Zamansız Tasarımlar Yeni Sezon Erkek Giyim Modasında Fark Yaratıyor

 Zamansız Tasarımlar Yeni Sezon Erkek Giyim Modasında Fark Yaratıyor
Okunuyor Zamansız Tasarımlar Yeni Sezon Erkek Giyim Modasında Fark Yaratıyor

Yeni sezon erkek giyim modası klasikten spora, casual tarzdan eleganta her stil kıyafet tarzına hitap ediyor. Farklı parçaları bir arada kullanan ve rahatlığı şehir hayatına taşıyan koleksiyonlar ön plana çıkıyor. Takım elbiselerin altına giyilen spor ayakkabılar, şortların üzerine giyilen gömlekler erkek modasında sıra dışı bir tarz yaratıyor.

Kamuflaj Desen Fırtınası

 

Eşofmanlardan ceketlere, pantolonlardan tişörtlere, şapkalardan şortlara kadar kamuflaj desen bu sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bir çok renkle kullanılabilen kamuflaj desen, diğer desenlere göre daha kolay kombine edilebiliyor. Şort üzerine giyebileceğiniz düz renk bir tişört her renk sandaletle uyumlu bir görünüm oluşturuyor. Mavi Jeans üstü bir tişört üzerine giyeceğiniz kamuflaj desenli Jack Jones parka bir anda tüm kıyafetinizin havasını değiştirebiliyor. Düz renk siyah ya da gri takım elbiseleri klasik havasından uzaklaştırmak kamuflaj desen bir gömlekle cool bir tarza dönüşüyor. Eşofmanlarda da hakimiyetini sürdüren desen elma yeşili, turkuaz, sarı gibi canlı renklerle bütünlük sağlıyor.

Jean Rüyası Bu Sezonda da Devam Ediyor

 

Erkek giyim denilince en çok tercih edilen kıyafetlerin başında gelen jeanler, hem rahat hem de tarz bir görünüm yaratıyor. Yırtık, denim, taşlanmış gibi farklı stilleri bulunan Jean’ler her sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor. Levis Jean gömleklerle ve Lumberjack ayakkabılarla kombin sportif bir görünüm sağlarken, klasik tarz dar kesim gömleklerle cool bir görünmenizi sağlıyor. Dar paça, kısa Mavi Jeans pantolon modelleri Jack Jones tişört ve Lumberjack spor ayakkabılarla beraber kullanıldığında modern bir tarz oluşturuyor. Erkek giyim kombinleri arasında en sevilen Jean üstü kareli gömlekler, önü açık ve baskılı tişörtlerle kullanılarak sıra dışı görünmeyi sevenlerin tarzını yansıtıyor. Merserize kazak ve keten ayakkabılarla tamamlanan jeanler elegan tarzı benimseyen erkeklerin tercihi oluyor.

Canlı Renklerle Kendinizi Yeniden Keşfedin

 

Genellikle siyah, beyaz ve soft renklerin tercih edildiği erkek modasına canlı renkler yepyeni bir soluk katıyor. Desenli desensiz her giyim ürününde mavinin tonlarından fuşyalara, neon yeşillerden pembelere kadar her renk erkek kombin seçenekleri arasına giriyor. Zıt tarzları bir arada kullanarak yaratılan eklektik stil renk seçimlerine vurguda bulunuyor. Canlı renklerden tasarlanan desenli Hummel tişörtlerle bütünleşen bol pantolonlar, Avva takımların içine giyilen neon renkli Armani gömlekler modern erkeğin günümüz stilini yansıtıyor. Renklere mesafeli duranlar, alışmak için zaman isteyenler ama aynı zamanda da modadan geri kalmak istemeyenler için göz alıcı renkleriyle fark edilen Dunlop spor ayakkabılar ile yepyeni bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın