Mevsimlere Doğru ve Uyumlu Geçiş!

 Mevsimlere Doğru ve Uyumlu Geçiş!
Okunuyor Mevsimlere Doğru ve Uyumlu Geçiş!

Mevsim geçişlerinde ne giyilir? Bahar ayları için kombin önerileri nelerdir? Daha birçok sorunuzu cevaplıyoruz. Kış aylarından yaz aylarına geçerken ya da yaz aylarından kış aylarına geçerken ne giyeceğimizi bilememek hepimizin ortak sorunu. Özellikle bahar aylarında, metroda işe ya da okula giderken çok sıcaklamadan, akşam da üşümeden eve dönmenin yollarını ararız. Siz de mevsim geçişlerinde nasıl kombinler yapacağınıza kara veremiyorsanız yazımız tam size göre!

Şubat ayının son haftalarındayız ve bahar mevsimi yaklaşıyor. Havaların aniden ısınıp soğuduğu bu dönemde hasta olmamak ve meteorolojik durumlara uyum sağlayabilmek için neler yapmalıyız şimdi listelemeye başlıyoruz!

Öncelikle geçiş mevsimleri hangileridir ve hangi aylardır biraz bahsedelim. Yazdan kışa geçerken Eylül ve Ekim ayları ne giyeceğimiz konusunda bizi oldukça şaşırtır. Kah aniden soğuk bir esinti bizi üşütür kah güneş açınca aniden terlemeye başlarız. Aynı durum Nisan ayı için de geçerlidir. Mont artık kombinlerimizin fazla parçası gibi görünse de akşam iyiden iyiye soğuyan hava bizi üşütebilir.

Deri Ceketler

Oldukça havalı görünmemizi sağlayan deri ceketler, mevsim geçişlerinin adeta kurtarıcı parçası! Erke ve kadınlar için birbirinden farklı modelleri bulunan deri ceketleri Vero Moda, Pierre Cardin, Buratti, Only, Lela  markalarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Deri ceketleri jean pantolonlarla ve spor ayakkabılarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Renk seçeneği de geniş bir yelpazeye sahip olan deri ceketler geçiş mevsiminde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz en havalı parçalardan olacak!

Trençkotlar

Zamansız ve şık trençkotlar, birçok film karakteriyle de ikonik hale gelmiştir. Tam da geçiş aylarında tercih edilebilecek ne ince ne kalın trençkotlar, her dönem kabul gören şık kombinler yapmanıza yardımcı olacak. Günümüzde birçok kumaş varyantında olan trençkotları, süet, deri, kanvas ve dilediğiniz formda giyebilirsiniz.

Daha önceleri ciddi bir görünüm için tercih edilen trençkotlar, günümüzde casual giyimde de sıkça tercih ediliyor. Trençkotları oxford ayakkabılarla da sneakerlarla da kombinleseniz modaya uygun şık bir görünüm kazanacaksınız. Buratti, Lela ve Only markalarında oldukça çeşitli trençkotlar keşfedebilirsiniz.

Kot Ceketler

Blucin olarak da bildiğimiz ve son yıllarda hemen herkesin gardırobunda bulunan kot pantolon ve ceketler günümüzün vazgeçilmez giysilerinden. İşlenmemiş, kalın pamuktan olan ve bir çeşit mavi renge sahip kotlar denim adıyla da biliniyordu. Rahat, kullanışlı ve dayanıklı oluşuyla ilk üretildiği yıllarda işçiler tarafından daha çok tercih edilen kotlar, zamanla günlük hayatta olmazsa olmaz giyim ürünü haline geldi.

1960’lı yıllarda Türkiye’de de üretilmeye başlayan kotlar, günümüzde onlarca renge ve çeşide sahip. Genç ve cool görünmenizi sağlayacak, kot ceketler geçiş mevsimlerinde de gardırobunuzun kurtarıcı parçası olacak. Kot ceketleri yine aynı renkte bir kot pantolon ile kombinleyerek son zamanlarda bir akım haline gelmiş denim on denim kombinler yapabilirsiniz. Levi’s ve Mavi markalarında birçok kot ceket modeline ulaşabilirsiniz.

Converse, Vans gibi sneakerlarla da uyumlu olan denim ceketlerle en havalı kombinlerinizi yapmak için zaman kaybetmeyin! Markastok’ta indirimler sizleri bekliyor. Şubat ayına özel 250 TL üzeri alışverişlerde %10 indirim fırsatını kaçırmayın. Alışverişe başlamak için tıklayın !

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın