Yılbaşı Gecesi Elbise Önerileri

 Yılbaşı Gecesi Elbise Önerileri
Okunuyor Yılbaşı Gecesi Elbise Önerileri

Yılın son günü yaklaşıyor. Bu da yılın hem en çok partilemeli, en eğlenceli gecelerinden biri geliyor demek. Arkadaşlarla sohbet muhabbetin dibine vuracağınız, bol eğlenceli ve bir yılın kritiğini yapacağınız yılbaşı kapıda! Birçok kişi planlarını yaptı bile. Planların ne olduğunu bilmesekte özellikle kadınlar için akıllarda bir soru var: Yılbaşı gecesi ne giyeceğim?

Aslında yılbaşında birçok kombin yapabilirsiniz. Ancak yılbaşı gecesi size en yakışacak kombin şık ve güzel bir elbise olur. Peki yılbaşı gecesi ne tarz elbiseler tercih etmek gerekiyor? Yılbaşı gecesi ne giyilir?

Kırmızı

Herkesin aklına ilk gelen renklerden kırmızı olmazsa olmaz. Hem yılbaşını temsil eden hem de cazibeli duran kırmızı içinde harika kombinler yaratabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Siyah ayakkabı ve aksesuarlarla süsleyeceğiniz kombininiz şimdiden alev alev gözükmeye başladı bile. İster mini, ister midi, isterseniz de uzun boy bir elbise modeli ile kırmızının gücünü gösterebilirsiniz.

   

Kalem Elbise

Rahat ve asil bir görüntü arayanlar kesinlikle bu tarzı denemeliler. Siyah, kırmızı ve bej renklerde harika kombinler çıkartabileceğiniz dar kesim kalem elbiseler zerafetinize zerafet katacak modellerdir. Ayrıca rahat olması ile size ekstra bir artı sağlayan akrilik modelleri ile şık ve rahat bir gece geçirebilirsiniz.

Yılbaşı gecesinde rahat ve elegant görünüm için kalem elbise her zaman idealdir.

Açık Renk Mini Uyumu

İddialı renklerden ziyade açık ve şeker renk sevenler için kruvaze yakalı ve mini açık renk elbiseler tam aranan model denebilir. Kolay kombinlenebilen pudra vb. renkler ile uygun bir çanta ve topuklu ayakkabı seçebilirsiniz.

.   

Yırtmaçlı Modeller

Seneler geçse de çekiciliğini kaybetmeyecek modellerden biri yırtmaçlı modellerdir. Özellikle iddialı renkler (siyah, kırmızı renk gibi) daha etkileyici ve canlı durur. İnce ve şık bir omuz, boyun detayınız varsa ip askılı modelleri kesinlikle denemelisiniz. Bu tarz modeller yırtmaç ile daha şık duracaktır.

Yine siyah yırtmaçlı tercihlerinizde aynı renk ince topuklu ayakkabı ve şık mat bir el çantası ile kombinleyebilirsiniz.

Tüvit Elbise Modelleri

Özellikle son yılların modası, iş dünyasında çokça kadının tercih ettiği modellerden tüvit elbiseler oldukça revaçta. Daha kalın ve dominant bir duruş sağlayan tüvit modellerde özellikle kare yakalar oldukça şık duruyor.

Daha kalın bir kumaşa sahip olduğu için yılbaşında üşüme ihtimalinizi de ortadan kaldırıyor.

Yakasına Göre Seçim

Yaka bir elbisedeki en önemli detaylardan biridir. Bu son yıllarda özellikle kare yaka ve kruvaze yaka elbiseler fazlasıyla tercih ediliyor. Genelde özel günlerde bu yakalar tercih ediliyor. Bu tarz yaka seçimleri yaparken de mücevher, takı seçiminizi çok dikkatli yapmalısınız.

Örneğin kare yaka bir elbise giyiyorsanız yuvarlak takılar tercih etmeyin. Daha keskin ve kareye yakın bagetler tercih edebilirsiniz.

Ya da kruvaze yaka giyilen bir elbise için en uygun takı V şeklinde gelen takılardır. Bu sayede takı elbisenin arkasında kaybolmaz ve birbirini tamamlarlar. Tüm elbise modellerini buradan incele!

Bu elbise kombinleri ile yakışacak çanta, cüzdan, topuklu ayakkabı vb. aksesuarlar için Markastok sitesini inceleyebilirsiniz.

Yılbaşını evde geçirmek isteyenler de mutlaka vardır. Yılbaşında evde yapılacak aktiviteleri öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın