Kendine Özgü: Kadın Ceket Kombinleri

 Kendine Özgü: Kadın Ceket Kombinleri
Okunuyor Kendine Özgü: Kadın Ceket Kombinleri

Özellikle son yıllarda kadınların maskülen tarzda yarattıkları kombinler dikkat çekiyor. Birçok kadın gerek saç kesiminde gerek giyiminde maskülen tarzda ikonik kombinler yaratıyor. Oldukça hoş ve güzel duran bu stil size göz alıcı bir hava katacak.

Bir kesim bu tarzı çoktan benimseyip gardırobuna eklemiş olsa da bir kesimin kafasında hala soru işaretleri var. Maskülen tarzda kombinler nasıl yapılır sorusu kafaları kurcalıyor. İşte burada maskülen tarza giriş:101 niteliğinde bir kural mevcut. Kadın ceket modelleri…

Bu tarz bir kombin ve stil belirlemek istiyorsanız hem dominant hem maskülen duran kadın ceket modellerini gardırobunuzda kesinlikle tutmalısınız.

Ayrıca iş hayatındaki kadınların birçoğunun bir ceket kombini demirbaştır. Bu yazımızda kadın ceket modelleri ile kombin önerileri veriyor olacağız.

 


 

Sade – Kaşe Ceket

Hiçbir zaman şaşmayan, iş yeri ve plazaların vazgeçilmez kombini sade – hafif kaşe kabanı andıran blazer tarzda ceketler… Tıpkı kaşe kaban gibi çift düğmeli, kırlangıç yakalı ve omuzlu bu ceketler duruşunuzu direkt olarak değiştirecek. Zıt renkler ile (siyah – beyaz) harika bir kombin oluşturan kaşe blazer ceketler siyah altına beyaz pantolon ya da beyaz ceket altına siyah pantolon ile mükemmel bir kombin oluşturabilir. Bu kombini uygularsanız topuklu ayakkabınızı mutlaka beyaz ya da siyah beyaz karışık bir model seçin.

Truvakor Kol Ceket

İş hayatının olmazsa olmazlarından olan hem maskülen hem feminen bir duruş sağlayan truvakor kol ceketler listemizin en önemli parçalarından. Truvakor kol blazer ceketlerde de kaşe ceketler gibi bir kombin oluşturabilirsiniz. Burada en büyük artı kolların kısa olması.

Truvakor kol bir ceket tercih ediyorsanız; aksesuarlarınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Burada saat seçiminiz çok önemli. Ayrıca ceketin parçası kısa ve klasik bir model olduğu için karakterinize uygun bir broş ve küpe seçimini sakın unutmayın.

Blazer Ceket

Blazer ceketler sayesinde aradığınız maskülen tarzı tam manasıyla yakalayabilirsiniz. Ceket kombinlerinin atası sayılacak blazer ceketler, hem davetlerde hem gece hayatında hem de iş dünyasında tercih edilebilecek çok kararlı bir parçadır.

İster siyah beyaz ister rengarenk kombinlere izin verebilir. Özellikle bu senenin modası kazayağı desenleri her yerde tercih edebileceğiniz ve güzel kombinler çıkartabileceğiniz bir modeldir.

Relax Ceketler

Son yıllarda popülerleşen salaş ve bol giyim; klasik giyim kültürüne bile yansımış durumda. Yeni tarzların en popülerinden relax ceketler görenleri tekrar baktıran cinsten. Hem sokağın salaşlığı hem de klasik duruşu ile bir vintage havası katıyor. Özellikle yeni jenerasyonun sevdiği vintage giyim türü bu tarz ceketler ile klasik giyime de yansıyor.

Relax ceketlerin altına mom jeanler, kumaş pantolonlar ya da İspanyol paça ile harika kombinler oluşturabilirsiniz.

Crop Ceketler

Özgür ve kendine özgü giyimin en tatlı kombinlerinden crop top furyası ceket kültürüne de etkisini bıraktı. Özellikle kazayağı desenli crop ceket modelleri 2022-2023 sezonunun gözdelerinden biri. Bu tarz iddialı ve şık ceket modellerini kumaş pantolon ve deri pantolon ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Gece hayatı konseptine de rahatlıkla uygulayabileceğiniz crop ceketler zincirli ve parlak aksesuarlar ile mükemmel bir konsept sağlayabilir.

Ceket modellerini ve resmi giyim kıyafet kombinleri ile ilgili detaylar için Resmi Giyim Kombinleri yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
  • Avatar for Serpil Serpil dedi ki:

    Blazer ceket favorim. Kombinlerimi genelde blazer ceket ile tamamlarım. İçerik de çok aydınlatıcı olmuş teşekkürler

Bir Yorum Yapın