Kombinlerin Bayram Şıklığı

 Kombinlerin Bayram Şıklığı
Okunuyor Kombinlerin Bayram Şıklığı

Kombinlerin Bayram Şıklığı

Her yıl kutlanan Kurban Bayramı, 2020 yılında 31 Temmuz Cuma günü denk geliyor. Sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz bayramlarda, en şık kombinlerimizi giyiyoruz.  2020 yılında Kurban Bayramı’nın yaz ayına denk gelmesiyle kombinlerimiz cıvıl cıvıl.

Bayramlar resmi tatil olarak ilan edildiğinden, işten ve günlük hayat rutininden fırsat bulup kendimize de zaman ayırabiliyoruz. Daha konforlu ve şık bir bayram geçirmek istiyorsanız, yazımız tam size göre! Bu bayramın trendleri mercek altında!

Erkek stili rengarenk

Yaz her zaman renkli ve güler yüzlü olsa da, eminiz ki bu yaz diğerlerinden farklı. Erkek modası 2020 yazında, feminen detaylar ve blok renklerin hakimiyeti altında. Batik ve tropik desenler ben buradayım dese de, neon renkler yerini bırakmaya gönüllü değil.

Tropik desenler son yıllarda yaz aylarının vazgeçilmezleri arasındaki yerini koruyor. Erkek gömleklerinde iddialı bir çıkış yapan tropik desenler, polo yaka tişörtlerde de doğanın yansımalarını gösteriyor.

90’larda iyiden iyiye kendini gösteren baskı desenli tişörtler, 2020’de de kendine yer buluyor. İkonik kahramanların baskılarıyla renklenen tişörtler, erkek modasına geçmişten gelen bir soluk aldırıyor.

Doğadan ilham alan baskılar, safari pantolonlar, botanik baskılar, kamuflaj desenler 2020 yazının vazgeçilmezleri arasında. 2020 yazı erkeklere sadece doğal desenler sunmuyor.  Soft tonların da şık geçişlere yer verdiği pantolonlar, renkler arasında ahenk yaratıyor.

Bayram kombinlerinde aile ziyareti yaparken daha nötr renkler tercih edebilirsiniz. Tatil kombinleriniz içinse oylarımız tropik desenler ve neon renklerden yana.

Bayramda Zarif ve İddialı şıklık

Bu bayramı şehirde geçireceklerdenseniz, hafif kumaştan tulumlar ve bant detaylı topuklu ayakkabılar tam size göre. Uzun zamandır kombinlerimizin vazgeçilmezlerinden olan tulumlar, bu yazın da en iddialılarından.

2020 yazında kadın modası şehrin renkleriyle modern bir görünüm çizerken, sofistike ve etnik desenlerle de kendini yeniden yaratıyor.

Bu bayramı fırsat bilip tatil planınızı yaptınız. Sıra tatil kombinlerinde! Tatil şıklığında bu yıl etnik desenler zirveye tırmanıyor.

2020 yazında geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, midi elbiseler ve etekler de ön planda. Turuncu, sarı, mor, kırmızı renkler ve yumuşak geçişler yapan şeftali, uçuk pembe, bebek mavisi renkleri kendini satenlerde gösteriyor. Minimal çiçeklerin ve tropik desenlerin de yer aldığı midi elbiseler ve etekler 2020 yazında en trend parçalar arasında yerin koruyor.

Ayakkabılar rahat ve şık

2020 yazında, kadın ayakkabılarında rahatlık ve şıklık bir arada. Renkli bağcıklar ve desenler sneakerları renklendiriyor.

Bu yaz sadece sneakerlar rahatlık getirmiyor. Sezonun en büyük trendi ise sandalet ve terlikler. Hasır görünümlü sandalet ve terlikler sezonun öne çıkan parçalarından. 80’lerin trendi topuklu terliklerin revaçta olduğu 2020 yazı, her anlamıyla geçmişe ayna tutuyor.

Bu sezon sivri burunlu ayakkabılar yeniden hayata dönüyor. Bağcık detaylı renkli topuklu ayakkabılar modern ve şık bir görünüm sunuyor. Mantar tabanlı sandaletler ve terlikler tatil severlerin yakın markajında.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın