Kış İle Birlikte Mont Mevsimine Merhaba

 Kış İle Birlikte Mont Mevsimine Merhaba
Okunuyor Kış İle Birlikte Mont Mevsimine Merhaba

Mont Mevsimine Merhaba

Sonbaharın ilk haftalarından itibaren kışlık giysiler vitrinlerdeki yerini alıyor. Kazaklar, sweatshirtler, pantolonlar yeni kombinlerine ve hikayelerine doğru yola çıkarken, kışın başrolü montlar kendini gösteriyor.
Her zevke ve vücut tipine göre modeli bulunan montlar sezonun en çok aranan parçası. Kapüşonlu, kapüşonsuz, kürklü, kapitone, kaşe, şişme birçok modeli bulunan montlar ve kabanlar, 2020/21 kış sezonunda da oldukça iddialı.

Montlar ve Kabanlarda Asil Dokunuş

Kışın soğuk hava koşullarından korunmak için olmazsa olmazlar mont ve kabanlar. Erkek stilinde de güçlü parçalardan olan kabanlar, spor, klasik, casual modelleriyle kombinlerin aranan parçalarından.
Kış aylarında modern ve iddialı görünümün kilit noktası olan montlar, su geçirmez özelliği ile konforlu bir deneyim sunuyor.

Kahve Tonların Mağrur Duruşu

Erkek giyiminde özellikle mont ve kabanlarda çok sık kullanılan kahve tonları kış rengi olarak tercih ediliyor. Camel ve bej tonlarında yapılan kombinlerde bir araya getirilen acı kahve ve koyu kahve renklerle özgüveni yüksek bir görünüm oluşturabilirsiniz.
Kadın stilinde montlar; sadece soğuk hava koşullarından korunmak için değil, kış kombinlerinin en havalı parçasını temsil eder. Eldiven ve kışlık şapkalarla yapılan, kahve tonlarındaki kış kombinlerinin en şık parçasını bu tonlardaki kaşe kabanlar oluşturuyor.

Kamuflaj Zirveye Tırmanırken

Özellikle erkek şişme mont modellerinde geçtiğimiz kış sezonunda olduğu gibi 2020/21 kış sezonunda da kamuflajın her rengi zirveye tırmanıyor. Spor ve casual giyimde rahatlıkla tercih edebileceğiniz kamuflaj desenli Buratti montları; eşofman, sweat ve denim pantolonlarla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Kapitone montlar da şişme montlar kadar revaçta. Erkek giyiminde şıklık kadar rahatlığı da ön planda tutan kapitone montlar, kış kombinlerinde yerini aldı. Sarı, kırmızı, siyah, bordo birçok rengi bulunan kapitone montlar slim fit, regular fit kalıplarıyla her beden uyum sağlıyor.

Gösterişli Kürkler

Yüz yıllardır kullanılan kürk, günümüzde de gösterişin ve iddianın temsili niteliğinde. Kapüşon ve kol ağızlarında kullanılan kürk detayları klasik ve spor stilin ortak aksesuarlarından.
Kadın mont ve kabanlarına hareket katan kürk detayları özgüveni yüksek bir görünüm kazandırıyor. Topuklu kadın çizmeleriyle yapılan kış kombinleri zamansız ve şık bir görünüm vaat ediyor. Lela marka kürk detaylı şişme montlar, geniş renk skalası ve ideal kalıplarıyla kış kombinlerinizde vaz geçemedikleriniz arasında olacak.
Erkek stilinde de, kadın stilinde olduğu kadar sık tercih edilen kürk detayları genellikle mont ve kabanlarda kapüşon ve yaka kısmında tercih ediliyor.

Miniklerin Mont Tercihi Le Ville

Minikler için tasarlanmış rengarenk su geçirmez Le Ville montlar vitrinde. Anne ve babaların, kış ayları yaklaşırken çocukları için saran kışlık alışveriş telaşı başladı. Le Ville’nin kız ve erkek çocuklar için sevecekleri renk ve kahramanlarla tasarlanan çocuk mont koleksiyonu her zamankinden daha renkli.
Kız çocuklar için kapüşonlu pembe, sarı, turuncu renklerin ön planla olduğu; erkek çocuklar içinse mavi, kırmızı ve yeşil renklerin canlandırdığı montlar anne, babaları heyacanlandırıyor. Çocuk anatomisine uygun kalıpları ve kaliteli materyal kullanımıyla anne babalar gönül rahatlığıyla Le Ville montları tercih ediyor.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın