Yeni Sezonun Erkek Giyim Modasında Göz Alan Trendler

 Yeni Sezonun Erkek Giyim Modasında Göz Alan Trendler
Okunuyor Yeni Sezonun Erkek Giyim Modasında Göz Alan Trendler

Erkek giyim modasında yeni trendler

Erkek giyim denince çoğu kişinin aklına sadece kot pantolon – tshirt ikilisi, sıkıcı takım elbiseler ya da artık monotonlaşan kombinler gelse de 2018 trendleri erkeklere yepyeni, dinamik ve çok çeşitli bir gardırop vadediyor.

Gardırobunuzda Nötr Renklere Yer Açın!

2018 ilkbahar-yaz sezonunda sıkça karşımıza çıkacak moda akımlarının baş rolünde, sarıdan başlayarak toprak tonlarına dek uzanan doğal renkler bulunuyor. Gardıroplardaki temel parçalar olan trençkotlar, takımlar, pantolon ve blazer ceketlerde; safran sarısı, toprak, devetüyü, bej, beyaz gibi renkler öne çıkıyor. Nötr renk trendini siz de başarıyla uygulamak isterseniz, devetüyü rengindeki ceketler ve trençkotlar ile, beyaz denim ya da koton pantolonlarınızı kombinleyebilirsiniz. Beyaz gömlekle giyeceğiniz, hem slim-fit hem de rahat kesim bej takım elbiselerle de başarı kazanan kombinler yaratabilirsiniz. Günlük şıklık ya da ofis kıyafetlerinde farklı parçaları birleştirmeyi isteyenler için ise kahve ve tonlarındaki blazer ceketleri, yine bej, devetüyü gibi renkteki pantolonlarla kombinlemek mümkün. Dior, U.S. Polo Assn, Jack Jones gibi erkek giyim konusunda trendlere yön veren markalarda da bu sezonun nötr renklerinde takım elbise ve diğer parçaları bulabilirsiniz.

Sezonun Trendi Dikey Çizgilerle Şıklığınıza Şıklık Katın!

2017 erkek modası, dikey çizgileri de hayatın her alanına taşıyor. Kumaş şortlardan gömleklere, ceketlerden yeleklere dek hem ince hem de kalın dikey çizgili modellerle sıkça karşılaşılıyor. Özellikle lacivert ve siyah renklerle karşımıza çıkan bu trend, bazen de bej ve kahve gibi nötr renklerde yerini alıyor. Dikey çizgi trendinde en çok ön plana çıkan kombinleme hatası iki dikey çizgili parçayı aynı anda giymek. Desensiz ve tek renk parçaların arasında sadece bir parçayı dikey çizgili olarak seçerek kombinlerinizi başarıya taşıyabilirsiniz. Böylece kıyafette tek bir parçayı öne çıkarak şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Sabri Özel ve Perfetto gibi erkek giyim markalarının dikey çizgili gömlekleri bu trendi uygulamak isteyenler için birçok seçeneğe sahip.

2018 Yazı için Denim Gömleklerinizi Dolabın Derinliklerinden Çıkarın!

2018 erkek giyim modası, zamanı asla geçmeyen parçaları da kapsıyor. Bunlardan biri de kuşkusuz her erkeğin gardırobunun vazgeçilmezi olan denim kıyafetler. Sadece pantolonlar değil gömlekler, ceketler ve yeleklerde de denim bu sene oldukça popüler bir noktada yer alıyor. Özellikle denim gömlekler, günlük kullanımda erkeklere rahat ve modern bir şıklık sağlıyor. Denim gömleği günlük hayatta kombinlerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise renk uyumu. Gömleğinizi, altına giyeceğiniz pantolon ile aynı renkte seçmeyip, kontrast renklere yönelirseniz doğru bir görüntü kazanabilirsiniz. Özel davetlerde denim gömlek kullanmak istiyorsanız gömleğin slim-fit kesim olduğundan emin olmalısınız. Böylece denim gömlek hem yaz hem de kış için üretilen takımlarınızın içerisinde doğru bir form kazanır. En son denim trendlerine göz atmak için Levis ve Mavi gibi denim konusunda öne çıkan markaların yeni sezon ürünlerine göz atabilirsiniz.

Favori Baskılı T-shirtlerinizi Farklı Kombinlerle Deneyin!

2018 erkek giyim trendleri, t-shirt özellikle de baskılı t-shirt sevenlerin yüzünü güldürecek. Sevilen çizgi kahramanlardan mesaj veya mizah içeren sözlere dek farklı baskılar kullanılan t-shirtler, bu ilkbahar-yaz sezonunda da erkekleri yalnız bırakmıyor. İddialı tasarımları ve alışıldık iki renkli baskıları ile Paul&Shark ve Jack Jones gibi markalara ait t-shirtler pek çok erkeğin beğenisini kazanıyor. En sevdiğiniz baskılı t-shirtlerinizi günlük hayata taşımak ve risk almamak için dar paça koyu renk denim pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Renkli ve iddialı baskılara sahip t-shirtlerinizin etkisini arttırmak için ise nötr renkte ceketlerle bir arada kullanarak şık bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
  • Avatar for Şahin Şahin dedi ki:

    Mont modelleri önerileri için teşekkür ederim. kışa lazım olacak.

  • Avatar for Galip Öztürk Galip Öztürk dedi ki:

    Levis markasını senelerdir kullanırım çok uzun ömürlü oluyor. Biraz pahalı ama parasını hakkettiğini düşünüyorum.

  • Avatar for Hakan Hakan dedi ki:

    Jack Jones’tan baskılı tişört aldım umarım beklediğim gibi gelir.

  • Avatar for Oguz Yılmaz Oguz Yılmaz dedi ki:

    Perfetto marka gömleğimi neyle kombinleyeceğim hakkında düşüncelerim vardı ama bu yazı beni aydınlattı.

  • Avatar for Ekrem Ekrem dedi ki:

    2018 erkek modası için güzel bir yazı olmuş. Trend markaların ürünlerini tercih eden pişman olmayacaktır.

  • Avatar for Zeki Dönmez Zeki Dönmez dedi ki:

    Kappa’nın bir ayakkabısını beğendim ama kararsızım hala.

  • Avatar for Seref Ekici Seref Ekici dedi ki:

    U.S. Polo Assn ve Lacoste en ucuz nereden alabilirim?

  • Avatar for Levent Levent dedi ki:

    Jack Jones ayakkabı ve t-shirt ile kombin yapmak istiyorum. Erkek modası için çok kaliteli mallar üretiyorlar. Kırmızı desenli t-shirt benim tercihim oldu.

  • Avatar for Ragıp Ragıp dedi ki:

    Jack Jones t-shirt almak istiyorum ama rengine birtürlü karar veremedim. dikey çizgili t-shirt bulmaya çalışıyorum.

  • Avatar for Mahmut Mahmut dedi ki:

    Sabri Özel siyah püsküllü ayakkabı aldım çok memnunum. Almayı düşünen arkadaşlar gözü kapalı alabilirler.

  • Avatar for İbrahim İbrahim dedi ki:

    Bir kaç sene önce lufian kaz tüyü mont almıştım. Hala severek kullanıyorum ihtiyacım oldugunda ama biraz sıkıldım. Yeni neleri önerirsiniz.

  • Avatar for Tarik Tarik dedi ki:

    Levis ve Pierre Cardin ikilisi şık olmak için yeterli. Bende modaya adapte olmaya başladım

  • Avatar for Vecihi Vecihi dedi ki:

    Yaza hazırlık için şimdiden önerilerinize uyarak dolabımı yeniliyorum. yeni yazılarınızı beklemekteyim.

Bir Yorum Yapın