Yeni Yılda Hediyeleşme Heyecanı Başladı!

 Yeni Yılda Hediyeleşme Heyecanı Başladı!
Okunuyor Yeni Yılda Hediyeleşme Heyecanı Başladı!

Aralık ayının ilk haftasından itibaren sokakların, caddelerin yavaş yavaş süslenmesiyle hepimizi heyecanlandıran, yılın en renkli zamanı yılbaşı geldi çattı. Yeni bir yıla başlarken sevdiklerimiz mutlu edebilmek için hediyeler alır, birlikte vakit geçiririz. Anne, baba, eş, çocuklar, arkadaşlar, kardeşler hepsi için ayrı ayrı hediyeler seçmek gerekir. Peki, sizin sevdikleriniz için hediyeleriniz hazır mı? Hazır değilse en trend yılbaşı hediye listemize başlıyoruz!

Peki, yılbaşı nedir? Yılbaşı neden kutlanır? Sevdiklerimizi mutlu edecek en doğru yılbaşı hediyesi nedir?  Yılbaşında doğru kıyafet seçimi nasıl yapılmalıdır? Evde Yılbaşı kutlayanlar neler yapabilir?

Yılbaşı ne zaman?

2020 yılında yılın ilk günü 1 Ocak Cuma gününe denk gelmektedir. Her yıl 1 Ocak resmi tatil olarak belirlenmiştir.

Yılbaşı nedir?

Öncelikle yılbaşı veya yeni yıl, bir yılın bitiminin ve yeni bir yıla başlangıcın kutlandığı kültürel bir olaydır. Yıllık takvime sahip kültürler tarafından kutlanır.

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu, Gregoryen takvimini kullanan ülkeler için 31 Aralık yılın son günü, 1 Ocak ise yılın ilk günüdür. Saatlerin 00:00’ı göstermeye başlamasıyla takvim 1 Ocak olur ve yeni yıla başlanır.

Noel (Christmas) nedir?

Yılbaşı ve Noel (Christmas) birçok kişi tarafından karıştırılır.  Yılbaşı,  bir bayram olan ve Hz.İsa’nın doğuşunu kutlayan Noel’den tamamen ayrı olarak kutlanır. Ancak bazı ülkelerde Noel ve Yılbaşı tatilleri birleştirilir. Sanılanın aksine ağaç süsleme ve hediyeleşme gibi aktiviteler yılbaşında değil, Noel’de gerçekleştirilir.

24 Aralık gecesi başlayan Noel’i kutlayan ülkeler, yılbaşıyla birleştirir.

Sevdiklerimiz için yılbaşı hediyesi önerileri:

Sevdiklerimizle yeni bir yıla girerken, onlara hediyeler alarak mutlu olmalarını ve yeni yılı mutlu geçirmelerini temenni ederiz. Fakat hediye seçiminde de oldukça fazla kararsız kalırız. Henüz sevdikleriniz için yeni yıl hediyenizi almadıysanız, önerilerimizi sizin için sıralıyoruz!

Eşler için hediye önerileri:

Tüm hayatı bir arada geçirdiğiniz eşinizi yeni bir yıla merhaba derken mutlu etmek istiyor olabilirsiniz. Kadınlar için hediye tercihi yaparken onun zevklerine göre hediye bulmak çok önemlidir. Yasemin ve mandalina kokulu Lela Crystal parfüm hediye tercihlerinizden olabilir.

https://www.markastok.com/lela-yasemin-ve-mandalina-kokulu-100-ml-edt-bayan-parfum-509crystal

 

 

 

Eşinizin giyim tarzına göre şık bir kaban hediye edebilirsiniz. Tesettür giyimde daha çok tercih edilen uzun kabanlar eşinizi mutlu edecek hediyelerden olabilir.

https://www.markastok.com/lela-cikarilabilir-tuylu-kapusonlu-cepli-uzun-bayan-kaban-497firuze-camel

 

 

 

 

Eşiniz tam bir çanta tutkunuysa ona şık bir US Polo Assn. Çanta hediye edebilirsiniz.

https://www.markastok.com/us-polo-bayan-canta-us20057-kahve-sari

 

 

 

 

 

 

Erkeklere hediye seçerken onun hobilerine, yapmayı sevdiği aktivitelere ve giyim tarzına dikkat etmekte fayda var. Erkeklere hediye seçmek kolay görünse de bazen çok zor olabilir. Eşiniz rahatına düşkün ve sporla ilgileniyorsa Buratti eşofmanlar onu sevindirecek hediyelerden olabilir.

https://www.markastok.com/buratti-belden-baglamali-erkek-esofman-alti-568b211-siyah

 

 

 

 

 

Eşinizin giyim stili casual ise hem sıcacık tutacak hem de stilini güçlendirecek Buratti gömlekler şık tercihler arasında olacaktır.

https://www.markastok.com/buratti-fermuarli-cift-cepli-uzun-kollu-oduncu-erkek-gomlek-5910083-kirmizi

 

 

 

Annelere özel  hediyeler:

Karşılıksız sevgisiyle bizi sarıp sarmalayan annelerimiz için doğru hediyeyi bulmak ve onun mutlu olduğunu görmek bizi çok mutlu eder. Annemize hediye seçimi yaparken,  onun zevklerini ön planda tutabiliriz.

Şık bir Polaris topuklu bot annemizi mutlu edecek hediyelerden olabilir. https://www.markastok.com/polaris-topuklu-bayan-bot-92314296z-kahve

 

 

Soğuk kış günlerinde annemizi sıcacık tutacak bir hırka da ideal hediye tercihlerinden olabilir.

https://www.markastok.com/lela-suni-kurklu-onu-acik-bayan-hirka-5202537-siyah

 

 

 

Babalara özel hediyeler:

İşten eve dönmesini heyecanla beklediğimiz babamıza hediye seçimimiz nasıl olmalı? Söz konusu babaya hediye almak olunca, birçoğumuz kararsız kalırız. Babamızın ilgi alanına göre hediye seçiminde bulunabiliriz.

Babanız doğa yürüyüşlerini seviyorsa, kış mevsimi gereği rahat ve kullanışlı su geçirmez Scooter Outdoor Bot hediye edebilirsiniz.

https://www.markastok.com/scooter-su-gecirmez-hakiki-deri-ranger-erkek-bot-m1222c-koyu-kahve

Babanızın tarzına uygun Buratti, Sabri Özel ve Altınyıldız marka ceket, pantolon ve gömlekler hediye seçiminizi kolaylaştıracak seçenekler arasında. Biraz daha spor bir şıklık arayanlar için Avva, Lufian ve Buratti marka gömlek, mont ve ceketleri de inceleyebilirsiniz.

 

Çocuklar için hediyeler:

Yılbaşını belki de en çok heyecanla bekleyenler çocuklar. Renkli cadde süsleri, süslenmiş çam ağaçları ve Noel Baba hikayeleri en çok onları mutlu ediyor.

https://www.markastok.com/cocuk?ps=2&multi=60-105

 

 

Çocukları mutlu edecek bir diğer yılbaşı detayı ise hediyeler. Onları hem sıcak tutacak hem de severek giyebilecekleri Twigy ve Le Ville panduflar ideal bir hediye olabilir. Yumuşacık ve sıcacık tutacak olan panduflar, hayvan figürleriyle çocuğunuzun da ilgisini çekecek.

 

Yılbaşında da şık olun

Sadece misafirlere hoş görünmek için değil aynı zamanda yılbaşı gecesine özel bir giysi seçimi yaparak kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Dışarıda ya da evde kutlama yapacaklar için şık, parıltılı ve payetli elbiseler, bluzlar ilk tercihleriniz arasında olabilir.

 

Bol bol eğleneceğiniz, uzun saatler geçireceğiniz bu özel gecede sizi rahatsız etmeyecek, hoş bir kıyafet giyebilirsiniz. Yılbaşının olmazsa olmazı şapkaları, gözlükleri ve maskeleri unutmayın.

 

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın