Sezonlara Damgasını Vuran Mont ve Kaban Modelleri

 Sezonlara Damgasını Vuran Mont ve Kaban Modelleri
Okunuyor Sezonlara Damgasını Vuran Mont ve Kaban Modelleri

Soğuk kış aylarının kendini hissettirmesi ile birlikte en çok ihtiyaç duyulan kıyafetler mont ve kabanlar oluyor. Bahar aylarında daha ince kumaş yapısı ile mont ya da yağmurluklar tercih edilirken daha soğuk havalar için kaban modelleri tercih ediliyor zorlayıcı hava koşullarının hakim olduğu kış aylarında iç kısmı elyaf dış kısmı ise su geçirmez malzeme kullanılarak tasarlanan mont ve kaban modelleri de kullanılabiliyor.

Sürekli değişken havası ile şaşırtan bahar aylarında ince yağmurluklar ya da nefes alabilen pamuklu dokuya sahip mont ve kaban modelleri ilgi çekiyor. Kullanım şekline göre uzun ya da kısa modelleri tercih edilebilen mont, birçok markanın koleksiyonlarında farklı seçeneklerle satışa çıkarılıyor. Kadınlar için tasarlanan modeller elbise ve eteklerin üzerine giymek için uzun, daha spor bir görünüm için ise kısa seçenekleri ile reyonlarda yerini alıyor. Erkek kaban ya da mont modelleri ise spor ve klasik kesim olmak üzere iki farklı kategoride satışa sunuluyor. Takım elbise için daha çok kaşe, deri, yün, kaşmir, nubuk gibi malzemeler kullanılarak tasarlanan modeller tercih ediliyor. Spor giyim tarzını benimseyen erkekler ise daha çok kapitone tarzı mont ve kaban modellerinin yer aldığı koleksiyonlara ilgi duyuyor. Kapüşonlu ve şişme montlar kış sezonlarının vazgeçilmez giyim eşyaları olarak şıklığı ve trend görünümleri ile spor giyinmeyi seven genç erkeklerin beğenisini kazanıyor. Moda trendlerinde yeni bir akım olan slimfit fermuarlı kabanlar ise moda dünyasının öncü markalarının kreasyonlarında yer alıyor. Bedene tam oturan kabanların tasarımında kullanılan kumaşlar, vücudun ısı dengesini koruyan yapıları ile dikkat çekiyor.

Kışın ağırlığını ve kasvetli havasını üzerinizden atmak için Jack Jones Mont modellerini gözden geçirebilirsiniz. Soğuk hava koşullarında bile tarzını korumak isteyen ve klasik görünmeyi sevenlerin seçimi olan marka, kapüşonlu ve cepli olarak tasarlanan modelleri ile spor giyinmeyi sevenlerin de kalbini fethediyor.  Moda trendlerinde her dönem yeri olan deri görünümlü mont modelleri ise asi görünmeyi seven erkeklerin seçimi oluyor. Markastok sayfaları arasında yer alan Jack Jones Mont modellerinden dilediğinizi seçebilir, kampanya ve indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Kalitesi ve kendine özgü kesimiyle her kesimin dikkatini çeken Levis, dayanıklılığı ile de beğeniliyor. Markanın kalitesi ve çizgisi ile hayat bulan montlar farklı tarzıyla göz dolduruyor. Hem kadınlar hem de erkekler için sıcacık bir kış stili yaratan Levis mont modelleri, zamansız tasarımları ile Markastok sayfalarında yerini alıyor.

Dünyaca ünlü bir Türk markası olan Mavi yeni sezon mont modelleri ile oldukça iddialı geliyor. Moda trendlerinin yeni yükselen yüzü olan marka, kaliteli kumaş kullanımı ve tarz sahibi montları ile hem sıcak bir kış geçirmenizi hem de şık görünmenizi sağlayarak tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor. Modası geçmeyen tasarımlara imzasını atan Mavi mont modelleri, uzun süre gardıroplarınızda klasik bir seçenek olarak yerini alıyor. Kadın-erkek, genç-yaşlı her kesimin ilgisini çeken Mavi mont ve kaban modellerini Markastok güvencesiyle satın alabilir indirim ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Kışın karanlık yüzünü çekip atan rengarenk modeller ise cesur kişilerin tercihi oluyor.  Özellikle sarı, kırmızı, yeşil ve mavinin neon renklerini barındıran mont ve kabanlar, sıra dışı tasarımları ile gençlerin ve kendini genç hissedenlerin tercihi oluyor.  Farklı renk ve desenlere sahip dar ya da bol kesim, cepli ya da cepsiz tüm mont ve kaban modelleri Markastok güvencesiyle satışa sunuluyor. Online alışverişin keyfini güvenle yaşatan Markastok sayfalarından dilediğiniz marka mont ve kabanlardan satın alabilir, sezon indirimleri ya da kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın