean pantolonlar, deri etekler, şortlar ile kombin yapabileceğiniz V yaka modelleri her mevsim kullanabilirsiniz.

Spor Şıklığın Vazgeçilmezi Sıfır Yakalar

Spor kombinlerin vazgeçilmezi olan sıfır yaka tişörtler, herkesçe çok sevilen modeller arasında yer alıyor. Kadın kombinlerinde kolyeler ve büyük küpelerle hareketlendirilen bu modeller, erkekler tarafından da sıkça kullanılmakta. Gömlek ve ceket altında oldukça severek kullanılan bu modeller ile spor şıklığı yakalamanız mümkün. Jeanler ve şortlarla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bu ürünleri daha spor hale getirmek için kalın tabanlı spor ayakkabılardan yararlanabilirsiniz. Kullanacağınız hareketli bileklikler ve güneş gözlüğü ile günün en spor ve en şık kombini size ait olacak!

Jean ve Tişört Kombinleri

Jean, her dönem severek kullanılan ve günlük hayatta vazgeçilmezler arasında yer alan giysilerin başında geliyor. Tişörtler de sahip oldukları rahatlık ve kolay kombinlenebilir olmalarıyla olmazsa olmazlar arasında bulunuyor. Çokça sevilen bu iki giysinin oluşturduğu kombin ise oldukça kurtarıcı. Jean ve tişört kombinlerini aksesuarlar ile hareketlendirmeniz ve stilinizi yansıtmanız mümkün. Erkek kombinlerinde bileklikler, kadınlarda ise kolyeler oldukça öne çıkıyor. Beyaz bir tişörtün altına giyeceğiniz mavi bir jean ile günü kurtarabilir, aksesuar kullanımı ile kombininizin şıklığını artırabilirsiniz. Bu kombini dilerseniz spor dilerseniz klasik ayakkabılarla tamamlamanız mümkün. Yapacak olduğunuz her seçimin tarzınızı yansıtacak olduğu bu muhteşem kombin, sahip olduğu geniş kullanım alanıyla dilediğiniz seçimi yapmakta sizi özgür kılıyor.

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın